- Poruka
- 89.439
Имам велику жељу да посетим Индију...занима ме њихова духовност и култура. Питам се да ли сам у неком од прошлих живота живео тамо...
Sa tog prostora me trenutno Sadhguru, Jaggi Vasudev, fascinira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имам велику жељу да посетим Индију...занима ме њихова духовност и култура. Питам се да ли сам у неком од прошлих живота живео тамо...

Sa tog prostora me trenutno Sadhguru, Jaggi Vasudev, fascinira.

Lepo je pesnikinja Desanka Maksimovic spevala :
"...Ne nemoj mi prici , jer hocu iz daleka da gledam ..." u ta cuda iz Indije ...
Zar tebe kao jednu "svesnu bogumilku" da fasciniraju ti , kako si ih to nazvala : - guru , - udev ...?

E, možda je ovo interesantnije za ovaj podforum..
[/SIZE][/I][/B]..
A dobra mu je navlakuša ono...
''With what you get, you can make a living. Only with what you give, you can make a life''

auuuuu.. .kakva opasnost...A ovo bi moralo da bude interesantno za tebe...oduševljenu sa likom i delom tog...sektaša...
Doniraj neku kintu za...njegovu fondaciju...
A dobra mu je navlakuša ono...
''With what you get, you can make a living. Only with what you give, you can make a life''
Čudo jedno, kako je to moguće.Садгуру је сјајан...пробуђено биће. Притом није ни будиста.

to je Dalaj LamaПревише питаш.
Има легенда да кад се Буда родио имао је неки знак заборавих на ком делу телу који је указао да је предодређен да буде духовни вођа.

ja za to nisam čulaСигуран сам да сам читао и за Буду...мада је то више у домену легенде.