- Poruka
- 89.439
U theravada tradiciji se čanta ili s prvim petlovima ili na kraju dana.
Posebo što je jednolično i dosadno, tako da malac ima sva moguća
opravdanja.
opravdanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi moji mučenici čantaju i ujutro i uvečeU theravada tradiciji se čanta ili s prvim petlovima ili na kraju dana.
opravdanja.
Увредила би се када бих ти јавио шта ти не знаш о хришћанству.Obavezno mi javi. I ako se negde pozovem na budističkog
filozofa koji je samo usput čuo nešto o hrišćanstvu, takođe mi javi.
Meni ne smeta da otvoriš temu ''Jerotićev pogled na Budizam''
On ima pravo na svoj pogled, ali to nije Budino učenje.
Tako je. Ja tebi ne zameram što o nečemu ne znaš puno.Увредила би се када бих ти јавио.
Не штитим Јеротића, напротив, интересује ме да ли човек има рупе у знању и ако има које су тачно. Мени све то може да изгледа и овако и онако. Пошто имам утисак да Јеротић понекад направи грешку везано за теологију (барем пар цитата које сам приметио), за будизам могу да гледам а да не видим ништа када о томе не знам пуно.
Али небитно, барем ми се чини да то не завређује посебну тему.
Ti si na ovu temu došao da mi pokažeš koliko ne znaš o budizmu iliКада ти неко каже да се не разумеш у хришћанство, ти то схваташ као напад на твоју личност, не улазећи у појединости, односно у оно што је погрешно речено.
Прелазиш са дијалога, на ad hominem разговор, или ако ништа барем се окрећеш ка таквој причи.
Не штитим Јеротића, напротив, интересује ме да ли човек има рупе у знању и ако има које су тачно. Мени све то може да изгледа и овако и онако. Пошто имам утисак да Јеротић понекад направи грешку везано за теологију (барем пар цитата које сам приметио), за будизам могу да гледам а да не видим ништа када о томе не знам пуно.
Али небитно, барем ми се чини да то не завређује посебну тему.
Budistima nije posao da veruju već da se probude.U koga,u sta Budisti veruju i ko je taj, sta je taj u koga Budisti veruju?
Gde da se probude?Budistima nije posao da veruju već da se probude.
Kakvo ti je to pitanje? Gde da se probude?Gde da se probude?
Pa gde je to? Sta je to?Kakvo ti je to pitanje? Gde da se probude?
Tamo gde su i zaspali.