- Poruka
- 89.439
A šta rade?
Sede u namastirima i žmiju po cele dane?
Sede u namastirima i žmiju po cele dane?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije za odabrane,niti poričem,svašta!!!!Oko mene ih poslednjih par godina ima više nego kusih pasa.
Gde god se okrenem, tu su.
Samim poricanjem da je tako nešto moguće, da je suviše nedostižno,
komplikovano, samo za odabrane i slično, samo te udaljava od
mogućnosti da dožeš do tog stanja.
Isus je objavio. Buda je objavio.nije za odabrane,niti poričem,svašta!!!!
Svako biće ima prirodu Bude
Svako biće može da se prosvetli
Ali za to je potrebno vreme i ozbiljan rad na sebi
A to nije često za jednog života
O tome pričam
A svaka istripovana budala koja za sebe to na sva zvona objavljuje zasigurno nije
Prosvetljeni ljudi drugačije zrače,ponašaju se,to bre vide i laici....
rezultati se vide vrlo jasno!Isus je objavio. Buda je objavio.
U nekim periodima su takve objave bile sasvim normalne, u nekim
se pak glava gubila zbog toga.
Koliko ja vidim opet idemo ka dobu kada će to biti sasvim uobičajeno.
Mi nemamo uvid u to koliko je neko proveo vremena, u jednom ili
u više života, radeći na sebi. Laici vide površinu. Njih uglađena i
fina ličnost može prevariti.

teoretski je moguće naravno!Poredim ih sa nama.
Probuđenje je moguće svima i sada. Inače zvučimo gore nego
hrišćani koji tvrde da treba dumremo pa da na onom svetu proverimo
da li nam se posrećilo. Oni bar kažu da treba jednom da se umre,
a mi sa ovim reinkarnacijama prave paklove predviđamo.
Eeeeee bato ima da mreš i da mreš i mečke da rađaš pa ćeš
onda da se prosvetliš. Crnjak
Al meni nekako ovaj što jeste deluje da jeste prosvetljen a sad ovo istripovana budala baš ne znam,ali čovek zrači.nije za odabrane,niti poričem,svašta!!!!
Svako biće ima prirodu Bude
Svako biće može da se prosvetli
Ali za to je potrebno vreme i ozbiljan rad na sebi
A to nije često za jednog života
O tome pričam
A svaka istripovana budala koja za sebe to na sva zvona objavljuje zasigurno nije
Prosvetljeni ljudi drugačije zrače,ponašaju se,to bre vide i laici....

Neki kažu da je vinjak rešenje...Poredim ih sa nama.
Probuđenje je moguće svima i sada. Inače zvučimo gore nego
hrišćani koji tvrde da treba dumremo pa da na onom svetu proverimo
da li nam se posrećilo. Oni bar kažu da treba jednom da se umre,
a mi sa ovim reinkarnacijama prave paklove predviđamo.
Eeeeee bato ima da mreš i da mreš i mečke da rađaš pa ćeš
onda da se prosvetliš. Crnjak

Moguće je i praktično.teoretski je moguće naravno!
e blago tebi što ćeš se sada prosvetliti
Ja sigurno neću
Ali ni da propagiram ljudima šta treba da rade i kako da misle,pa ni tebi sada
Nek rade šta oće
Ja odoh kafu da popijem
Isto kao što je i mogućom čini uverenje da ona jeste moguća.Ko se opredeljuje za jedno ili drugo uverenje?Jedino što situaciju čini nemogućom jeste uverenje da ona nije moguća.
За уверења се не опредељујемо. Она се просто накупе по путуIsto kao što je i mogućom čini uverenje da ona jeste moguća.Ko se opredeljuje za jedno ili drugo uverenje?
Sam si rekao da su pojmovi ljudska apstrakcija. Ne vezuj se za njih onda. Možda "ništavilo" uopšte nije onakvo kakvim ga ti zamišljaš.
Jedna je Istina. Misliš da pripadnici bilo koje vere mogu doći do neke druge, samo svojoj veri svojstvene istine?Zašto bi bilo zastrašujuće ako je ništavilo,to znači da nema aposlutno ničega pa ni straha.Ah to zastrašujuće ništavilo! Ma daj samo da sam NEŠTO pa makar bilo i ....naopako.Sam si rekao da su pojmovi ljudska apstrakcija. Ne vezuj se za njih onda. Možda "ništavilo" uopšte nije onakvo kakvim ga ti zamišljaš.
Jedna je Istina. Misliš da pripadnici bilo koje vere mogu doći do neke druge, samo svojoj veri svojstvene istine?
A da probaš umesto što se neprestano pitaš?.Objektivno saznanje je jedino moguće ako subjekat i objekat budu jedno po svojoj suštini tj da subjekat postane ono što želi da sazna,tek iz te ,,perspektiive,, se može govoriti objektivnoj istini.E sad koliko je to čoveku moguće kao subjektu saznanja je već kompleksnije pitanje...
Možda uopšte nije kompleksno tako. Evo probamA da probaš umesto što se neprestano pitaš?Možda uopšte nije kompleksno tako.
![]()
Kod Isus je cilj Bog,kod Bude nema Boga i nepotreban je.Ima nekih sličnosti ali postoje suštinske razlike ipak.Buda i Isus dolaze do jedne iste ''svari '' samo objasnjavaju na drugacije nacine prilagodjene podneblju ,mentalitetu ,Buda jeste da izleda da je za malo civilizovanije ljude jer secira Um ,ostro ,Isus ima drugaciji pristup ,jednostavan ,slikovit ali ultimativan bez odstupanja ali svi vode ka istom cilju