Niki mangupe... opet ostavljas moj br. fona gde stignes 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čili:E moj ti...volela bih ja da sam devojcica..i jos napaljena mmm (idealna kombinacija)..ali nece me nesto..davno to bese...ispala sam iz forme.
Hvala na brizi..ali ja se radje samozadovoljavamnego da se druzim sa nepoznatima.
sinnke:Zene koji muskarac po vasem misljenju je faca, onaj koji ima para ili ...?
Hellen:Јесте! Онај који има пара, много пара!!! Што се пре помириш са том чињеницом, лакше ће ти бити!
sta radis to, co'eku, tj. Sinketu 
sinnke:Zene koji muskarac po vasem misljenju je faca, onaj koji ima para ili ...?
muvalo:Faca je onaj tip koji ima svoj svet bez obzira na to da li ima lovu ili ne. Faca ima zanimljivu pricu, moze i bez kinte da te provoda po gradu i da te tako sludi da ne znas sta te je snaslo. Licnost.
ufTo se kazhe: "Preveo me treznu preko diskoteke"Cupavka:Jao, ja znam jednog takvog...jos mi se manta po glavi kad ga se setim...uf
Hellen:Јесте! Онај који има пара, много пара!!! Што се пре помириш са том чињеницом, лакше ће ти бити!

sinnke:I svugde su zene manje vise iste. Evo bas gledam tu u Rusiji, ove vole da ih se pocasti klopom (znaci ne uzimaju pare ko nase) samo zackoljica je u tome sto jedna pojede ko 10 nasih drvoseca.
POP Mare:Niki mangupe... opet ostavljas moj br. fona gde stignes![]()
) !!!
:wink:whitenicky:TAJ SAM !!!!![]()
pa white vetj si se pronashao u tome
Moratju ja to svojim okicama da vidim nishta ovako u prazno

!!! Evo jel dovoljno ?Sve je OK, ali ako nije svalercina nije FACA.myche:sposoban-samostalan, jako duhovit,osećajan i da nije švalerčina!
pare su totalno ne bitne
Bravo mala!!Nedodirljiva88:Ma kakve "face"-sto se tice muskih oni se vecinom smatraju facama-ako "povale"dobru ribu,a zene ako ulove "dobrog"tipa-to mi je odvratno,fuj(a jos sam mlada,a sita sam tih faca).faca je onaj kome rad nije stran,koji zna sta hoce-i koji se bori za to.Lako je "sjesti"na gotovo-i reci ja sam faca preko tatinih ledja,imam raje(al znas do kada-DOK IMAS PARA,cinicno).Kad covjek sam postigne sve u zivotu sto mu je potrebno-e onda moze reci-JA SAM FACA,jer sam sve ovo postigao sam!