Brzinsko muvanje

pa sad muskarac koga bih ja pogledala, sigurno nije nezaposlen. mislim, mora imati prihode makar u razini prosecne plate, kojom uz dodatak moje plate mozemo zajedno puniti potrosacu korpu..... e, sad ja imam jos puno zahteva, a nijedan se ne odnosi na pare 8)

I svugde su zene manje vise iste. Evo bas gledam tu u Rusiji, ove vole da ih se pocasti klopom (znaci ne uzimaju pare ko nase) samo zackoljica je u tome sto jedna pojede ko 10 nasih drvoseca.

sinnke:
I svugde su zene manje vise iste. Evo bas gledam tu u Rusiji, ove vole da ih se pocasti klopom (znaci ne uzimaju pare ko nase) samo zackoljica je u tome sto jedna pojede ko 10 nasih drvoseca.

Pa i muskarci su svuda manje vise isti. Svi hoce lepu zenu, zgodnu, mladu, da ne bude glupa al da cuti i da se po mogucnosti ponasa kao robinja. I sve to za dz.

Ma kakve "face"-sto se tice muskih oni se vecinom smatraju facama-ako "povale"dobru ribu,a zene ako ulove "dobrog"tipa-to mi je odvratno,fuj(a jos sam mlada,a sita sam tih faca).faca je onaj kome rad nije stran,koji zna sta hoce-i koji se bori za to.Lako je "sjesti"na gotovo-i reci ja sam faca preko tatinih ledja,imam raje(al znas do kada-DOK IMAS PARA,cinicno).Kad covjek sam postigne sve u zivotu sto mu je potrebno-e onda moze reci-JA SAM FACA,jer sam sve ovo postigao sam!

LuckyLuck-jesam li ti ja rekla da ta tvoja slobodna procjena-i nije bas realna!Uostalom,nisi ti mene ispreskakao-nego smo izgleda i ja i ti vrlo temperamentni-pa smo se zakacili oko nebitnih stvari..........pa je tu pala i neka uvreda,ali bilo pa proslo!

Nedodirljiva88:
Ma kakve "face"-sto se tice muskih oni se vecinom smatraju facama-ako "povale"dobru ribu,a zene ako ulove "dobrog"tipa-to mi je odvratno,fuj(a jos sam mlada,a sita sam tih faca).faca je onaj kome rad nije stran,koji zna sta hoce-i koji se bori za to.Lako je "sjesti"na gotovo-i reci ja sam faca preko tatinih ledja,imam raje(al znas do kada-DOK IMAS PARA,cinicno).Kad covjek sam postigne sve u zivotu sto mu je potrebno-e onda moze reci-JA SAM FACA,jer sam sve ovo postigao sam!
Bravo mala!!
Izgleda da se oni vicevi ne odnose na Bosanke :-D

Back