Brze pruge Srbije!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dokle će železnice srbije na neobezbeđenim prelazima nekažnjeno da ubijaju građane srbije?

553315_ada-voz-udario-automobil-printskrin-viber-grupa_f.jpg
452838_voz-udario-automobile-01-smederevo-1502-2024_fmob.jpg
o_1840610_1024.jpg
518949_voz-udario-auto-lazarevac-1908-2024-01-foto-drustvene-mreze_kf.jpg

IMG_20250122_205709.jpg

STOP KRIMINALU I KORUPCIJI železnica srbije koji UBIJA!

Dokle će železnice srbije na neobezbeđenim prelazima nekažnjeno da ubijaju građane srbije?

Pogledajte prilog 1674998Pogledajte prilog 1674999Pogledajte prilog 1675000Pogledajte prilog 1675001
Pogledajte prilog 1675002
STOP KRIMINALU I KORUPCIJI železnica srbije koji UBIJA!
Moraju oči da se koriste.Nekima da staviš zid ispred pružnog prelaza oni bi našli način da ga zaobiđu.Nije to do prelaza i brzih vozova,ili do nedostatka signalizacije,to je do ljudi.

Zuti su napravili vise km puteva nego ovi naprdnjaci a vladaju duze.
Hahaha.. Ajd sto kontriras ali da toliko izmisljas pa i zuti su u cudu.. 10km stvarno je mnogo. Vidi, budi realan ako vi druge nazivate sendvicarima i kako gledaju Pink... Ja gledam N1 i pink i novu i rts i informer.. Sve i onda mislim svojom glavom.. Na n1 prvo kad vidis voditelje odmah znas da je protiv Srbije.. Ali slusam sta kazu.. Ajd ti okreni nekad Pink pa slusaj malo sta oni kazu.... Ali ne.. Vi hocete po svome i drugi da rade po vasem.. E pa ne moze

Hahaha.. Ajd sto kontriras ali da toliko izmisljas pa i zuti su u cudu.. 10km stvarno je mnogo. Vidi, budi realan ako vi druge nazivate sendvicarima i kako gledaju Pink... Ja gledam N1 i pink i novu i rts i informer.. Sve i onda mislim svojom glavom.. Na n1 prvo kad vidis voditelje odmah znas da je protiv Srbije.. Ali slusam sta kazu.. Ajd ti okreni nekad Pink pa slusaj malo sta oni kazu.... Ali ne.. Vi hocete po svome i drugi da rade po vasem.. E pa ne moze
u pravu je za puteve.. ništa ne izmišlja..tvoj bolesnik Vučić izmišlja a ti mu slepo veruješ.. postavio sam temu o tome..

Šta vidiš, opiši šarenu lažu, jel Metro, Nacionalni stadion, fabrike Boinga,Erbasa, Mercedesa, piši šta vidiš...
Auto put prema Grckoj, prema Bugarskoj, novi aerodrom, klinicki centar koji je godinama, decenijama stajao nezavrsen, naucnotehnoloski park sad se gradi jos jedan nove fabrike evo sad se grade jos itd itd.. Naravno sro se lokalne vlasti u Nisu tice oni su ocajni

Auto put prema Grckoj, prema Bugarskoj, novi aerodrom, klinicki centar koji je godinama, decenijama stajao nezavrsen, naucnotehnoloski park sad se gradi jos jedan nove fabrike evo sad se grade jos itd itd.. Naravno sro se lokalne vlasti u Nisu tice oni su ocajni
To je sve postojalo iz doba Tita ovaj vučić šloser jedva okrečio. Fuš naravno pa se sve ruši i ubija.

Nego vučić da izgradi još jedan veliki zatvor, trebaće mu uskoro. :kafa:

To je sve postojalo iz doba Tita ovaj vučić šloser jedva okrečio. Fuš naravno pa se sve ruši i ubija.

Nego vučić da izgradi još jedan veliki zatvor, trebaće mu uskoro. :kafa:
Eto vidis kako lazes.. Kakav Tito.. Pojma nemas i takvi kao ti sire mrznju.. Prema Bugarskojje postojao put samo kriz Sicevacku klisuru.. Sad je potpuno nov.. Isto prema Makedoniji.. Potpuno nov.. Treba zatvor ali za takve koji sire mrznju i lazne informacije

Back