Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
Moraš paziti.Nego,da nisi i ti jedan od onih što nisu obavešteni da postoji rupa negde u gradu pa upadaju u nju?Sutra kada ti padne nadstrešnica na glavu sam si kriv što nisi gledao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš paziti.Nego,da nisi i ti jedan od onih što nisu obavešteni da postoji rupa negde u gradu pa upadaju u nju?Sutra kada ti padne nadstrešnica na glavu sam si kriv što nisi gledao.
U zemlji gde se ruše stanične zgrade i padaju deci na glavu nije sve tako crno što se železnice tiče. Imamo najbrže pruge i vozove u Evropi ako izuzmemo sve države osim Srbije, Makedonije i Albanije. Leti srpski Soko brzim prugama našim !
Pa, meleo do dva, osim kad je takav dan, tad i po pet.Koliko ljudi pobije u naseljenim mestima?
sendvičaru ne nerviraj se.. izneo sam zvanične podatke.. glupan se svaki dan kune u železnicu srpsku a vozovi nam brži jedino od albanskih!Ма добро је бре,
с бзиром колико вас је неписмено, лењо, зло ...
Србија је исто што и Легија странаца
функционише само под снажном командом.
I Amerika nije nista bolja.u albaniji jure 30 ...![]()
paaaa neee znaaaaam baaaš.....I Amerika nije nista bolja.
Зар се брзе пруге укрштају са друмским саобраћајем?
Nisu, proleću kroz svako mesto i selo. Do juče je tu prolazio 30 na sat a sada 150 pa ti gledaj i paziЗар се брзе пруге укрштају са друмским саобраћајем?
Мислио сам да су одвојени.
Значи и брзе пруге се укрштају са друмским саобраћајем.Nisu, proleću kroz svako mesto i selo. Do juče je tu prolazio 30 na sat a sada 150 pa ti gledaj i pazi![]()
Пази ово молим те:Nisu, proleću kroz svako mesto i selo. Do juče je tu prolazio 30 na sat a sada 150 pa ti gledaj i pazi![]()
Рудник и још Србија без Космета. Ово треба обрисати и потерати са Форума све оне који не поштују Устав Републике Србије.
Па ко је постављао знакове овако неправилно и потпуно нефункционално?
Do 2028 bice gotovo... Koliko je samo puteva napravio svi treba da budemo srecni.. Secam se Velja ilic 10km autoputa i koliko ga hvaliliMožda je mislio na avion.