limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Mene je kao dijete pčela ujela na sred čela.Ma pre par sati me bocnula, sve to uradila ali se otok širi na celo stopalo a i boli mee![]()
Pamtim veliki otok da nisam mogla ništa vidjeti.
Ali prošlo je drugi dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je kao dijete pčela ujela na sred čela.Ma pre par sati me bocnula, sve to uradila ali se otok širi na celo stopalo a i boli mee![]()
svaki proizvođač pravi tako , da u slučaju kad bi bilo šta bi bilo skida odgovornost sa sebe po svim osnovamaMoja majka je trebala da pije neki lijek za zglobove metotreksat...Jedini kod kog procitah da je nuspojava smrt.
A na kraju uputstva koje je bilo kilometarsko i sa stotinama nuspojava,stoji i da po prestanku uzimanja,bolest se vraca i da bas i ne pomaze.
Sta onda lijeci?
Баш као и неки други.Brufen je "loš" lek, ali veoma delotvoran
Мислиш да се обложи, као заштита, претпостављам?opet će praviti problem , u domaćim uslovima samo kora od hleba , be sredina, samo kora , kako bi se izbegli antacidi
Mene svakog leta ujede il pčela il osa, kao da samo ja hodam po traviMene je kao dijete pčela ujela na sred čela.
Pamtim veliki otok da nisam mogla ništa vidjeti.
Ali prošlo je drugi dan.
skrob u kori hleba pokupi će višak kiseline , i nema problemaБаш као и неки други.
Мислиш да се обложи, као заштита, претпостављам?
Pa ako se otok i bol smatraju alergijom, onda jesamako si sigurna da si alergična na ubode pčela , sve dok ih ima , uvek , ali uvek imaj pri ruci ova dva preparata![]()
![]()
što bi rekli imaš blagu krv i zato idu na tebeMene svakog leta ujede il pčela il osa, kao da samo ja hodam po travi![]()

Da se sažvaće tako, sa korom?skrob u kori hleba pokupi će višak kiseline , i nema problema
pa to svako ima, alergija je sasvim drugo stanjePa ako se otok i bol smatraju alergijom, onda jesam![]()
Tačno sa znala da sam od zle krvišto bi rekli imaš blagu krv i zato idu na tebe![]()
![]()
![]()

Onda nisam al me ipak bolipa to svako ima, alergija je sasvim drugo stanje
ne , nego pre nego se popije Brufen tri četiri griza biće dovoljnoDa se sažvaće tako, sa korom?
acidi borici oblogeMa pre par sati me bocnula, sve to uradila ali se otok širi na celo stopalo a i boli mee![]()
Ja se bojim strsljena.Mene svakog leta ujede il pčela il osa, kao da samo ja hodam po travi![]()
A imam jos jedan "dozivljaj sa lijekovima".
Jednom mi je otekao zub i dobijem antibiotik da pijem.Tamo u uputstvu je pisalo da kao nezeljeni efekat moze da izazove otok na vratu.
I ja to procitah i slucajno se pogledah u ogledalo...kad kod mene dva otoka...jedan zbog zuba,na obrazu i jedan na vratu.
E,rekoh,pa nisam valjda toliki baksuz.
Nazovem dr da pitam smijem li dalje piti taj antibiotik i on mi kaze da smijem,da je to samo otekao limfni cvor zbog zuba.
Naravoucenije...ne citati uputstvo.![]()

i ne gledajte one TV emisije gde daju savete za konkretne dijagnozeУ реду је то, али некоме ко има осетљивији желудац, опет може да смета. Више лекара сам чуо да саветују да се те таблете уситне.skrob u kori hleba pokupi će višak kiseline , i nema problema
stršljen je druga ozbiljnija priča , pravac prva ambulantaJa se bojim strsljena.
Moja sestra je jedva ostala ziva posle ujeda strsljena.stršljen
ajde ovako , malo razmišljanja, ako se usitni dražeja , tada aktivna supstanca odmah i direktno deluje na sluznicu želucaУ реду је то, али некоме коме је желудац осетљивији, опет може да смета. Више лекара сам чуо да саветују да се те таблете уситне.
Ако од ракије боли глава, или не ваља ракија, или не ваља главаSve u svemu - Brufen je mama
A da otkrijem i za sta ga ja koristim: kad preteram sa rakijom, šuknem jedan pred spavanje i nema ujutru da boli glava![]()

Kad se pretera, boli od svakeАко од ракије боли глава, или не ваља ракија, или не ваља глава![]()
Сви ти лекови се представљају да имају заштиту, али каква је та заштита, то је упитно. Ако попијеш целу таблету имаш концентрисан састав лека на једном месту у већој дози, а овако је разложен на ситније делове који се лакше варе. Могу опет да питам неког од лекара зашто тако препоручују. Ово што си навео за хлеб сам такође чуо и начелно - да се лекови не пију на празан желудац.ajde ovako , malo razmišljanja, ako se usitni dražeja , tada aktivna supstanca odmah i direktno deluje na sluznicu želuca
ako se popije cela, ta dražeja ima nekoliko zaštitnih slojeva koji se postepeno razlažu u želucu, apropo toga manja je agresija vrhu sluznice želuca
ovaj nas se ne proizvodi u indiji.I ja sam negde pročitala da se lek Nimulid, koji se proizvodi u Indiji zabranjuje za upotrebu ili je već zabranjen u većem borju zemalja.