FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 11.167
Pa šta je tu problem?paracetamol je zbog toga na tapetu jer ga ima u tri forme
obični paracetamol
paracetamol sa C Vit_Fervex
paracetamol _C Vit + antihistaminici _Tylol hot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta je tu problem?paracetamol je zbog toga na tapetu jer ga ima u tri forme
obični paracetamol
paracetamol sa C Vit_Fervex
paracetamol _C Vit + antihistaminici _Tylol hot
ma ni kod ovog nema nikakav problem, nego jednostavno je jeftin i efikasanPa šta je tu problem?
Kafetin je vrlo efikasan za glavobolju, ali za ljude koji imaju hronicne glavobolje se ne preporucuje jer izaziva zavisnost (zbog codein-a).Kad me boli glava pomaže samo Caffetin onaj stari dobri
Kad krene po nekoliko dana me boli, pulsirajući bol, vrat i potiljak a kod doktora nisam bio. Pritisak nemam, sve u normali. Tad pijem kafetine na svaka 4 sata nego sva sreća nije me odavno zakačiloKafetin je vrlo efikasan za glavobolju, ali za ljude koji imaju hronicne glavobolje se ne preporucuje jer izaziva zavisnost (zbog codein-a).
Ako ga pijes 3-4 puta mesecno, nemas brige.
ne zna brufen vec tvoja autosugestija...Kako Brufen zna gde me boli?![]()
Kad krene po nekoliko dana me boli, pulsirajući bol, vrat i potiljak a kod doktora nisam bio. Pritisak nemam, sve u normali. Tad pijem kafetine na svaka 4 sata nego sva sreća nije me odavno zakačilo
Kako sam čitao nije migrena ona boli drugačije i ne potiljak nego čeono. Mada nikad se ne zna. Teši me što me tako boli poslednjih 20 godina, da je neki tumorPa tebi je to mozda i migrena. Nemoj se drkkas sa tim, idi kod dr.
Mene migrena povremeno zvekne. Da ne pozelis ni najgorem neprijatelju.
jedino što pijem je kaffetin i to samo kada me boli glava da hocu da mremCaffetin sastav
Paracetamol 250 mg
Propyphenazone 210 mg
Caffeine 50 mg
Codeine phosphate sesquihydrate 10 mg
nijedna od ovih supstanci nije do sada proglašena , obično , za kancerogena , jer kada žele da neki preparat maknu sa tržišta zalepe mu etiketu kancerogen i jednostavno ga zabrane
poprilično je efikasan i jak , zna ponekad da napravi i tremor,,,,tresenje rukujedino što pijem je kaffetin i to samo kada me boli glava da hocu da mrem
Taj ne zna sta je migrena.neko mi rece da je za migrenu odlicna coca-cola
Coca Cola kao Caffetin plus šećer kao energent , zna da pomogne i kod migreneneko mi rece da je za migrenu odlicna coca-cola
..znam samo da mi bol glave prodje kao rukom odnesen bez da mi se ruke tresupoprilično je efikasan i jak , zna ponekad da napravi i tremor,,,,tresenje ruku
kao ličnost imaš jak prag tolerancije..znam samo da mi bol glave prodje kao rukom odnesen bez da mi se ruke tresu![]()
BlokMax Alkaloid ili drugi proizvođačBlokMax je jeftin, a dobar!
Jao... što li ne spavam...
Ah, spavala popodne!
Odspavala 20min pa otišla u brda. Šuma je divna kad nema nigde nikoga!BlokMax Alkaloid ili drugi proizvođač
oups,,,da sada legiš ,no more no chance
odspavala si celo popodne))))
pre podne kad smo pričali onamo, rekla si da ideš spavantos, a ti otišla u šetnjuOdspavala 20min pa otišla u brda. Šuma je divna kad nema nigde nikoga!
Isterujem napolje i samu sebe...pre podne kad smo pričali onamo, rekla si da ideš spavantos, a ti otišla u šetnju
pametan izbor![]()
ja to u jednoj rečeniciIsterujem napolje i samu sebe...
i planiram da šetam svoje demone dok se sete šta je lepo u ovom životu. Svi ćemo...
More, samo veštice da svisnu!
Ja to sebi...
Da, pametno, šetnja!
Put pod noge!
Produkt indijske pameti.Šta je tačno nimulid?
Crkli i pukli!ja to u jednoj rečenici
_nek puknu dušmani![]()
Za brufen nisam ništa rekao već za nimulid koji je zabranjen u celom svetu jer je jako štetan.opet se prosipas
malopre si se proso za brufen a sad za nimulid
samo se na zapadu zove
nimesulid
isti lek.