limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Ne znam...ali meni je on lijek "širokog spektra".Kako Brufen zna gde me boli?![]()

I jedini koji mi je mogao da snizi temperaturu za vrijrme korone.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam...ali meni je on lijek "širokog spektra".Kako Brufen zna gde me boli?![]()
mario Nimulid je trgovačko ime, koje u svako vreme može da bude zabranjeno po više osnova , ali nimesulid je generičko ime i malo je teže da mu se prikači neštoZa brufen nisam ništa rekao već za nimulid koji je zabranjen u celom svetu jer je jako štetan.
https://www.ti.ubc.ca/2008/02/04/nimesulide-must-be-withdrawn-worldwide-due-serious-liver-damage/
Protiv glavobolje...analgin.Kad me boli glava pomaže samo Caffetin onaj stari dobri
Paracetamol mi nikad nije uspio da snizi temperaturu.u Caffetin nema drugih dodataka osim osnovne generičke supstance
paracetamol je zbog toga na tapetu jer ga ima u tri forme
obični paracetamol
paracetamol sa C Vit_Fervex
paracetamol _C Vit + antihistaminici _Tylol hot
a, na neki način paracetamol je više antipiretik nego analgetikaParacetamol mi nikad nije uspio da snizi temperaturu.
Defrinol mozda nije los.
ma super je tema , da ljudi ne lutaju i po nešto razjasnimoVidi što se skupili tabletomani na temicu![]()
I ja sam negde pročitala da se lek Nimulid, koji se proizvodi u Indiji zabranjuje za upotrebu ili je već zabranjen u većem broju zemalja.opet se prosipas
malopre si se proso za brufen a sad za nimulid
samo se na zapadu zove
nimesulid
isti lek.
A on je znacajan za sta?jer ima i pseudoephedrin
И за то, само га желудац нешто не вари. Није му нарочито симпатичан.Koristi se i kao antipiretik
Nista.Meni smeta brufen jer mi žekudac reaguje i gde ode sad ovaj @Manga Hilux kad sam htela da ga pitam šta da popijem za ubod pčeleosim leka za alergiju...
Ma pre par sati me bocnula, sve to uradila ali se otok širi na celo stopalo a i boli meeNista.
Stabi hladan oblog i izvadi zaoku.
Ето, видиш. Ако некад баш мораш да га попијеш, измрви га.Meni smeta brufen jer mi žekudac reaguje i gde ode sad ovaj @Manga Hilux kad sam htela da ga pitam šta da popijem za ubod pčeleosim leka za alergiju...
desi se i to , ako je neko alergičan na ubod pčeleMeni smeta brufen jer mi žekudac reaguje i gde ode sad ovaj @Manga Hilux kad sam htela da ga pitam šta da popijem za ubod pčeleosim leka za alergiju...
Brufen je "loš" lek, ali veoma delotvoranИ за то, само га желудац нешто не вари. Није му нарочито симпатичан.![]()
Nemam ništa od toga, deksametazon možda imam negde...desi se i to , ako je neko alergičan na ubod pčele
loratidin ili letizen , sve jedno isto je i plus dexamethasone da smanji rizik od nastanka otoka
opet će praviti problem , u domaćim uslovima samo kora od hleba , ne sredina, samo kora , kako bi se izbegli antacidiЕто, видиш. Ако некад баш мораш да га попијеш, измрви га.
ako si sigurna da si alergična na ubode pčela , sve dok ih ima , uvek , ali uvek imaj pri ruci ova dva preparataNemam ništa od toga, deksametazon možda imam negde...![]()