_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Jel ste presli sve zadatke iz tih zbirki?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_Maxim_:meni je, dok sam se spremao, dobro dosla zbirka "banka pitanja". To je jedna knjiga koja ima 1200 zadataka iz biosa i 1200 iz hemije.... poslednji put se je mogla kupiti 2002 god, posle se vise nije mogla... iz te tkzv. banke su uzeli 10 pitanja iz biosa i 8 iz hemije....
caticka:Nama su na faksu rekli da je banka pitanja zatvorena,i da niko ne moze da nam kaže da učimo odnekle i da ćše biti jedno od tih pitanja.
Kalimer0:Ja sam moje testove, recimo, odneo kuci i kako ko od rodbine dodje da mi cestita, ja mu ih poturim pod nos i oni onda daju pare... Posle sam dobio index, pa sam im index poturao pod nos![]()
Ja da sam mojima doneo diplomu sa Hardvarda rekli bi:Ha,samo to!? Sad kao ocekujes neku kintu.Jeste mi ova rodbina stipsa,srecom keva i cale dajuKalimer0:Ja sam moje testove, recimo, odneo kuci i kako ko od rodbine dodje da mi cestita, ja mu ih poturim pod nos i oni onda daju pare... Posle sam dobio index, pa sam im index poturao pod nos![]()
Potpuno isti slucaj kao kod meneHeart_Breaker:Ja da sam mojima doneo diplomu sa Hardvarda rekli bi:Ha,samo to!? Sad kao ocekujes neku kintu.Jeste mi ova rodbina stipsa,srecom keva i cale daju![]()
_Look_Of_Expectancy_:Kakvi su uslovi za putovanje preko faxa?
E, pa zato i pitam...Znam i ja neke "pajsere" iz svoje skole, koji su fax zato i upisali, radi zezanja...Kalimer0:Dom je ok ako si dovoljno samodisciplinovana i ako ti nije problem da ucis u citaonici. Nisu svi otisli na fax da bi nesto naucili. Gomila pajsera ce da prave galamu, da izlaze non stop, da zovu i tebe da ides s njima, da se grebu o tebe, da budu navalentni i da ne znaju kad je dosta... Znaci, ako ides u dom, dobro pazi kako se postavljas prema okolini. Dom nije bas savrsen, nekad nema tople vode, nekad ce da nestane struje, nestane grejanja, nekad naloze kotao i prokuvas u sobi ali u domu je druzenje najlepse, izlasci, devojke/momci... "Samo" treba naci meru u svemu tome i nema problema![]()