Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I od mene (ovi moji) ali uzalud.Od mene su dobili prazan listić na svim izborima u poslednjih 6 godina.
Evo, ovako... znam da nije lako golubijem mozgu da sažvaće vratolomije kampanjerosa.Ništa vas ne razumem......Ko pala s Marsa.....
Evo, ovako... znam da nije lako golubijem mozgu da sažvaće vratolomije kampanjerosa.
Bitka se bije izmedju Tadića i Nikolića kome će više narod da poveruje za one besplatne akcije što je obećao Dinkić.
Jer, Tadićev štab tvrdi da, ako pobedi Nikolić, onda nema niišta od 1000 evra (toliko kažu da će vredeti besplatne akcije).
S druge strane, Nikolićev štab tvrdi da su jači garant narodu za tih 1000 evra od Tadićevaca, jer oni nikada nisu slagali, niti su do sada krali.
Jesi li se sad stabilizovala na površini majčice zemlje, ili treba još da objašnjavam?
A Kosovo, kao glavni adut u prvom krugu se srozalo na treće, četvrto, peto, ***** li ga koje mesto...
.... prazan listić im sleduje od mene...
......Aaa, o tome li se još uvek vodi reč? Pa, što ne kažete tako, majka mu stara, nego me ovako sludjenu još više sludjujete.....(...)
A, kad sve ovo stavim na papir, podvučem crtu, i izvedem računicu, jasno mi je da moj glas nisu zaslužili ni jedan ni drugi. Kako ipak moram za jednog, to će biti levonogi Tadić, zbog samo jednog, jedinog razloga: ostajem u Evropi. Ako budu i dalje radili kako ne treba, Evropa će ih lako uceni stopiranjem kredita i ostalih povlastica. Moraće da se menjaju, ne zbog mene, nego zbog sebe da bi bili što duže na vlasti. Ako pobedi Toma, potvrdićemo da nismo dobri djaci i da iz istorije nismo naučili ništa.
Štajnmajer: Neće biti potpisivanja SSP narednih dana
Blic - Pre 4 sata
Evropska unija neće potpisati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (S S P) sa Srbijom u narednih nekoliko dana, izjavio je danas na marginama Saveta ministara Evropske unije šef nemačke diplomatije Frank-Valter Štajnmajer.
"U narednih par dana sigurno neće biti potpisivanja SSP", izjavio je Štajnmajer. Holandija je danas jasno ponovila da neće odobriti potpisivanje SSP pre nego što budu izručeni preostali haški optuženici.
shto jes - jesPa ko je lud sad da potpisuje nešto sa Srbijom? Ja prvi ne bih...
E, zato im ide moj beli... obojici...hto jes - jes
ma... na ovim izborima nece tadic da pobedi
vec ce toma da izgubi
shto jes - jes
ma... na ovim izborima nece tadic da pobedi
vec ce toma da izgubi
kao sheshelj 1996
jer kad neko smeni Trio Fantastiko
gas ide cena x 5, nafta u flashu, a narod na ulice...![]()
mada... shto se ja chudim, pa ovo je jedina zemlja gde se studenti ekonomije uche da su monopoli najvece prirodno bogatstvo koje neka zemlja moze da ima...![]()
Pa, glasaj za koga hoćeš... možeš i za Šećerovskog... :wink:
Misliš na Voju, Tomu i Borisa?
Ja sve mislim da će pobediti Toma....
I od mene (ovi moji) ali uzalud.
Vrano, si gledao "Posetioce" na Belle Amie?
Da i mi napišemo na glasačći listić ko baba Milka ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()