Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Izvini, zadržao sam se na kultnim, u Šakalovoj temi o Isusu... malo duže sam pisao...
Pa, da kažem, dobar sam... Sinovljeva devojka je, kako oni kažu, zakačila moje buduće unuče... zabrinuti, neplanirano, ona tek na pola puta u gimnaziji...
... a ja jedva čekam kraj jula - početak avgusta da se dušmanski napijem ko deda.
Posle opet apstinencija i praškići do sledećeg unučeta.
Valjda će deca da imaju obzira za moju ljubav prema alkoholu... jer, očekujem da se izopijam jedno šest-sedam puta...
... a onda, zabole me, neka mi piju za dušu na zadušnice. ;-)

....Za sv. Iliju - mali lavić !. ..Jakako... ko će, ako neću ja!!!....Za sv. Iliju - mali lavić !. ..
....Supeeeerrr ! Eto, lepa vest danas...
Svaka čast, deda...:wink:
Šta pričaš, kakve zadušnice?.... More, ti će' ga i ženiš...:wink:

Jakako... ko će, ako neću ja!!!
Laku noć, drugari... deda da prikuplja snagu za lavića... a najebaću matere rakiji čim lavić zakmeči ...![]()
........:A, oni? Mislim, ova deca....Bre, bre, bre... ništa ne čitaš...A, ti to baš rešio?...........:A, oni? Mislim, ova deca....
![]()
opa... slavilo se, neke radosne vesti...
a ja sklopio kompromisno reshenje
svracam samo na mesta gde svracaju cool ljudi
na brod i u tavernu
a sve idiote stavljam na ignoreupravo sada
Hm, kako nema? Ima, samo ako tako nastaviš... nema kahve, nema sabranih... qq i lele...

Kakav nam je mali od konobe u poslednje vreme......ima da nas nema.....Kakav nam je mali od konobe u poslednje vreme......ima da nas nema.....
![]()

Ja to stalno radim....Ne postujem svuda. Čitam, to da. Ali moja "baza" je ovde kod vas...:wink:...
Ipak bi trebala da se izvinem Vojvodi...Nisam mu verovala kad je rekao da ovde postoje klanovi..:shock:...To je za mene smešno i nisam mu poverovala...Posle sam imala prilike se uveriti u istinitost njegovih reči.