Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini, zadržao sam se na kultnim, u Šakalovoj temi o Isusu... malo duže sam pisao...

Pa, da kažem, dobar sam... Sinovljeva devojka je, kako oni kažu, zakačila moje buduće unuče... zabrinuti, neplanirano, ona tek na pola puta u gimnaziji...

... a ja jedva čekam kraj jula - početak avgusta da se dušmanski napijem ko deda.

Posle opet apstinencija i praškići do sledećeg unučeta. :lol:

Valjda će deca da imaju obzira za moju ljubav prema alkoholu... jer, očekujem da se izopijam jedno šest-sedam puta... :lol:

... a onda, zabole me, neka mi piju za dušu na zadušnice. ;-)

Izvini, zadržao sam se na kultnim, u Šakalovoj temi o Isusu... malo duže sam pisao...

Pa, da kažem, dobar sam... Sinovljeva devojka je, kako oni kažu, zakačila moje buduće unuče... zabrinuti, neplanirano, ona tek na pola puta u gimnaziji...

... a ja jedva čekam kraj jula - početak avgusta da se dušmanski napijem ko deda.

Posle opet apstinencija i praškići do sledećeg unučeta. :lol:

Valjda će deca da imaju obzira za moju ljubav prema alkoholu... jer, očekujem da se izopijam jedno šest-sedam puta... :lol:

... a onda, zabole me, neka mi piju za dušu na zadušnice. ;-)

:lol::lol::lol:....Za sv. Iliju - mali lavić !. ..:D....Supeeeerrr ! Eto, lepa vest danas...
Svaka čast, deda...:wink:

Šta pričaš, kakve zadušnice?..:twisted:.. More, ti će' ga i ženiš...:wink:

:lol::lol::lol:....Za sv. Iliju - mali lavić !. ..:D....Supeeeerrr ! Eto, lepa vest danas...
Svaka čast, deda...:wink:

Šta pričaš, kakve zadušnice?..:twisted:.. More, ti će' ga i ženiš...:wink:
Jakako... ko će, ako neću ja!!!

Laku noć, drugari... deda da prikuplja snagu za lavića... a najebaću matere rakiji čim lavić zakmeči ... :lol:

A, ne... i dalje apstinencija do ne stigne najdraži glas... onda balzamovanje... pa čekamo sledeći glas iz porodilišta...

... i tako, još dva glasa od snahe i sina i još tri od ćerke i zeta (kada se uda), a ako budu imali obzira... bože moj... ne branim još glasova...

... najkraće: jedan glas – jedno balzamovanje.

opa... slavilo se, neke radosne vesti...
a ja sklopio kompromisno reshenje
svracam samo na mesta gde svracaju cool ljudi
na brod i u tavernu
a sve idiote stavljam na ignore :D upravo sada

opa... slavilo se, neke radosne vesti...
a ja sklopio kompromisno reshenje
svracam samo na mesta gde svracaju cool ljudi
na brod i u tavernu
a sve idiote stavljam na ignore :D upravo sada

Ja to stalno radim....Ne postujem svuda. Čitam, to da. Ali moja "baza" je ovde kod vas...:wink:...
Ipak bi trebala da se izvinem Vojvodi...Nisam mu verovala kad je rekao da ovde postoje klanovi..:shock:...To je za mene smešno i nisam mu poverovala...Posle sam imala prilike se uveriti u istinitost njegovih reči.

Ja to stalno radim....Ne postujem svuda. Čitam, to da. Ali moja "baza" je ovde kod vas...:wink:...
Ipak bi trebala da se izvinem Vojvodi...Nisam mu verovala kad je rekao da ovde postoje klanovi..:shock:...To je za mene smešno i nisam mu poverovala...Posle sam imala prilike se uveriti u istinitost njegovih reči.

Hm, ma strašno bre... šta se ovde dogadja... Ovi 'majstori' mi nisu jasni... ukenyaše forum načisto... spam na sve strane... Nema nikog da se pošteno zakačiš... pa da pljušti kao nekad...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back