Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ništa vas ne razumem......Ko pala s Marsa.....
Evo, ovako... znam da nije lako golubijem mozgu da sažvaće vratolomije kampanjerosa.

Bitka se bije izmedju Tadića i Nikolića kome će više narod da poveruje za one besplatne akcije što je obećao Dinkić.

Jer, Tadićev štab tvrdi da, ako pobedi Nikolić, onda nema niišta od 1000 evra (toliko kažu da će vredeti besplatne akcije).

S druge strane, Nikolićev štab tvrdi da su jači garant narodu za tih 1000 evra od Tadićevaca, jer oni nikada nisu slagali, niti su do sada krali.

Jesi li se sad stabilizovala na površini majčice zemlje, ili treba još da objašnjavam?

A Kosovo, kao glavni adut u prvom krugu se srozalo na treće, četvrto, peto, ***** li ga koje mesto...

Evo, ovako... znam da nije lako golubijem mozgu da sažvaće vratolomije kampanjerosa.

Bitka se bije izmedju Tadića i Nikolića kome će više narod da poveruje za one besplatne akcije što je obećao Dinkić.

Jer, Tadićev štab tvrdi da, ako pobedi Nikolić, onda nema niišta od 1000 evra (toliko kažu da će vredeti besplatne akcije).

S druge strane, Nikolićev štab tvrdi da su jači garant narodu za tih 1000 evra od Tadićevaca, jer oni nikada nisu slagali, niti su do sada krali.

Jesi li se sad stabilizovala na površini majčice zemlje, ili treba još da objašnjavam?

A Kosovo, kao glavni adut u prvom krugu se srozalo na treće, četvrto, peto, ***** li ga koje mesto...

Aaa, o tome li se još uvek vodi reč? Pa, što ne kažete tako, majka mu stara, nego me ovako sludjenu još više sludjujete.....

E,bre....Ma, biće akcija, ko kaže da neće. Dobiće raja akcije, isto k'o što sam i ja. Samo što je ovo, ja se izvinjavam, tupav narod koji još ne konta kako ti poslići idu.
Te akcije su ipak papir. Doduše, papir od vrednosti, al ebeš ga, papir. I papir, to svi znamo, trpi svašta. Tako je i na mom papiru pisala vrednost od 1000 din. po komadu, a u ugovoru je čak stajalo da se ne može prodati ispod te vrednosti. I napalila se ja, isto kao i ovi sad, pa, računjam, računjam, zbrajam.....svidja mi se konačna brojka...:wink:..
E, onda dodjoše na red zakoni za lopove, pa ja od te napisate vrednosti dobih na kraju manje od polovine...Ono, što bi narod rek'o, jedan preko dva.To kaže narod, ne ja. Ja sam fina....:roll:.... A, šta to znači, najbolje će Ljupče razumeti....:wink:.. E, tako će i ovi milioni naprasno poštovanih gradjana dobiti neke papirčiće na kojima piše svašta, a kad dodje vreme za calenzi onda će biti nešto treće. I opet ću slušati istu pesmu, istu....svi su lopovi, crvena banda, žuta banda......i tako dalje, tako redom....:wink:

A, što se tiče Kosova....Pa, zar nismo ukapirali do sada da je to svim našim političarima razlog za potkusurivanje?

Izvin'te, u medjuvremenu sam kuvala špagete....

Idem ja po drugi put na Izbore i glasaću za Tadića. Evo, sad ću da ničim izazvana obrazložim i zbog čega:

Tadić: ...E, muka mi je i od njega i od njegove DS! E, smrači mi se pred očima kad vidim velikopametnog Vlahovića, eksperta za tudju imovinu. Isto tako mi je muka kad vidim Djelića, Dinkaća i ostalu bratiju iz DS. Jaoj, umal' da zaboravim guvernera, Bog te ! Šmrljavog, sa oštrokondjom ženom koja bi ga ostavila ako bi se, mučenik, iselio iz one dedinjske vile! Jadničak. Baš mi ga je žao što živi sa takvim zlom. Pozli mi kad se samo setim one titovske, mada liči i na kraljevsku sahranu dičnog nam i sposobnog pok. Bogdanovića-demokrate. Smučio mi se rastrčali Tadić sa sve one njegove dve leve noge. A, tek kad sam ga videla sinoć u Utisku kako peva ! ' Ebote, čak je i propevao zbog moje budućnosti ! A, njegova silna predizborna obećanja naravno da izbegavam da slušam, jer moj želudac baš toliko dobro ne vari. Mada sam ipak nešto morala da čujem i pozlilo mi je od tolike gomile najcrnjeg licemerja. Kako ga,bre, nije sramota baš toliko da laže? Kao, daj da zasučemo rukave, biće posla, o-ruk...Gde,bre, da zasučem rukave? El, on normalan? U koje firme čovek da radi? Gde, za koga? Zar ne vidi koliko smo zasukani ovom bedom i besparicom, da smo se usukali i bez njegovih rukava.
Ima toga naravno još, samo ne mogu sad, spremam se da ručam.

Nikolić:...Govori čovek ovih dana kako on zna kako je to poradjati se ! Leleee....Zna on da je najgore majkama, majku li im, Božju...Obeća čovek, mrtav 'ladan, kako će on, kad bude izabran za predsednika, lično proveravati sudske spise i ako se on ubedi, tako je rek'o, da nisu osudjeni pravi ljudi za ubistvo, on će.......Ma, nije bitno dalje... Bitno je da čovek nije svestan šta je lupio ! To je bitno...Predsednik će da brlja po sudskim spisima i da se ubedjuje ko je kriv a ko nije? El, on normalan? On pljunu na pravosudje a ni trepn'o nije!
Iz njegovog izbornog štaba samo gruva kako ćemo sačuvati Kosovo ako Toma bude izabran za predsednika...Pa, majka mu stara, ako je tako moćan, a do tog dela zemlje je stalo i ovima i onima, što se nije potrudio u tom pravcu do sada i ubedio nas u tu svoju izuzetnu moć? Hm..? Jedan Toma će zeznuti tamo neku belu administraciju i staće na kraj celoevropskoj pameti? Ma, da l je moguće ? A, od tolike svoje moći, u isto vreme, piše pisamce Putinu i moljaka za pomoć? Zaboravio čovek kako smo se smejali Bleru što koristi istu zubnu pastu kao Buš. Mada, moram priznati da me je ipak dotukla Ivana Žigon. Nemam reči........Na šta joj liči ona pesmica, ili šta li je već? Vrti jadna dve reči i kao ona peva? Kome,bre, peva? Čemu, bre, peva? Onaj neki Rus sedi za stolom i vidi se iz aviona da je čoveku neprijatno. Ili mu je muka od lepe pesme....Ma, ko joj je dao pravo da me ovako ponižava tom bednom pesmom? Zar je zaboravila, jadna li joj majka, kako smo se smejali Hrvatima i njihovom dupeuvlakačkom hitu "Danke Dojčland" ? I, šta sam sad ja bolja od njih? Zapuši mi, jadnica, usta samo tako. ...Koliko sam mogla da ukapiram, i dotična nam umetnica jedna je od važnijih perjanica Tominog izbornog štaba. Il, barem njegove stranke. A, da ne pominjem onu smejuriju oko izbora ove Vlade, ili njegovog predsednikovanja vrlom nam Skupštinom. I ovde ima toga još, samo ne mogu sad. Objasnila sam već kod onog gore kandidata zašto.

A, kad sve ovo stavim na papir, podvučem crtu, i izvedem računicu, jasno mi je da moj glas nisu zaslužili ni jedan ni drugi. Kako ipak moram za jednog, to će biti levonogi Tadić, zbog samo jednog, jedinog razloga: ostajem u Evropi. Ako budu i dalje radili kako ne treba, Evropa će ih lako uceni stopiranjem kredita i ostalih povlastica. Moraće da se menjaju, ne zbog mene, nego zbog sebe da bi bili što duže na vlasti. Ako pobedi Toma, potvrdićemo da nismo dobri djaci i da iz istorije nismo naučili ništa.

Izgoreše mi špagete......

.... prazan listić im sleduje od mene...

Lagiš, lagiš.......:lol:......

Vidi, Baba Rupa od mene iskopala ovog lika....

http://forum.krstarica.com/threads/177166......

čisto da podseti da ovaj 'ladno može biti glavnokomandujući nekog puka i da 3ći februar ipak dolazi pre kraja jula i početka avgusta.

A, ti sad gledaj šta će turiš u providnu kutiju...:wink:

Hm......Ono, jes', sad te bole uvo....Lavić je na putu, mož' ga rani ko oće....

Aaa, o tome li se još uvek vodi reč? Pa, što ne kažete tako, majka mu stara, nego me ovako sludjenu još više sludjujete.....(...)
A, kad sve ovo stavim na papir, podvučem crtu, i izvedem računicu, jasno mi je da moj glas nisu zaslužili ni jedan ni drugi. Kako ipak moram za jednog, to će biti levonogi Tadić, zbog samo jednog, jedinog razloga: ostajem u Evropi. Ako budu i dalje radili kako ne treba, Evropa će ih lako uceni stopiranjem kredita i ostalih povlastica. Moraće da se menjaju, ne zbog mene, nego zbog sebe da bi bili što duže na vlasti. Ako pobedi Toma, potvrdićemo da nismo dobri djaci i da iz istorije nismo naučili ništa.
images

Evo ti ga crnogorski Šumadinac iz Sarajeva, pastorak pok. Klare... itd. itd.

A, evo ti i Evropa...

Štajnmajer: Neće biti potpisivanja SSP narednih dana
Blic - Pre 4 sata

Evropska unija neće potpisati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (S S P) sa Srbijom u narednih nekoliko dana, izjavio je danas na marginama Saveta ministara Evropske unije šef nemačke diplomatije Frank-Valter Štajnmajer.

"U narednih par dana sigurno neće biti potpisivanja SSP", izjavio je Štajnmajer. Holandija je danas jasno ponovila da neće odobriti potpisivanje SSP pre nego što budu izručeni preostali haški optuženici.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika=aktuelno&lang=0&sifra=3d95dcf65202dab07007c7e34d0218cc

... sa sve poslatim "snažnim signalom evropske budućnosti"...

Pa, glasaj za koga hoćeš... možeš i za Šećerovskog... :wink:

Pa ko je lud sad da potpisuje nešto sa Srbijom? Ja prvi ne bih...
shto jes - jes :D

ma... na ovim izborima nece tadic da pobedi
vec ce toma da izgubi
kao sheshelj 1996 ;)

isto tako...

choveche.. koja smo mi zemlja apsurda...

pozivaju one koji su za evropu
da glasaju za trio najvecih ruskih marioneta danas
jer... poklanjanje NIS-a, monopol do daljnjeg, stopiranje svih ekoloshkih propisa takodje
osvedochenim kriminalcima znachi samo jedno... a to je da ce da prođemo ko ukraina i gruzija relativno skoro...

jer kad neko smeni Trio Fantastiko
gas ide cena x 5, nafta u flashu, a narod na ulice... :(

a svi rusofili
glasaju za lika kom rusi nece da dozvole da dodje na vlast :D

SAMO U SRBIJI!

mada... shto se ja chudim, pa ovo je jedina zemlja gde se studenti ekonomije uche da su monopoli najvece prirodno bogatstvo koje neka zemlja moze da ima... :roll:

hto jes - jes

vec ce toma da izgubi
E, zato im ide moj beli... obojici...

... sa sve slovenskom braćom i evropskom budućnošću...

Ovaj maneken do juče nije digao glas do iznad glave... sad se dere ko da hoće svim ministrima EU da se dignu sve tri stvari od njegove silne želje za njihovim društvom...

Ovaj drugi, do juče vikao ko birov... sad finoća, bogte, da se raznežim, raznežim... ženu bih mu... od nežnosti...

shto jes - jes :D

vec ce toma da izgubi
kao sheshelj 1996 ;)

jer kad neko smeni Trio Fantastiko
gas ide cena x 5, nafta u flashu, a narod na ulice... :(

mada... shto se ja chudim, pa ovo je jedina zemlja gde se studenti ekonomije uche da su monopoli najvece prirodno bogatstvo koje neka zemlja moze da ima... :roll:

Misliš na Voju, Tomu i Borisa?

Ja sve mislim da će pobediti Toma....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back