Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, ma strašno bre... šta se ovde dogadja... Ovi 'majstori' mi nisu jasni... ukenyaše forum načisto... spam na sve strane... Nema nikog da se pošteno zakačiš... pa da pljušti kao nekad...![]()
Hm, vreme je za lalanje... nešto sam umoran... Noć...
a nije li slatko kada moja 1,5ogodišnja bratanica viče "blavo nole" "nole nole šampiole" "vidi nole, igla tenica"
srecan praznik Bi i ljupche
Koliko vidim po nekim raspravama, tek će..:Hm, ma strašno bre... šta se ovde dogadja... Ovi 'majstori' mi nisu jasni... ukenyaše forum načisto... spam na sve strane... Nema nikog da se pošteno zakačiš... pa da pljušti kao nekad...![]()
Hvala. Vidiš da je sv. Sava pomogao Noletu...:wink:
Dobar dan,
Nema više vetra, ni kiše... sunce nas ogrejalo... i Dinkić sa besplatnim akcijama... kaže, ako Tadić pobedi, oni koji imaju pravo dobijaju sigurno po 1000 evrića... a kod Nikolića – ništa!
... radikali tvrde suprotno!.
Kosovo je u kampanji i konačno na 3, 4. mestu... prazan listić im sleduje od mene...
Dobar dan,
Nema više vetra, ni kiše... sunce nas ogrejalo... i Dinkić sa besplatnim akcijama... kaže, ako Tadić pobedi, oni koji imaju pravo dobijaju sigurno po 1000 evrića... a kod Nikolića – ništa!
... radikali tvrde suprotno!
Kosovo je u kampanji i konačno na 3, 4. mestu... prazan listić im sleduje od mene...