Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan,

Praznik je... pogledajte jedan od predloga rešenja ikonostasa u Hramu Svetog Save.

hramsvsave1if5.jpg

Dobar dan,

Nema više vetra, ni kiše... sunce nas ogrejalo... i Dinkić sa besplatnim akcijama... kaže, ako Tadić pobedi, oni koji imaju pravo dobijaju sigurno po 1000 evrića... a kod Nikolića – ništa!

... radikali tvrde suprotno!

Kosovo je u kampanji i konačno na 3, 4. mestu... prazan listić im sleduje od mene...

Dan.....

Dobar dan,

Nema više vetra, ni kiše... sunce nas ogrejalo... i Dinkić sa besplatnim akcijama... kaže, ako Tadić pobedi, oni koji imaju pravo dobijaju sigurno po 1000 evrića... a kod Nikolića – ništa!

... radikali tvrde suprotno!.

Dobiće...Na ruke, onako s neba će padne...:roll:
Glupavi narod...Kad bi to tako išlo.....Prvo dobiješ artije, pa odrediš brokera, pa na berzu...A dal će uzmeš 100e, 1000e , ili nešto višetek će se vidi...a svi su izgledi da od 1000evra nema ništa, bar ne sad....možda ako čuvaš pa svoj paket prodaš za jedno desetak godina...

Kosovo je u kampanji i konačno na 3, 4. mestu... prazan listić im sleduje od mene...

Kome to...? Ne pratim kampanju pa nemam pojma? Pretpostavljam DS-u?
Trebalo bi biti na poslednjem....Dobro, može i na prvom, ako je kriterijum "čega se prvo treba otarasiti"...

Dobar dan,

... radikali tvrde suprotno!

i od tebe ;)

dobro jutro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back