Brnabić: Institut Tonija Blera savetuje "pro bono"

Gromovik - Ne znam zasto se stalno mase sa tom rusijom.Nece nama rusi da vode politiku,jer da nesto o tome znaju,oni bi uredili svoju drzavu,a ne da taj narod
bedno zivi.Verovao bih Putinu,kada bi se uverio,da je podigao zivotni standard svojih gradjana. Medjutim,njega to ne interesuje>Jedino sto drug Putin zna,to mahanje
tim njegovim raketama i slanja pretnji SAD-a,da ce ih "unistiti".!

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić izjavila je da se za usluge Instituta Tonija Blera, koji savetuje vladu, ne izdvaja ni dinar iz budžeta.

"To je deo njihovih neprofitnih aktivnosti, dakle pro bono. Zašto Institut Tonija Blera ima ovakve neprofitne aktivnosti koje se ne odnose samo na Srbiju, nego na još neke zemlje, morate da pitate Institut. Ne mogu ja da govorim o njihovoj strateškoj politici", rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara.

Brnabić je zahvalila tom institutu na svemu što rade i podršci koju, kako kaže, pružaju pre svega njenom kabinetu.

"To radimo i sa UNDP i mislim da tu imamo rezultate", rekla je predsednica vlade. Na insistiranje novinara da kaže ko plaća taj Institut, Brnabić je odgovorila da "kada neko ima pro bono aktivnosti, znači da ne dobijaju novac".

"Ne znam zašto ste uvereni da ako neko radi pro bono da mu neko drugi daje novac. Pa ja sam radila tako. Imala sam posao, ali sam radila pro bono, pomagala sam NALED-u. Niko mi to nije plaćao. Nije mi plaćao NALED, što ne znači da me je plaćao neko treći", rekla je Brnabić.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=02&dd=27&nav_category=11&nav_id=1510962

Aham, rade dzabe.

Samo da podsetim snejksa i ekipu botova- DS nije imao Blera niti je Tadica tapsao Klinton po ramenu. lol

Bler ce jos malo da naguzi i Vucica i Brnabicku,kojiko su glupi.

Од човека који је починио ратни злочин против Србије до њеног саветника ка европском путу.

Какав пут Тонија Блера.

:)

A tek "pametnoga , vrednog i prepostenog "...!

- - - - - - - - - -

Bler ce jos malo da naguzi i Vucica i Brnabicku,kojiko su glupi.

:)

Kad je "pro bono" , da ne ode "cestiti goust tek tako"...

******************************************************************************************************
Samo da podsetim snejksa i ekipu botova- DS nije imao Blera niti je Tadica tapsao Klinton po ramenu. lol

"Господине" Коцкати, "САМО ДА ПОДСЕТИМО" да је то екипа из истог КОТИЛИШТА! ;)

У кабинету протуве Тадића, а уз оперативне радње РАХМЕТЛИ Микија Ракиће, настајала
је и стварана СНС-ПРЕВАРА, те сUкладно са тим, зашто то потежеш као аргумент?
:think:

ma da " pro bono" :rotf:

njihovim lazima nema kraja

Više se ne vodi računa šta ko priča

Pa Vučić je rekao da ga plaćaju Arapi i da to Srbiju ništa ne košta a novopečeni "tatko" sada kaže da je "pro bono"

Šta je istina, možda je postao gadljiv na arapske pare

- - - - - - - - - -

"Господине" Коцкати, "САМО ДА ПОДСЕТИМО" да је то екипа из истог КОТИЛИШТА! ;)

У кабинету протуве Тадића, а уз оперативне радње РАХМЕТЛИ Микија Ракиће, настајала
је и стварана СНС-ПРЕВАРА, те сUкладно са тим, зашто то потежеш као аргумент?
:think:

Tačno tako,

Tadića treba politi katranom i perjem da ostane takav do kraja života.
Zločini Tadića prema Srbiji:

- vratio je Dačića u život
- stvorio naprednjake i ugurao ih da postanu vlast, što svojim činjenjem, što nečinjenjem

Malo li je štete napravio

да ли мислите да ова Република може дубље да потоне? ја мислим да може.
...
nije ovo ništa...očekujem zvaničnu pposetu premijera kosova hašima tačija...a garda postrojena u njegovu čast....a u kosovskoj delegaciji ramuš haradinaj koji potpisuje ugovor o vojnoj saradnji ,,vojske srbije" i učk...a onda tači i haradinaj, polože vence na grobu ,,Neznanog Junaka"...a sve to dok se intonira himna kosova
a onda šlag na tortu...dolazak nasera orića i njegova šetnja kroz Beograd, a aleksandar vučić mu pokazuje znamenitosti grada
.....nema veće đubradi od srpskih radikala i socijalista...ali još uvek imaju svojih FANOVA, smejurija od Srbije

Back