Brnabić: Institut Tonija Blera savetuje "pro bono"

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.122

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić izjavila je da se za usluge Instituta Tonija Blera, koji savetuje vladu, ne izdvaja ni dinar iz budžeta.

"To je deo njihovih neprofitnih aktivnosti, dakle pro bono. Zašto Institut Tonija Blera ima ovakve neprofitne aktivnosti koje se ne odnose samo na Srbiju, nego na još neke zemlje, morate da pitate Institut. Ne mogu ja da govorim o njihovoj strateškoj politici", rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara.

Brnabić je zahvalila tom institutu na svemu što rade i podršci koju, kako kaže, pružaju pre svega njenom kabinetu.

"To radimo i sa UNDP i mislim da tu imamo rezultate", rekla je predsednica vlade. Na insistiranje novinara da kaže ko plaća taj Institut, Brnabić je odgovorila da "kada neko ima pro bono aktivnosti, znači da ne dobijaju novac".

"Ne znam zašto ste uvereni da ako neko radi pro bono da mu neko drugi daje novac. Pa ja sam radila tako. Imala sam posao, ali sam radila pro bono, pomagala sam NALED-u. Niko mi to nije plaćao. Nije mi plaćao NALED, što ne znači da me je plaćao neko treći", rekla je Brnabić.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=02&dd=27&nav_category=11&nav_id=1510962

Aham, rade dzabe.

Samo da podsetim snejksa i ekipu botova- DS nije imao Blera niti je Tadica tapsao Klinton po ramenu. lol

Gardijan: Prvo bombarduje, a sad savetuje Srbiju

Bivši britanski premijer Toni Bler dodao je Srbiju na listu zemalja koje mu plaćaju za savetovanje, uprkos tome što je 1999. godine imao ulogu jednog od glavnih predlagača bombardovanja Beograda, piše "Gardijan"

Bler će savetovati srpskog premijera Aleksandra Vučića, koji je tokom bombardovanja bio ministar informisanja i čest kritičar sada bivšeg britanskog premijera. Predsednik radikala Vojislav Šešelj napisao je tada knjigu "Engleski pederski isprdak Toni Bler", a Vučić je bio jedan od recenzenata, dodaje list.

http://mondo.rs/a771649/Info/Svet/Toni-Bler-bombardovao-Srbiju-a-sad-je-savetuje-pise-Gardijan.html

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da se sa bivšim britanskim premijerom Tonijem Blerom do sada sretao pet-šest puta, te da njegov nedavni dolazak u Beograd, Srbiju nije koštao ni dinar.

Vučić je, na novinarsko pitanje da li je "ćaskao i pio kafu" sa Blerom, rekao da nikada ne "ćaska" kada su takve stvare u pitanju već da su to bili ozbiljni razgovori, a da sa druge strane čak i ne pije kafu.

Uvek je, kaže, spreman da nešto nauči, pa tako i od Blera, kao što je mnogo toga naučio od njegovog prijatelja Gerharda Šredera.

http://rs.n1info.com/Vesti/a38826/Vucic-o-boravku-Tonija-Blera-u-Beogradu.html

Могао би и ја тако да одреагујем на две трећине порука овде. И твојих и осталих.

па лупеташ Перо. Краљ Милан је створио војску која је касније ослободила све оно што је твоја Република изгубила. и ти овог кретена и моралну наказу стављаш у исти ред са великим државницима из наше прошлости.

- - - - - - - - - -

ma da " pro bono" :rotf:

njihovim lazima nema kraja

па плаћају га Шиптари, да ''саветује'' Србе. а главни савет је- признајте тзв. Косово. и то ће овај и да уради.

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić izjavila je da se za usluge Instituta Tonija Blera, koji savetuje vladu, ne izdvaja ni dinar iz budžeta.

"To je deo njihovih neprofitnih aktivnosti, dakle pro bono. Zašto Institut Tonija Blera ima ovakve neprofitne aktivnosti koje se ne odnose samo na Srbiju, nego na još neke zemlje, morate da pitate Institut. Ne mogu ja da govorim o njihovoj strateškoj politici", rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara.

Brnabić je zahvalila tom institutu na svemu što rade i podršci koju, kako kaže, pružaju pre svega njenom kabinetu.

"To radimo i sa UNDP i mislim da tu imamo rezultate", rekla je predsednica vlade. Na insistiranje novinara da kaže ko plaća taj Institut, Brnabić je odgovorila da "kada neko ima pro bono aktivnosti, znači da ne dobijaju novac".

"Ne znam zašto ste uvereni da ako neko radi pro bono da mu neko drugi daje novac. Pa ja sam radila tako. Imala sam posao, ali sam radila pro bono, pomagala sam NALED-u. Niko mi to nije plaćao. Nije mi plaćao NALED, što ne znači da me je plaćao neko treći", rekla je Brnabić.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=02&dd=27&nav_category=11&nav_id=1510962

Aham, rade dzabe.

Samo da podsetim snejksa i ekipu botova- DS nije imao Blera niti je Tadica tapsao Klinton po ramenu. lol

Mos' misliti saveta koje ti jedan podli Britanac-politicar, koga ni tamo ne mogu da smisle, daje za DZ. Da imamo i 2g mozga radili bi sve potpuno suprotno od onoga sto nam on savetuje.

па лупеташ Перо. Краљ Милан је створио војску која је касније ослободила све оно што је твоја Република изгубила. и ти овог кретена и моралну наказу стављаш у исти ред са великим државницима из наше прошлости.

Министри Краља Милана су водећи проенглеску илити протестантску економску политику дефицит у буџету 1881- са 32.000 динара повећали на 6.230.945 динара до 1887-е. Док задужују Србију представљају се као борци против корупције. То све можеш да нађеш и прочиташ на правном факултету. Напредна странка онда и сада, деловање исто, учинак исти.

Bona nebila, ti si sva pro bono , zato su te i metli u premijersku stolicu što si pro bono ..

Poslednja izmena:

Back