bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 32.089
Ako si ti “Amer” I ja sam.sta je izmisljotina, da mi ameri rezemo troskove i da mask ne zna kome su isle USAID pare?
cekaj samo da av i ana pocnu da zapomazu: "izmisljotina, upomoc!"
Mozda I Tihomir

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si ti “Amer” I ja sam.sta je izmisljotina, da mi ameri rezemo troskove i da mask ne zna kome su isle USAID pare?
cekaj samo da av i ana pocnu da zapomazu: "izmisljotina, upomoc!"
jok nego je alex vuchi amer, ajde neka dodje opet u goste ako sme kukavica, pobegulja, samo je klisnuoAko si ti “Amer” I ja sam.
Mozda I Tihomir![]()
Nije smesno @bird again nego je istina, nikada nije dolazio u Srbiji zato sto je rasista.
jok nego je alex vuchi amer, ajde neka dodje opet u goste ako sme kukavica, pobegulja, samo je klisnuo
zna tramp ko smo mi srbi za trampa u americi, i zato nas voli, a aljeka prezire jer zna da mu je smestao impicment preko generalstaba, i za to ce da plati tek, plus sto ga olajava preko dezinformera, sa fals interpretacijama, prevodjenjem sta je zaista rekao, i za to ce da plati
ajde neka dodje opet, kaze kokeza ima neke cica mace koje nije ljubio jos
Što bi Tixi i vučić rekli - snašo' se
strasno sta rade
naprave fondaciju traze donacije, svi im uplacuju pare a onda ih pokradu
Никада се тако нешто није десило морам те разочарати.Бон из У2 је увек био мој идол. Беше он објавио албум где је написао - забрањено за псе и Србе.
Bono da se javi @aleksije radicevic da ga krsti u DS
strasno sta rade
naprave fondaciju traze donacije, svi im uplacuju pare a onda ih pokradu
Ko ne voli Sundjer Boba ne treba da živi
Ko ne voli Sundjer Boba ne treba da živi![]()
Koncert, ne album.Бон из У2 је увек био мој идол. Беше он објавио албум где је написао - забрањено за псе и Србе.
Добро запажање.Opa ... pa on je wef svirali su u Kijevskom metrou za vreme SVO,
I to baš U2.
Slucajnost?