Brnabic baca zastavu Srbije na pod!

Шта се бре буните, видите да брат Брнаба штити заставу, да је не прогута ватра? И као резултат ногавице су јој осмуђене, али је зато застава остала неповређена. Мало је гарава, али Боже мој.

samo se vi smejte na voolina

tako je, da citiram @38imak "bia kreirala" mit o Ludoj Dani Vukovoj, smejao se narod slatko dok je kum Šešelj zabavljao sa govornice a onda je narod saznao da je sam lud a da Teta Dana prima prekomfornu invalidsku koj će joj UO NIS preko toga niko nije dešifrovao. Najveća misterija kako RFZO kontrola decenijama ne može da detektuje državni izdatak takodje spada u fenomen a ja sam samo izbunario na lakat da je opis šifre "danas te napadne a sutra te se ne seća".
Probajte i vi tako nešto pa nam javite da li ste dobili invalidsku ili CZ.

(otkud mi znamo ko je sve na tim socijalnim mrežama za ovakve propagande tipa lud a ministar)

samo se vi smejte na voolina

tako je, da citiram @38imak "bia kreirala" mit o Ludoj Dani Vukovoj, smejao se narod slatko dok je kum Šešelj zabavljao sa govornice a onda je narod saznao da je sam lud a da Teta Dana prima prekomfornu invalidsku koj će joj UO NIS preko toga niko nije dešifrovao. Najveća misterija kako RFZO kontrola decenijama ne može da detektuje državni izdatak takodje spada u fenomen a ja sam samo izbunario na lakat da je opis šifre "danas te napadne a sutra te se ne seća".
Probajte i vi tako nešto pa nam javite da li ste dobili invalidsku ili CZ.

(otkud mi znamo ko je sve na tim socijalnim mrežama za ovakve propagande tipa lud a ministar)

Posten civek postuje uspesne po znanju, razultatima dostignucima.

Naorednjak samo uspesne lopove.

E moja Merlinka.
Pre vas je i prostitucija bila posteno zanimanje.

Back