Bajrakli džamija je dobila ime po barjaku* koji se na njoj isticao.
Uopšte nisam primetila permutaciju, da nije Barjakli nego Bajrakli
*hoćeš reći bajraku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bajrakli džamija je dobila ime po barjaku* koji se na njoj isticao.
Kako vam se povampire lica kad se vije SNS-trobojnica, sveta zastavaaaa...
Koju je uveo DSKako vam se povampire lica kad se vije SNS-trobojnica, sveta zastavaaaa...
Sramota!
Koliko ovi smećari i ne znaju šta je zastava.A tek Natasa Jovanovic!
Шта се бре буните, видите да брат Брнаба штити заставу, да је не прогута ватра? И као резултат ногавице су јој осмуђене, али је зато застава остала неповређена. Мало је гарава, али Боже мој.
Lule, sve si permutovalaUopšte nisam primetila permutaciju, da nije Barjakli nego Bajrakli
*hoćeš reći bajraku
Ma daj. Kako drugačije da odloži zastavu koju je planirala da ponosno pokažeKoliko ovi smećari i ne znaju šta je zastava.
I Brnabićka koja nakon toga drži govore o Srbiji kaplji vode i šta ti ja znam.
Jeste to je previše radnji, treba iskoordinisati pokrete sa rečima.Ma daj. Kako drugačije da odloži zastavu koju je planirala da ponosno pokaže
Pa bila je uzavrela atmosfera, ne može sad da slaže zastavu uz plesJeste to je previše radnji, treba iskoordinisati pokrete sa rečima.
Mada ne verujem da će je Šef pohvaliti kako je patriotski elegantno spustila zastavu.Pa bila je uzavrela atmosfera, ne može sad da slaže zastavu uz ples
samo se vi smejte na voolina
Posten civek postuje uspesne po znanju, razultatima dostignucima.samo se vi smejte na voolina
tako je, da citiram @38imak "bia kreirala" mit o Ludoj Dani Vukovoj, smejao se narod slatko dok je kum Šešelj zabavljao sa govornice a onda je narod saznao da je sam lud a da Teta Dana prima prekomfornu invalidsku koj će joj UO NIS preko toga niko nije dešifrovao. Najveća misterija kako RFZO kontrola decenijama ne može da detektuje državni izdatak takodje spada u fenomen a ja sam samo izbunario na lakat da je opis šifre "danas te napadne a sutra te se ne seća".
Probajte i vi tako nešto pa nam javite da li ste dobili invalidsku ili CZ.
(otkud mi znamo ko je sve na tim socijalnim mrežama za ovakve propagande tipa lud a ministar)
Ma nisam, shvatila sam sveLule, sve si permutovala
Bajrakli, to uglavnom svi kažu, nisam čuo drugačije
*barjaku
Nisam njen fan ali stavila je zastavu na stolicu.
A tek Natasa Jovanovic!
Iskreno mislim da ju je bacila na stolicu pored.
Nataša Jovanović (SNS) zastavom Srbije čisti klupu od protivpožarnog praha VIDEO
https://nova.rs/vesti/politika/nata...je-cisti-klupu-od-protivpozarnog-praha-video/