Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
m'jook,..SNS mrzi Srbiju, ocigledno.
To su bukvalno idioti. Ali pokvareni i opasni idioti.SNS mrzi Srbiju, ocigledno.
Председник балави заставу у УН, ова баца на под, она напредњакуша заставом брише столицу, сендвичари аутобус циркуса заврљаче где стигну.
Da li je zafrljačila, bacila ili "nežnije" bacila na stolicu, hoklicu ili pod, ovo je nepoštovanje zastave i sramota.Da ju je barem kulturno preklopila i prebacila preko naslona nego smotala ko papir posle bureka i bacila na sedište.
Ipak ne ide
Nije odložila, jasno se vidi.Dobro, nije bacila nego je odložila
Чипуљић гарду постројава у џинсу и патикама.SNS banda ne postuje zastavu, ne postuje Drzavu, ne postuju Srbiju.
Sve je jasno ko su oni.
Хигијена изнад свега.A šta kažeš na SNS Jovanovićkinu pedantnost?
Avovci su glupi ljudi. Eto, jednim činom eliminisali su svaki efekat incidenata sa dimnim bombama, od kojih su očekivali mnogo.
Brnaba, nikakvu afektivnu vezu nema sa gestom koji je izvela, to je očigledno. U smislu da je svesna i emotivna da podiže neki simbol, svetinju.
Nego odrađuje rutinski. Rečeno joj je da podigne zastavu, ali nije joj rečeno šta dalje, kako da odloži zastavu kad završi. Ona je odradila šta joj je rečeno.
A avov je propust što nije imao u vidu Brnabinu pamet i što joj nije dao instrukciju da zastavu lepo preda nekome drugom ili da je složi pred sebe.![]()
Jok nego ćemo da budemo zadovoljni režimom gospodina Brke poput tebekoja beda od teme , covece pa nismo mi ovde svi slabovidi, mozda postavljac teme treba da poseti oftamologa......
ajde sad vuvuzelu u ruke , daj zeni pistaljku da duva pa na prozore![]()
a jel vidis dobro barem ?Jok nego ćemo da budemo zadovoljni režimom gospodina Brke poput tebe
Pa ismevao si pištaljku gospodina doktora profesora Miloša Jovanovića PhDa jel vidis dobro barem ?![]()
ma ne, sve je ok, sad mi nije nidocega kad si me etiketirao tako lose ...ma ***** svePa ismevao si pištaljku gospodina doktora profesora Miloša Jovanovića PhD
To mi govori da si za Maju Gojković hidžabi
Danas je u centru pažnje Bajrak-bedinerkaPa ismevao si pištaljku gospodina doktora profesora Miloša Jovanovića PhD
To mi govori da si za Maju Gojković hidžabi
Ova ima dobar gronik.
Takva joj sudbina, da bude đubretarka.Radikalka i patriJotkinja inace bivsa kondukterka(u narodu poznati kao ridzovi) Nataše Jovanović koristi zastavu Srbije kao krpu, da očisti stolicu
za svoju zadnjicu.
Mislila sam da se kaže barjak.
Bajrakli džamija je dobila ime po barjaku koji se na njoj isticao.Mislila sam da se kaže barjak.
Sad guglam, može i bajrak. Čak je pravilnije