Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
polozio u avgustu iz drugog puta, prvi put mi falio bod, a voznju iz prvog..... i uspeo sam da ogrebem svoja kola dok sam uparkiravo u dvoriste, ali nista strasno samo lajsna od vrata xD............. inace znam nekad kad moram negde kolima, a ne seda mi se za volan, al ***
Mogu da pretpostavim...samo, meni je delovalo mnogo lakse dok sam gledao druge dok voze, kad sam ja seo za volan, druga prica...odma' (ljubav, navika) panika pocela da vata...
Al' kad naucim da vozim, ima da picim samo u zayebanciju...
Al' koliko se neki prokurce kad kupe kola, to je strasno...jedan vepar nije ni jednom pitao nekoga od starog drustva da ih provoza, a voza neke starije likove od brda odvaljenje, samo da bi ispao faca pred njima...ja se samo bojim da i ja ne postanem slican...
Poznajem likove koji misle da su ostvarili ne znam šta u životu ako imaju auto. A devojke koje im se uvaljuju kao suvozači, po intelektu nisu ništa bolje od njih.
Al' koliko se neki prokurce kad kupe kola, to je strasno...jedan vepar nije ni jednom pitao nekoga od starog drustva da ih provoza, a voza neke starije likove od brda odvaljenje, samo da bi ispao faca pred njima...ja se samo bojim da i ja ne postanem slican...
a vala realno svi gledaju da iskoriste vozača (naravno nevozači) a slabo ko se seti da ponudi pare za gorivo ili nešto... kao pa šta je problem da ga baciš...
Poznajem likove koji misle da su ostvarili ne znam šta u životu ako imaju auto. A devojke koje im se uvaljuju kao suvozači, po intelektu nisu ništa bolje od njih.
a vala realno svi gledaju da iskoriste vozača (naravno nevozači) a slabo ko se seti da ponudi pare za gorivo ili nešto... kao pa šta je problem da ga baciš...
A dobro to, meni je npr. glupo kad me lik zovne i kaze "Ajde da se vozimo po gradu, ponesi pare" ...msm, ja bih sigurno poneo pare, ali ovako ispada (sto je verovatno i tacno) da me zove samo zato sto on nema para za gorivo...i uvek ih odbijem kad me tako zovu...sise'
Jedan moj drug me tako uvek zove(ne smao mene, nego celo staro drustvo), a stariju ekipu uvek besplatno...mamu mu raspalu...