Skafander
Iskusan
- Poruka
- 5.408
Znači ipak ti nije strašno ako je strash - nou. Hahastrashnou
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ipak ti nije strašno ako je strash - nou. Hahastrashnou
stra a shno u brateZnači ipak ti nije strašno ako je strash - nou. Haha
Ovo su već gospodski brkovi - vidi se da su muškarci od stilaSamo u kombinaciji sa dobrom bradicom. Ostalo, nee, nikako.
Jedini izuzeci :
Pogledajte prilog 1812614Pogledajte prilog 1812615
Vidi se jer se zna ko su. HeheOvo su već gospodski brkovi - vidi se da su muškarci od stila![]()
Samo takvi su mi u fokusuOvo su već gospodski brkovi - vidi se da su muškarci od stila![]()
Iznesi ih i ti na ovaj način, pa ćeš videti da nema veze sa njihovom popularnošću..Vidi se jer se zna ko su. Hehe

Uz takve brkove ide i visok stepen pouzdanjaIznesi ih i ti na ovaj način, pa ćeš videti da nema veze sa njihovom popularnošću..
U autu Ford Fokusu? O fokusima ne treba raspravljati. HahaSamo takvi su mi u fokusu![]()
Mrtva trka između njih ko je veći alfa, doslovno moderni gladijajatori - e za to tek treba samopuzdanjaPogledajte prilog 1812619Pogledajte prilog 1812620Pogledajte prilog 1812618
Zar nisu slatki?
Sve alfa do alfe.![]()
Nego šta.Mrtva trka između njih ko je veći alfa, doslovno moderni gladijajatori - e za to tek treba samopuzdanja![]()
Izneću ih u kanti za đubre ili smeće. HahaIznesi ih i ti na ovaj način, pa ćeš videti da nema veze sa njihovom popularnošću..
Kako god, super mu stoje
jedna od funkcija je da u brcima kriju fide od supe.Pa verovatno imaju više funkcija od skrivanja identiteta do golicanja
Da nemaju neku funkciju ne bi ni rasli zar ne?
može džeremi uvek i bez brkova i sa njima.

misliš gospoda?Samo takvi su mi u fokusu![]()
Исто.može džeremi uvek i bez brkova i sa njima.
samo da nije toliko mator išla bih po autogram![]()

može džeremi uvek i bez brkova i sa njima.
samo da nije toliko mator išla bih po autogram![]()

ali kako je odglumio taticu u loliti da se naježiš od svega....