Britney Spears

Znaci kako lice na nju ... covece ... pogotovu ovaj desno ... lepa deca ... jel znas koji je koji mozda ... ?

@DJM - Skinuo sam ... svidja mi se ... samo ne znam , ne cini mi se bolje od Britney ... razlicito da ...

Svidja mi se ... ok je ... evo gledam vec treci put ... pogledaj jos ono sto sam ti stavio , pa reci ... i ako hoces stavi jos nesto tvoje da skinem , vec sam reko na prosloj strani ... 8) :-o :o

E Alex , palo mi je jos nesto na pamet ... sad kad sam video ovu decu ... onaj spot u kome je trudna ... Someday I will understand ... super je pesma , ljudi ni ne znaju za ovakve pesme , a ja je nemam , pa ako ti nije tesko da mi upload-ujes ... i ako mozes Shadow i I run away ... hvala puno unapred ... 8) :-o :o

Britney Spears - Someday I will understand

033549_15.jpg

Nothing seems to be the way
That it used to
Everything seems shallow
God give me truth,
In me,
And tell me somebody's watching
Over me,
And that is all I'm praying is that

someday i will understand
in gods whole plan
and what hes done to me
oh but maybe someday i will breathe
and finally see
ill see it all in my baby

Don't you run too fast my dear
Why don't you stop?
stop and listen to your tears
They're all you've got
It's in you
You see somebody's watching
Over you
And that is all I'm praying is that

Someday you will understand
In God's whole plan
And what He does to you
Oh but maybe someday you will breathe
And you'll finally see
You'll see it all in your baby

No moment, will be more true
than the moment, I look at you

It's in you
You see somebody's watching
Over you
And that is all I'm praying is that someday
You will understand
In Gods whole plan
And what he does to you
Oh but maybe
Someday you will breathe
And you'll finally see
You'll see it all in your baby,

immph:
E Alex , palo mi je jos nesto na pamet ... sad kad sam video ovu decu ... onaj spot u kome je trudna ... Someday I will understand ... super je pesma , ljudi ni ne znaju za ovakve pesme , a ja je nemam , pa ako ti nije tesko da mi upload-ujes ... i ako mozes Shadow i I run away ... hvala puno unapred ... 8) :-o :o
OK... no sweat...8-)

Britney gave birth to her first child, son Sean Preston Federline, on September 14, 2005 in Santa Monica, California.Just two days shy of Sean's first birthday, Spears gave birth to her second son Jayden James Federline on September 12, 2006 in Los Angeles, California.

Alex 777:
Britney gave birth to her first child, son Sean Preston Federline, on September 14, 2005 in Santa Monica, California.Just two days shy of Sean's first birthday, Spears gave birth to her second son Jayden James Federline on September 12, 2006 in Los Angeles, California.

Jao , da li moraju da se prezivaju Federline ... 8) :-o :o

Vec smo se raspravljali sa DJM-om ... cekam da cuje one pesme ... Ti sto lupas , ako hoces argumentuj ovako je bzvz da se uopste pojavljujes na temi ... i pogledaj nekoliko stranica unazad ... 8) :-o :o

Kad_LupimLupim:
Treba da vam argumentujem nekoga ko peva shablon-pop muziku i dozvoljava da se tako upropasti?
Pffffff, nemojte da me zayebavate.
Ako nemas nista pametno da kazes, nemoj ni dolaziti, ti tvoji ispadi te ne cine nista boljim... nisi cuo ni 5 njenih pesama, tako da nisi kopetentan da komentarises njeno zivotno delo...

Sablonsku pop muziku ... hehe ..ona je stvorila to o cemu pricas ... od 1999 muzika nije ista ... bar ne pop ... uznapredovao je ... a i mislim da ti ne mozes da komentarises jer znas malo pesama ... svi se hvataju za dve tri iste ... a ona ima pesama kolko hoces ... i pogotovu je glupo kad neko kaze da ona nema svoj stil ... 8) :-o :o

Back