Britney Spears

@Lupalica - i sad ja trebam ponovo da kazem kako je glupo da se uporedjuje ... da dve stvari trebaju da budu iste bile bi jedna ... i nemoj mi prosipas pamet po 4umu ... kao da ja nista u zivotu nisam cuo sem Britney ... ma daj molim te ... to sto nju najvise slusam ne znaci to ... nju sam izabrao kao ono sto mi se najvise svidja , a da ostalo nisam cuo to je glupost , kao i tvoj predlog da uporedjujem bilo sta ... naslusao sam se dosta toga da znam sta je kvalitetno i sta mi se svidja ...8) :-o :o

To ne mozes znati ...
a ako ti gledas na kvalitet tako sto pustis jednu pa drugu pesmu to je glupost i ne znam zasto uopste uzimam tvoje misljenje kao strucno ... sve je vec pisano ... kad bih se raspravljao sa svima koji su dosli da se vredjaju izgubio bih dosta vremena , a to i radim ... tako da bolje procitaj sta sam pisao , a nemoj o meni da razmisljas kao napaljenom tinejdzeru koji nista drugo nije cuo ... 8) :-o :o

Ne ja sam ovde doshao da istovarim misljenje, a srecem sa sa klasicnom grupicom fanova koja odbija da cuje bilo koje negativno o svom idolu.

Stvari i jesu za poredjenje. Da nisu, onda bih bez problema mogao da slusam kopletnu svetsku diskografiju... ali avaj nije tako.

A veruj mi, mogu znati, jer da si ti stvarno poklonik vrhunske muzike, ne bi Britni drzao ni na top 1000 listi. Svasta slusao moze da bude vrlo relativan pojam. Nije isto slusati sve sto je mainstream ili sve sto je underground ili nesto trece.
Mislim, kad stojis na mom mestu i znas kako razmisljaju ljudi koji muziku gledaju bez podele na zanrove i tipove, mainstream i alternativu i sl... onda lako prepoznajes one koji ne pripadaju toj prici.
A ti u to prici sigurno nisi.

I na kraju, da ne tupimo mnogo o njenom kvalitetu. Poenta price je u onome sto sam napisao kao generalno misljenje o njoj (i njoj slicnima), par postova unazad. O tome mislite, a ne dal' je i koliko Everytime vrhunska stvar.

E pa vidis ponovo me ne shvatas , nije ni bitno ...
Tebi ne verujem nista , verujem sebi ... bas mi je drago sto si doso da podelis misljenje sa nama ... i Britney mi deli prvo mesto sa MJ-om ... da pricam dalje , pogresno cete da me shvatite , to se vec desavalo ... muziku slusam i biram na osnovu EQ-a , ne na osnovu IQ-a ...
Ne gledam muziku prema zanrovima ... ali jednostavno drugaciji ljudi slusaju drugacije stvari , sto ne znaci da je nesto nekvalitetno ... jbt , jos uvek niko ne shvata o cemu pricam ... nabolje je da prestanem da se prepirem sa vama ... 8) :-o :o

i da... ne mozes da ocekujes da je sad svi kao gotive... te stvari prepusti maloletnicama koje se loze na ortake svog starijeg brata... i koje potajno mastaju o njemu i slusaju te pateticne pesmice i kao misle vau ova Britney je tako eeeextra i pesma joj je tako leeeepa kao da je za mene pisana i ono te fore su tipicne za decu tog uzrasta... kao skontaj koji je ovo topic... Britney... i bole nju ... za tebe i to sto je volis... sve te americke gologuze su iste...

Hvala na savetu .. jbt svi pricate nesto o njoj , ali reko bih da je ja najvise poznajem zato sto je slusam vec osam godina ... jednostavno vidim da mlatis ... ne znate puno stvari o njoj ... nije ni bitno , vec pocinjete da me smarate sa time ... moj uzrast , ovaj uzrast , ti si starija , daj ne mlati :roll: ... 8) :-o :o

Sto , o cemu treba da peva ... znas ima nesto i u vibraciji , a ne samo u tekstu ... ako se ona tako oseca o tome ce da peva ... a ti ako mislis da je bzvz , nemoj da slusas , ali tvoje misljenje nije zakon niti to znaci da je nesto glupo ... 8) :-o :o

A i ako samo to znas , sto li ja pa pricam sa tobom ... nabrojao sam neke dobre pesme za pocetak koji bi trebali svi da smatraju kvalitetnima ako imaju bar neko muzicko obrazovanje ... 8) :-o :o

Tachka:
za te pesme mozak i ne treba... ti to bar najbolje znas :)
aj sad dosta... ti je volis,ja ne.kraj price.

Slazem se .. samo je vredjanje glupo ... naravno ovo da za pesme ne treba mozak to je tacno , za pemu su potreban osecanja i zao mi je ako neko razumom bira sta ce da slusa ... to tako ne ide ... to ona nije umetnost , nije muzika to je filozofija ... jbg komponojem i ja i znam kako se sta radi ... kad ti dodje dodje , nema tu pameti i razmisljanja ... 8) :-o :o

Back