Alex 777
Domaćin
- Poruka
- 4.699
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Levo je Sean Preston, a desno Jayden James!immph:Znaci kako lice na nju ... covece ... pogotovu ovaj desno ... lepa deca ... jel znas koji je koji mozda ... ?
OK... no sweat...8-)immph:E Alex , palo mi je jos nesto na pamet ... sad kad sam video ovu decu ... onaj spot u kome je trudna ... Someday I will understand ... super je pesma , ljudi ni ne znaju za ovakve pesme , a ja je nemam , pa ako ti nije tesko da mi upload-ujes ... i ako mozes Shadow i I run away ... hvala puno unapred ... 8) :-o![]()
![]()
Alex 777:Britney gave birth to her first child, son Sean Preston Federline, on September 14, 2005 in Santa Monica, California.Just two days shy of Sean's first birthday, Spears gave birth to her second son Jayden James Federline on September 12, 2006 in Los Angeles, California.

Jos jedna americka budala koja misli da prodaje muziku, ukratko.AMY-LEE:interesuje me da li od kada je britney promenila imidz da li je vise ili manje volite i sta uopste o njoj mislite?
Pa sta? Meni je prelepa... uostalom, jos nisam video neku zenu posle porodjaja da je izgledala kao Lara Croft. A i njen izgled nije mnogo vazan, bitniji je novi album, koji uskoro izlazi i bice sjajan!Kad_LupimLupim:Izgleda ko tetka neka tu.
Ako nemas nista pametno da kazes, nemoj ni dolaziti, ti tvoji ispadi te ne cine nista boljim... nisi cuo ni 5 njenih pesama, tako da nisi kopetentan da komentarises njeno zivotno delo...Kad_LupimLupim:Treba da vam argumentujem nekoga ko peva shablon-pop muziku i dozvoljava da se tako upropasti?
Pffffff, nemojte da me zayebavate.