Britney Spears

Britney je kao sve ostale klasicne srpske seljanke koje se nazivaju pevacicama i zvezdama samo sto je iz Amerike... Sama nacija je retardirana... A o njoj da ne pricam... Kao pesme su joj do jaja... Uuuuu kao iskoristila malo duzu rec u prostoprosirenoj recenici koja opisuje kao njena osecanja dza bu ovo ono i kao ona je sada napisala neku dubokoumnu pesmu... Jest' vala bas... Na lomacu! :twisted:
Sve to na lomacu! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[Daj ne se.ri ... to sto pricas su gluposti ... kad bi svi vi koji *****.te mogli nesto da dokazete bilo bi dobro ... ovako su sve prazne price ...
A ti , izvini , koliko njenih pesama znas pa uzimas za pravo da pricas tako o njoj , ajde nabroj neke ... ?? 8) :-o :o

Pa i izgleda... riba je godinu i po starija od mene, a vi nashta lichi vec. A zasto? Zato sto je legla kinta na rachun pa se ima se moze se. A bila je i ribetina i lepa kad je bila mladja i neiskvarena. To mi dovoljno govori o karakteru... jos kad se na sve dodaju teme kojima se bavi u svojim stvarima... bullshit :roll:
Pitanje na pocetku teme je bilo sta mislite o njoj:
Mislim da je jos jedna razmazena americka zvezda show biznisa, koja ne radi nista korisno u zivotu, osim sto omladini ispira mozak glupostima, upropascava se i namece (spontano) mnogima kao idol.

Jel bilo pitanje sta mislim o njoj, jeste. Ako vam se ne svidja povucite me za onu stvar, a ne te fore cuti tu ne znas nista, ona je cool. Mrsh.

immph:
Sablonsku pop muziku ... hehe ..ona je stvorila to o cemu pricas ... od 1999 muzika nije ista ... bar ne pop ... uznapredovao je ... a i mislim da ti ne mozes da komentarises jer znas malo pesama ... svi se hvataju za dve tri iste ... a ona ima pesama kolko hoces ... i pogotovu je glupo kad neko kaze da ona nema svoj stil ... 8) :-o :o
I Grand je promenio lice i nalicje ove zemlje i plus ima svoj jedinstven stil.

Kad_LupimLupim:
Pa i izgleda... riba je godinu i po starija od mene, a vi nashta lichi vec. A zasto? Zato sto je legla kinta na rachun pa se ima se moze se. A bila je i ribetina i lepa kad je bila mladja i neiskvarena. To mi dovoljno govori o karakteru... jos kad se na sve dodaju teme kojima se bavi u svojim stvarima... bullshit :roll:
Pitanje na pocetku teme je bilo sta mislite o njoj:
Mislim da je jos jedna razmazena americka zvezda show biznisa, koja ne radi nista korisno u zivotu, osim sto omladini ispira mozak glupostima, upropascava se i namece (spontano) mnogima kao idol.

Jel bilo pitanje sta mislim o njoj, jeste. Ako vam se ne svidja povucite me za onu stvar, a ne te fore cuti tu ne znas nista, ona je cool. Mrsh.

niiiiice :)
a o Paris Hilton da i ne govorimo....

To sto je ona osetljiva osoba i sto place na svakom intervju to je drugo ...
A samim tim sto je uporedjujes sa Grandom vidi se da ne znas nista o njoj ... ja vas evo ponovo pitam za neku njenu pesmu ... 8) :-o :o

Ti si sine piglu, ako nisi ukapirao zasto sam pomenuo Grand :roll:

A pesme... evo sad cu da ti kazem pravi primer. Ona balada od pre par godina, Everytime se valjda zove. Tu stvar je ona cak sama radila, maltene u kompletu... kao ono txt i klavir je sama uradila, to se bash secam da sam uvatio u sred neke emisije o njoj. I ko velim, vi malu, nije naivna, radi i sama... a plus sto je stvar drugacija od njenih std hitova.
Uzmem skinem to... i kao, aj' jednom, dvaput, cek triput, mozda mi nesto promaklo... :| Klang-klang balada po klaviru? WTF? Te fore umem i ja mishem da iznabadam ovde na kompu. Mislim sta je to, totalno bezlichna stvar... a kao trebala da bude posebna, hit, ovo ono. Ma cao...

A ti to ne bi mogla da znas jer ih nisi procitala ... nego ponovo pricas napamet ... o kvalitetu sam bas i pisao ... nego sad si ti dosla i pricas nesto na sta sam vec odgovarao , pa vise mi je dosta , shvatio sam da je ne volite , sto se mene tice ne morate , ja sam dokazao vise puta da je vase drukanje u stvari mlacenje gluposti ... i to ne samo na ovoj temi ... 8) :-o :o

Kad_LupimLupim:
i kao, aj' jednom, dvaput, cek triput, mozda mi nesto promaklo... :| Klang-klang balada po klaviru? WTF? Te fore umem i ja mishem da iznabadam ovde na kompu. Mislim sta je to, totalno bezlichna stvar... a kao trebala da bude posebna, hit, ovo ono. Ma cao...

Znaci prva osoba kojoj se ne svidja Everytime ... mada i to sto pricas je glupo , 1000000000000 pesama imaju samo klavir i glas ... 8) :-o :o

Kad_LupimLupim:
Ti si sine piglu, ako nisi ukapirao zasto sam pomenuo Grand :roll:

I znam zasto si spomenuo GRAND ... a to je glupost ... evo nekih pesama koje bi ste trebali da poslusate pre nego sto pricate i kazete da je to GRAND u Americi ...

Sometimes , From the bottom of my broken heart , E mail my heart , Girl in the mirror , Where are U now ... za sada ... 8) :-o :o

Prva? Na ovoj temi? Medju ljudima s kojima si prichao? Pffffff :lol:
Pa sta ti mislis, celom svetu mora da se svidja stvar? Idi uvati neke druge zadrte oblike muzickih fanova, tipa, grunge metal ili tako neki derivat, nekog derivata... sta mislis sta ce da ti kazu? Naravno da im se nece svideti... I naravno da ce se svideti celoj ekipi koja se prima na Pop muziku.
Mene, koji muziku ne gledam po zanrovima, ne trpaj u taj kosh :P

Btw, kad reche milion pesama... kojih? Njenih ili onako generalno?

Billie Jean:
Evo me immph...:D Objasni mi koji link treba da vidim,ono sto si mi sinoc rekao !!! :D

Cao Billietj ... na proslim su stranama ... ima ih 5 ... From the bottom of my broken heart , Sometimes , Everytime , Hit me baby one more time ... jos nesto sam stavio u svakom slucaju ... najvazniji je ovaj prvi , on je negde pre tri-cetiri strane , mozda vise ... 8) :-o :o

@Lupalica - Generalno ... a sto se tice Everytime-a kao lose pesme ... takva melodija je nesto sto je jednostavno kao sto treba da bude , svaka nota , sve , melodija je prelepa , a pesma nezna , bolna kakva i treba da bude ... tesko da je to bodenje po klaviru ... muzika se tako ne pravi ... 8) :-o :o

Nisam rekao da je Everytime losha stvar, nego da je daleko i od vrlo dobre, a kamoli odlicne. E sad, da se ne bismo glupirali sa izjavama tipa: "...svaka nota, sve, melodija je prelepa...". Uzmi za poredjenje neku od proverenih masterpiece stvari slicnog karaktera... ne znam, tipa, Total Eclipse of the Heart od Bonnie Tyler, to mi sad prvo pade napamet. Pusti jedno, pusti drugo, pa sebi posteno reci koja stvar ostavlja jaci i mocniji ustisak. Ali to samo za sebe, onako posteno. Ne zanima me ovde sta ces da napises i kakvim ces poredjenjem da se bavis.
E to, kad skontas sushtinsku razliku izmedju takve dve stvari, onda ces znati o cemu pricam. Ali to mora da se slusha sve i svasta, a ne samo Britney, da bi se ukapiralo.

Back