wild_child
Elita
- Poruka
 - 18.479

:wink:  :wink:  :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro nemoj tako....wild_child:Vala ako je rep kvalitetniji od popa onda idem da se ubijem odma........

Moon Child:hmmmm....da...i jessica simpson fura svoj fazon...i jenifer lopez fura svoj fazon....i avril lavigne fura svoj fazon....i gomila novopecenih mtv zvezda fura svoj fazon...

Moon Child:hmmmm....da...i jessica simpson fura svoj fazon...i jenifer lopez fura svoj fazon....i avril lavigne fura svoj fazon....i gomila novopecenih mtv zvezda fura svoj fazon...
  izvini, sta tebi one smetaju?  Vi nabedjeni metalci ste valjda toliko ponosni na svoje opredeljenje pa morate da nagrdjujete sve ostale. E, taj glupi muzicki sovinizam u smislu "da bih dokazao da volim to i to, pricacu sve najgore o onom drugom" je toliko jasan pokazatelj da vi zapravo ne znate sta biste pa ste se uhvatili za tu jednu slamku i ne pustate. Covece, slusaj svoju muziku koliko god hoces i cuti!Bee:Moon Child:hmmmm....da...i jessica simpson fura svoj fazon...i jenifer lopez fura svoj fazon....i avril lavigne fura svoj fazon....i gomila novopecenih mtv zvezda fura svoj fazon...
Kako me nervirate...izvini, sta tebi one smetaju? Vi nabedjeni metalci ste valjda toliko ponosni na svoje opredeljenje pa morate da nagrdjujete sve ostale. E, taj glupi muzicki sovinizam u smislu "da bih dokazao da volim to i to, pricacu sve najgore o onom drugom" je toliko jasan pokazatelj da vi zapravo ne znate sta biste pa ste se uhvatili za tu jednu slamku i ne pustate. Covece, slusaj svoju muziku koliko god hoces i cuti!
I totalna je glupost da Britni Spirs lose utice na devojcice itd. (sad ne znam jesi ti to rekla ili neko drugi). Pa to moze da utice na tebe samo dok imas 12-13 godina i to u smislu da ces moozda pozeleti da kupis iste farmerke kao ona i slicno! Pa koje je tu zlo?? Evo, bas Britni (u mojoj kuci je dosta slusaju) ima simpaticne pesmice, tekstovi su joj uglavnom o zaljubljivanju i slicno. A to sto ona radi privatno je svima samo zalogaj traca; pa ne mislite valjda da ce neko poleteti da se drogira samo zato sto je to cuo o njoj?! Onda je taj neko poremecen i superlabilan i opet ne mozes da krivis Britni.
Bas ove pevacice koje si spomenula ionako slusa mladja populacija. A sta bi ti? Da dete od 11 godina navuce crnu majicu, nafarba oci i razvali neku tesku metalurgiju? Aha, to je bas u redu................
Moon Child:dobrooooo ne moras da me vredjas....![]()
  Pa daleko od toga da sam htela da te uvredim... Samo mislim da vecina ljudi preozbiljno shvata muziku, puno njih u njoj trazi svoj svetonazor a to je sasvim pogresno. Imas svoju glavu, imas vremena da razmisljas i da opazas stvari i ne treba ti niko da ti kaze sta da mislis. Pa mjuza je samo jedan nacin da malo razgalis dusu. Meni puno znaci kada se osecam lose ili kada hocu da se iskacem  
  ali to je to. Necu da mi neki pevac (najverovatnije nafiksan, nazalost, to je tako cesto kod slavnih ljudi, zar ne?) propoveda kao da je popio svu mudrost ovoga sveta, pa neka je umetnik koliko god hoce. Bee:Moon Child:dobrooooo ne moras da me vredjas....![]()
Pa daleko od toga da sam htela da te uvredim... Samo mislim da vecina ljudi preozbiljno shvata muziku, puno njih u njoj trazi svoj svetonazor a to je sasvim pogresno. Imas svoju glavu, imas vremena da razmisljas i da opazas stvari i ne treba ti niko da ti kaze sta da mislis. Pa mjuza je samo jedan nacin da malo razgalis dusu. Meni puno znaci kada se osecam lose ili kada hocu da se iskacem
ali to je to. Necu da mi neki pevac (najverovatnije nafiksan, nazalost, to je tako cesto kod slavnih ljudi, zar ne?) propoveda kao da je popio svu mudrost ovoga sveta, pa neka je umetnik koliko god hoce.
I hvala Lucky girl za kompliment, priznajem da su moja slabost...Uzvracam!
Bee:Moon Child:hmmmm....da...i jessica simpson fura svoj fazon...i jenifer lopez fura svoj fazon....i avril lavigne fura svoj fazon....i gomila novopecenih mtv zvezda fura svoj fazon...
Kako me nervirate...izvini, sta tebi one smetaju? Vi nabedjeni metalci ste valjda toliko ponosni na svoje opredeljenje pa morate da nagrdjujete sve ostale. E, taj glupi muzicki sovinizam u smislu "da bih dokazao da volim to i to, pricacu sve najgore o onom drugom" je toliko jasan pokazatelj da vi zapravo ne znate sta biste pa ste se uhvatili za tu jednu slamku i ne pustate. Covece, slusaj svoju muziku koliko god hoces i cuti!
I totalna je glupost da Britni Spirs lose utice na devojcice itd. (sad ne znam jesi ti to rekla ili neko drugi). Pa to moze da utice na tebe samo dok imas 12-13 godina i to u smislu da ces moozda pozeleti da kupis iste farmerke kao ona i slicno! Pa koje je tu zlo?? Evo, bas Britni (u mojoj kuci je dosta slusaju) ima simpaticne pesmice, tekstovi su joj uglavnom o zaljubljivanju i slicno. A to sto ona radi privatno je svima samo zalogaj traca; pa ne mislite valjda da ce neko poleteti da se drogira samo zato sto je to cuo o njoj?! Onda je taj neko poremecen i superlabilan i opet ne mozes da krivis Britni.
Bas ove pevacice koje si spomenula ionako slusa mladja populacija. A sta bi ti? Da dete od 11 godina navuce crnu majicu, nafarba oci i razvali neku tesku metalurgiju? Aha, to je bas u redu................

Pa u popu se mogu naci sto puta bolji tekstovi nego u hip hopu...Naravno,mislim samo na odredjene pevace i pevacice :wink:Moon Child:pa dobro nemoj tako....wild_child:Vala ako je rep kvalitetniji od popa onda idem da se ubijem odma........
rispekt za textove.... :wink:
Lucky girl:*Lenja_Pita*:BRITNI JE SUPER!
NE VIDIM ŠTO BISMO JE UBIJALI KAD NJENA MUZIKA (IAKO MALO PATKASTA PO PITANJU VOKALA) BAŠ OPUŠTA!!!
![]()
![]()
Ima malo bebastu boju glasa,ali super peva..E sad ti si jedina osoba za koju ne znam da li se sali po pitanju onogo sto je rekla ili ne...Dakle?ops:
![]()
*Lenja_Pita*:A samo da kažem onima koji bi me prozvali za to-od svoje 10te godine slušala sam metal i zakopao me je živu u mrak i patila sam kao niko!
VisionOfDisorder:*Lenja_Pita*:A samo da kažem onima koji bi me prozvali za to-od svoje 10te godine slušala sam metal i zakopao me je živu u mrak i patila sam kao niko!
O ovakvim nebulozama govorim.

*Lenja_Pita*:VisionOfDisorder:*Lenja_Pita*:A samo da kažem onima koji bi me prozvali za to-od svoje 10te godine slušala sam metal i zakopao me je živu u mrak i patila sam kao niko!
Pa jesam. Ako je to nebuloza, pitaj mog ćaleta i kevu šta su proživljavali pored mene takve da vidim šta će da ti odgovore.
VisionOfDisorder:*Lenja_Pita*:VisionOfDisorder:*Lenja_Pita*:A samo da kažem onima koji bi me prozvali za to-od svoje 10te godine slušala sam metal i zakopao me je živu u mrak i patila sam kao niko!
Pa jesam. Ako je to nebuloza, pitaj mog ćaleta i kevu šta su proživljavali pored mene takve da vidim šta će da ti odgovore.
Ajde u kratkim crtama, poshto ne mogu da ih pitam, opishi mi sled dogadjaja.