PRIMUS
Domaćin
- Poruka
- 4.123
Sad ih nadje..serija se zove the young ones iz 80-h je, ima je na youtubetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidim da pisete svakakve gluposti...Zape mi za oko ono da moras da budes inteligentan da bi razumeo britanski humor...Znaci ja posto nisam ljubitelj britanskog humora ja nisam ni inteligentan...Nema te pravo da pisete takve stvari ( *** nisam ocekivao to od moderatora (jeka i madona))
Vidim i pljujete na "kursadzije" ...Ni ja nisam neki ljubitelj kursadzija ali necu ih omalovazavati i pljuvati po njima...Cak ih vise cenim nego citav britanski humor (ukljucujuci i mucke) jer su kursadzije nase SRPSKE ...Plujete po njima -pljujete po sebi.
I čudo da se niko nije setio da pomene Alo Alo![]()

Ona serija je legendarna na neki nacin. Kako ta ekipa nas uvijek slatko nasmije jednim te istim forama, to nije jasno.
Ubjedljivo su najjace fore
''It is I, Lecler'' i samo podigne naorare
I onaj britanski policajac kad kaze bez obzira jeli dan ili noc ''Good mowning''![]()
Meni su i ove ekstra:
Listen very carefully, i shall say this only once!
You stupid women!!! I legendarni izgovori posle toga.
Meni je jaka fora i kad se pomene ime generala fon klinkerhofena i kad se svi ukake od straha!
Ali ubedljivo najjaca u seriji mi je baba! Matori sismis! Obozavam da slusam kako zapomaze: Edit, Ivet, Marija oh....
ona Ivet kad ostanu sami: ''Ooooooooooooooooooooh Rene!'' pa se vatinjaju, i onda im Edit uleti, i onda krene: ''You stupid woman!'' i i onda legendarno ubjedjivanje.

"This time next year we'll be millionaires!!"
(cuvena Delova recenica ..haha..)