Britanski humor

Vidim da pisete svakakve gluposti...Zape mi za oko ono da moras da budes inteligentan da bi razumeo britanski humor...Znaci ja posto nisam ljubitelj britanskog humora ja nisam ni inteligentan...Nema te pravo da pisete takve stvari ( *** nisam ocekivao to od moderatora (jeka i madona))
Vidim i pljujete na "kursadzije" ...Ni ja nisam neki ljubitelj kursadzija ali necu ih omalovazavati i pljuvati po njima...Cak ih vise cenim nego citav britanski humor (ukljucujuci i mucke) jer su kursadzije nase SRPSKE ...Plujete po njima -pljujete po sebi.

Tebi nije dobro.

Ona serija je legendarna na neki nacin. Kako ta ekipa nas uvijek slatko nasmije jednim te istim forama, to nije jasno.

Ubjedljivo su najjace fore
''It is I, Lecler'' i samo podigne naorare:hahaha:
I onaj britanski policajac kad kaze bez obzira jeli dan ili noc ''Good mowning'':hahaha:

Meni su i ove ekstra:

Listen very carefully, i shall say this only once!
You stupid women!!! I legendarni izgovori posle toga.
Meni je jaka fora i kad se pomene ime generala fon klinkerhofena i kad se svi ukake od straha!
Ali ubedljivo najjaca u seriji mi je baba! Matori sismis! Obozavam da slusam kako zapomaze: Edit, Ivet, Marija oh....

Meni su i ove ekstra:

Listen very carefully, i shall say this only once!
You stupid women!!! I legendarni izgovori posle toga.
Meni je jaka fora i kad se pomene ime generala fon klinkerhofena i kad se svi ukake od straha!
Ali ubedljivo najjaca u seriji mi je baba! Matori sismis! Obozavam da slusam kako zapomaze: Edit, Ivet, Marija oh....

Zbilja:hahaha: ona Ivet kad ostanu sami: ''Ooooooooooooooooooooh Rene!'' pa se vatinjaju, i onda im Edit uleti, i onda krene: ''You stupid woman!'' i i onda legendarno ubjedjivanje.:hahaha:

Nema episode bez toga:hahaha:

e ja najvise volim Alo alo,crnog guju i mucke.....obozavam britanski humor zato sto je ironican i satirican i svakako treba biti malo inteligentniji da bi shvatio dok o kursadzijama necu da trosim slova........

only fools and horses (Mucke) zauvek.
najbolja serija ikad.
isto obozavam i Black Adder (Crna guja).
i ona serija My family sa zubarom i njegovom porodicom.
Samo ne volim Pajtonovce i onog matorog perverznjaka Benija Hila.
Najbolje fore.Pored takvog humora obozavam onaj iz Alan Forda
naravno i alo alo i mr bean

Pajtonovci su stvarno nešto posebno. Ne samo što je njihov šou presmiješan, već su postali uzor mnogim drugim ljudima koji su stvorili manje ili više genijalne stvari.
South park npr. A opet, tu možemo ubrojati i naše Nadrealiste :)

P.S. Tu su i TBOK, ali to je više za ljude iz Crne Gore...

Back