- Poruka
- 2.862
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Španović je osuđen 1993. u odsutnosti na 20 godina zatvora u Hrvatskoj za ratne zločine počinjene u kolovozu 1991. godine na području Gline u selima Maji i Svračici, uključujući otvaranje vatre na nenaoružane građane, mučenje, pljačku i palež.
Pa to su mirisne ustaše i njihovo nazovi sudstvo.20 godina, a nikog nije ubio...![]()
Predlazem moderatorima da se promeni naziv teme posto gospodin Milan Spanovic nije pravosnazno osudjen za delo koje mu se stavlja na teret.
Vec je osumnjicen od cuvenog tuzilastva R Hrvatske.
Unapred zahvalan.
odbija se. osuđen u odsutnosti znaći na temelju dokaza. kako je bio odsutan po povratku poništava se suđenje i ide ponovno.![]()
Kojih dokaza da li je po medjunarodnom pravu moguce suditi za tako teska dela u osudstvu osumnjicenog ?
Pa i sam uvidjas, a i ovi tvoji da NE a koje ste dokaze prezentovali najverovatnije licne dokaze, posto materijalne ni ne posedujete.
Koliko ste tako ljudi osudili u odsustvu koji su digli glas zbog izbacivanja Srba kao konstutivnog naroda iz ustva R Hrvatske, jel znas broj ?
ne brigaj ti brigu za naše pravosuđe. kad se rođo izruči plati mu dobra odvjetnika
uskoro![]()
Zivi bili pa videli.
A nisi mi odgovorio na koje dokaze ste se pozvali kad ste osudili svog gradjanina u odsustvu ?
I koliko ste gradjana osudili u odsustvu ?
Ja mislim da ste vi rekorderi u donosenju presuda u odsustvu osumnjicenog.
Ali i dalje stojim u stavu da za najteza dela u svim zemljama pa i u Hrvatskoj osumnjiceni mora biti prisutan.
Zato bi trebalo promeniti naziv teme .
Čini mi se da Hrvati opet nešto lažu i mute.
iskazu svjedoka![]()
Kojih dokaza da li je po medjunarodnom pravu moguce suditi za tako teska dela u osudstvu osumnjicenog ?
Pa i sam uvidjas, a i ovi tvoji da NE a koje ste dokaze prezentovali najverovatnije licne dokaze, posto materijalne ni ne posedujete.
Koliko ste tako ljudi osudili u odsustvu koji su digli glas zbog izbacivanja Srba kao konstutivnog naroda iz ustva R Hrvatske, jel znas broj ?
Zivi bili pa videli.
A nisi mi odgovorio na koje dokaze ste se pozvali kad ste osudili svog gradjanina u odsustvu ?
I koliko ste gradjana osudili u odsustvu ?
Ja mislim da ste vi rekorderi u donosenju presuda u odsustvu osumnjicenog.
Ali i dalje stojim u stavu da za najteza dela u svim zemljama pa i u Hrvatskoj osumnjiceni mora biti prisutan.
Zato bi trebalo promeniti naziv teme .
(K)rvati si pretposlednji na zemaljskoj kugli koji imaju moralno pravo da prozivaju nekoga za ratne zločine.
Odmah iza Nemaca, a čak ispred i od Amerikanaca
ides vec polako covjeku na zivce.. neznanjem..
sudenje u "odsustvu" je moguce...i isporuka zlocinaca na temelju presude takoder