Komandant bele tehnike
Ističe se
- Poruka
- 2.099
Pa gde je Ometač Orlić da ga omete na Floridi???Moguce je.
Ekipa iz nase Sluzbe su toliki moroni, ovo SKROZ lici na njih, nesto sto bi oni osmislili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gde je Ometač Orlić da ga omete na Floridi???Moguce je.
Ekipa iz nase Sluzbe su toliki moroni, ovo SKROZ lici na njih, nesto sto bi oni osmislili.
Tito: Priznajem samo sud svoje partije!Sad kreće priča ''Ja jesam za to da mu se sudi, ali ovde, pred našim sudom.''
![]()
Hmm.. stavim kursor desno dole na kraj toga 'naslova', pojavi se znak za link i napiše Permanenet Link! Kliknem na to.. i NIŠTA!Nije link. Naslov
А Загорка да буде тужилац, Бизон адвокат, Петров судија, док би Вучићевић објективно извештавао са суђења?Sad kreće priča ''Ja jesam za to da mu se sudi, ali ovde, pred našim sudom.''
![]()
Valjda cetvrti, a ne drugi.Ако изручимо и овог председника, то ће бити други председник кога изручујемо.
Valjda cetvrti, a ne drugi.
MIlutinovic, Sloba i doktor Dabic.
tacka 2. ima covek na krsti koji moze to detaljno da ti opisesta ce nam ta olupina od coveka koja ne zna ni kako se zove vise, alex vuki, krs, neka trazi azil u rusiji dok ga ne capimo cacija, ovde je persona non grata, a vi bi mogli da nam ponudite sledece:
- anu, koja je letela kod madura, zanima nas koliko je placala kokain, i jel znala da je na listi trazenih?
- programere koji su preko dominiona krali izbore za bajdena, citam pominje se banovo brdo
- smislicemo vec
pa zovi ga da da izjavutacka 2. ima covek na krsti koji moze to detaljno da ti opise![]()
tramp mi dao kljuceve, samo meni daje naliv pero, na prs' u...nakon što je prekršio zakone SAD-a na način nezabeležen u novijoj istoriji, praktično proteran iz te zemlje.
pa, umesto da se vucic samo vrati jer mu se slosilo, pobegli su svi da ne budu pohapseni [sinisa npr je imao sastanak u vezi tarifa, nije morao da se vrati sa aljekom], oni su bar tako mislili, kada je drogirani vucic snimljen kako se ******i sa nekom na ulici, ja sumnjam da je kokeza vec drukario ranije i da sto on zna i fbi zna o vucicu i IZNOSENJU kriminalnih para iz srbije koje su se prale u usa... sad sta ja znam koliko traje procedura da sve stigne do tuzioca, i raspisu se poternicePavlović today izveštava da nije izbačen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo u Srbiji!!!
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-58876119pa, umesto da se vucic samo vrati jer mu se slosilo, pobegli su svi da ne budu pohapseni [sinisa npr je imao sastanak u vezi tarifa, nije morao da se vrati sa aljekom], oni su bar tako mislili, kada je drogirani vucic snimljen kako se ******i sa nekom na ulici, ja sumnjam da je kokeza vec drukario ranije i da sto on zna i fbi zna o vucicu i IZNOSENJU kriminalnih para iz srbije koje su se prale u usa... sad sta ja znam koliko traje procedura da sve stigne do tuzioca, i raspisu se poternice
pitati studente zasto sad bas trze izbore, a ja mislim zato sto znaju da sns i av tada sede u corci, bato!
zamisli sns stavi nekog na izbornu listu, a fbi posalje listu sa tim imenom da se uhapsi za pranje para, npr. sinisa mali - jel on bese aljekov ljubavnik, dadilja, ili ministar, zasto nije ostao u usa ako je trebao da srbiji ispregovara nize carine od 37% sa americkim kolegom za finansije?
jel ovo bila zvanicna, drzavna poseta, ili priovatna, zvalonjina kokezi da mu trazi pare, a dobio je zvaku na sred ulice i efbiaj za vratom? zato su se svi isprepadali i utekli samo, kokeza im je samo pokazao prstom da ga prate dan i noc, i da je odrukario vec kompletan krimi sns klan za pranje para!
to za porske rajeve da, sinisa je lazov, krik je sve objaviohttps://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-58876119
U Pandorinim papirima našli su se i zvaničnici sa Balkana - među njima su srpski ministar finansija Siniša Mali, ministar bez portfelja Novica Tončev, bivši direktor Elektromreže Srbija Nikola Petrović.
I spontano okupljanje ćacijevaca ispred sudaА Загорка да буде тужилац, Бизон адвокат, Петров судија, док би Вучићевић објективно извештавао са суђења?![]()
Са све маскама, чекићима и шаторима.I spontano okupljanje ćacijevaca ispred suda
Eto sad zbog tebe nece moci da ide u Moskvu na paraduАко изручимо и овог председника, то ће бити други председник кога изручујемо.
nema on racune, koje pare, av ih je zadrzao i to je njegov spin kao preko veze, kombinacijam kao fol neko Zafrknuo av-a, a on sam zadrzao pare, lopina alex vuchi, nema priznanicu pisljivu da pokaze, samo krade leva ruka desni dzep, kao u crkvi kao 'de su mi pare,a ne da stipsa, ma prokleto to, av-tihristNaprotiv.
Vuchi sad treba da krene u kontraofanzivu i tuži američkim vlastima Roda Blagojevića (ili koga već) da mu vrati (naše) pare od ulaznice za Republikansku konvenciju.
nema on racune, koje pare, av ih je zadrzao i to je njegov spin kao preko veze, kombinacijam kao fol neko Zafrknuo av-a, a on sam zadrzao pare, lopina alex vuchi, nema priznanicu pisljivu da pokaze, samo krade leva ruka desni dzep, kao u crkvi kao 'de su mi pare,a ne da stipsa
tog jadnog roda on placa neku sicu i iskoriscava coveka da zaludjuje cacije, kao onda kada je lagao da ce da bude ambasador, ili sada da lobira, a on jadan ne zna gde se nalazi posle zatvora, dok av muze pare iz budzeta, a njemu ako neku mrvicu tek
ja ne mislim da je takoOk. Bila je ironija.
Ali svakako ne verujem da je Rod Blagojević glup niti da mora da izigrava Vučićevog potrčka, nego je provalio budalu i izradio ga.
jeza...a daje izjavu o zaveri amabasador bez agremana koji je bio najtvrdji zut jer je rampa koju je dizao bila od punog drveta i povrh svega govori o antitrampovcima znaci njegovim demokratskim zutacima kao zlicamaPavlović today izveštava da nije izbačen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo u Srbiji!!!