Да ли ће Србија изручити председника Вучића ако се пред судом у САД покрене кривични поступак због преваре на Флориди?

Sad kreće priča ''Ja jesam za to da mu se sudi, ali ovde, pred našim sudom.''

:D
А Загорка да буде тужилац, Бизон адвокат, Петров судија, док би Вучићевић објективно извештавао са суђења? :mrgreen:

Ако изручимо и овог председника, то ће бити други председник кога изручујемо.
Valjda cetvrti, a ne drugi.

MIlutinovic, Sloba i doktor Dabic.

sta ce nam ta olupina od coveka koja ne zna ni kako se zove vise, alex vuki, krs, neka trazi azil u rusiji dok ga ne capimo cacija, ovde je persona non grata, a vi bi mogli da nam ponudite sledece:
  1. anu, koja je letela kod madura, zanima nas koliko je placala kokain, i jel znala da je na listi trazenih?
  2. programere koji su preko dominiona krali izbore za bajdena, citam pominje se banovo brdo
  3. smislicemo vec
tacka 2. ima covek na krsti koji moze to detaljno da ti opise :mrgreen:

Aleksandar Saša Jovičić, jedan od šefova organizacije "Serbs for Trump 2024", objašnjava kakav je skandal i diplomatsku štetu Vučić napravio u SAD-u pokušajem da na lažno ime uđe na donatorsku konferenciju budućeg guvernera Floride i da je, nakon što je prekršio zakone SAD-a na način nezabeležen u novijoj istoriji, praktično proteran iz te zemlje.
Aleksandar „Saša“ Jovičić je veteran industrije digitalnog marketinga i poslovnog razvoja u SAD-u sa tri decenije iskustva, koji je od neuglednog migranta iz Srbije došao do statusa uglednog poslovnog čoveka koji je za svoje partnere i klijente kreirao preko 24 milijarde dolara dokazivog prihoda.
Govori i o Trampovom sinu i o tome da Donald Tramp ništa ne zaboravlja, pamti ko je donirao novac Klintonovima i zna sve (da, sve) o režimu u Srbiji...

tacka 2. ima covek na krsti koji moze to detaljno da ti opise :mrgreen:
pa zovi ga da da izjavu
nakon što je prekršio zakone SAD-a na način nezabeležen u novijoj istoriji, praktično proteran iz te zemlje.
tramp mi dao kljuceve, samo meni daje naliv pero, na prs' u...

kad ono, medjutim, neko se uneredio, bez'te noge da vas ne pokakim, smrdeo je falkon sve do beograda

Poslednja izmena:
Pavlović today izveštava da nije izbačen:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Samo u Srbiji!!!
pa, umesto da se vucic samo vrati jer mu se slosilo, pobegli su svi da ne budu pohapseni [sinisa npr je imao sastanak u vezi tarifa, nije morao da se vrati sa aljekom], oni su bar tako mislili, kada je drogirani vucic snimljen kako se ******i sa nekom na ulici, ja sumnjam da je kokeza vec drukario ranije i da sto on zna i fbi zna o vucicu i IZNOSENJU kriminalnih para iz srbije koje su se prale u usa... sad sta ja znam koliko traje procedura da sve stigne do tuzioca, i raspisu se poternice

pitati studente zasto sad bas trze izbore, a ja mislim zato sto znaju da sns i av tada sede u corci, bato!

zamisli sns stavi nekog na izbornu listu, a fbi posalje listu sa tim imenom da se uhapsi za pranje para, npr. sinisa mali - jel on bese aljekov ljubavnik, dadilja, ili ministar, zasto nije ostao u usa ako je trebao da srbiji ispregovara nize carine od 37% sa americkim kolegom za finansije?

jel ovo bila zvanicna, drzavna poseta, ili priovatna, zvalonjina kokezi da mu trazi pare, a dobio je zvaku na sred ulice i efbiaj za vratom? zato su se svi isprepadali i utekli samo, kokeza im je samo pokazao prstom da ga prate dan i noc, i da je odrukario vec kompletan krimi sns klan za pranje para!

Poslednja izmena:
pa, umesto da se vucic samo vrati jer mu se slosilo, pobegli su svi da ne budu pohapseni [sinisa npr je imao sastanak u vezi tarifa, nije morao da se vrati sa aljekom], oni su bar tako mislili, kada je drogirani vucic snimljen kako se ******i sa nekom na ulici, ja sumnjam da je kokeza vec drukario ranije i da sto on zna i fbi zna o vucicu i IZNOSENJU kriminalnih para iz srbije koje su se prale u usa... sad sta ja znam koliko traje procedura da sve stigne do tuzioca, i raspisu se poternice

pitati studente zasto sad bas trze izbore, a ja mislim zato sto znaju da sns i av tada sede u corci, bato!

zamisli sns stavi nekog na izbornu listu, a fbi posalje listu sa tim imenom da se uhapsi za pranje para, npr. sinisa mali - jel on bese aljekov ljubavnik, dadilja, ili ministar, zasto nije ostao u usa ako je trebao da srbiji ispregovara nize carine od 37% sa americkim kolegom za finansije?

jel ovo bila zvanicna, drzavna poseta, ili priovatna, zvalonjina kokezi da mu trazi pare, a dobio je zvaku na sred ulice i efbiaj za vratom? zato su se svi isprepadali i utekli samo, kokeza im je samo pokazao prstom da ga prate dan i noc, i da je odrukario vec kompletan krimi sns klan za pranje para!
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-58876119
U Pandorinim papirima našli su se i zvaničnici sa Balkana - među njima su srpski ministar finansija Siniša Mali, ministar bez portfelja Novica Tončev, bivši direktor Elektromreže Srbija Nikola Petrović.

https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-58876119
U Pandorinim papirima našli su se i zvaničnici sa Balkana - među njima su srpski ministar finansija Siniša Mali, ministar bez portfelja Novica Tončev, bivši direktor Elektromreže Srbija Nikola Petrović.
to za porske rajeve da, sinisa je lazov, krik je sve objavio

da ti kazem realno sta se desava ovde:
cia i usaid vise ne drze situaciju na balkanu, znamo - preko rezima, a soros se vec etablirao i sve ih ima u dzepu, i u srbiji i u albaniji, i ko zna koliki deo balkana, i sta sad, koju politiku mislis amerika da ce da vodi, pod trampom? da mu to sve dozvoli, da zagospodari balkanom? ja mislim da nece, vec se ogradjuju i stiskaju, tako da ocekujemo veliko ciscenje

„Он је Сорошев кловн“: Еди Рама доживео исту судбину као Вучић?

Poslednja izmena:
А Загорка да буде тужилац, Бизон адвокат, Петров судија, док би Вучићевић објективно извештавао са суђења? :mrgreen:
I spontano okupljanje ćacijevaca ispred suda

Ако изручимо и овог председника, то ће бити други председник кога изручујемо.
Eto sad zbog tebe nece moci da ide u Moskvu na paradu
Bas si zlocast.
:rotf:

Naprotiv.

Vuchi sad treba da krene u kontraofanzivu i tuži američkim vlastima Roda Blagojevića (ili koga već) da mu vrati (naše) pare od ulaznice za Republikansku konvenciju.
nema on racune, koje pare, av ih je zadrzao i to je njegov spin kao preko veze, kombinacijam kao fol neko Zafrknuo av-a, a on sam zadrzao pare, lopina alex vuchi, nema priznanicu pisljivu da pokaze, samo krade leva ruka desni dzep, kao u crkvi kao 'de su mi pare,a ne da stipsa, ma prokleto to, av-tihrist

tog jadnog roda on placa neku sicu i iskoriscava coveka da zaludjuje cacije, kao onda kada je lagao da ce da bude ambasador, ili sada da lobira, a on jadan ne zna gde se nalazi posle zatvora, dok av muze pare iz budzeta, a njemu ako neku mrvicu tek da da se slikaju zajedno

nema on racune, koje pare, av ih je zadrzao i to je njegov spin kao preko veze, kombinacijam kao fol neko Zafrknuo av-a, a on sam zadrzao pare, lopina alex vuchi, nema priznanicu pisljivu da pokaze, samo krade leva ruka desni dzep, kao u crkvi kao 'de su mi pare,a ne da stipsa

tog jadnog roda on placa neku sicu i iskoriscava coveka da zaludjuje cacije, kao onda kada je lagao da ce da bude ambasador, ili sada da lobira, a on jadan ne zna gde se nalazi posle zatvora, dok av muze pare iz budzeta, a njemu ako neku mrvicu tek

Ok. Bila je ironija.

Ali svakako ne verujem da je Rod Blagojević glup niti da mora da izigrava Vučićevog potrčka, nego je provalio budalu i izradio ga.

Pavlović today izveštava da nije izbačen:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Samo u Srbiji!!!
jeza...a daje izjavu o zaveri amabasador bez agremana koji je bio najtvrdji zut jer je rampa koju je dizao bila od punog drveta i povrh svega govori o antitrampovcima znaci njegovim demokratskim zutacima kao zlicama :lol:

ovo nije vise ni paradoks, ovo je konemplirano ludilo koje je zarazno a prenosi ga sizofreni bolesnik i koje ako neko sto pre ne presece, ode cela srbija u 3 lepe pm.

Back