Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.544
А како да се поставе они што су на својој кожи осетили некомунистичке методе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако господа Украјинци продају те Лењине, и ако нису превелики, ја бих купио једног. Ставио бих га у предсобље, да остављам шешир на његовој ћели, кишобран у његовој херојски испруженој руци.
То би била највећа корист од Лењина, а и спречен би био културцид јер би се спасло једно тако значајно уметничко дело.

Kakvi su vam, bre, to gej stihovi![]()

Sretene druže, ja znam da komunisti imaju nezdravu opčinjenost masovnim ubistvima, proterivanjima čitavih naroda, izglađivanjem, radnim logorima, prisilnom radu, cenzurom, ali dokle bre tako?
Zar niste do sas skapirali, da koliko god ubijali, proterivali, zabranjivali, opet ste na poraženoj strani i naravno omraženi od svih, koji su na svojoj koži osetili komunističke metode?
Najnovije stanje na terenu:
![]()
http://www.dailymail.co.uk/news/art...eveals-100-statues-Lenin-toppled-Ukraine.html

Док си ти јаукао и жалио се, господа срушила још деветнаест споменика В.И. Лењина.
Опет те прегазило време.
брига ме за Лењина
Шта ти значи ова реч "конфлација"?Пази да ме не зезнеш.
Сви ви који видите конфлацију комунизма са Русима, па зато осећате дубоку душевну потребу да се заузмете за црвене, нисте сасвим нормални. И зато предлажем да гледате ова обарања и гажења Лењина бар једном дневно, у нади да ће вам бити боље.
Мада сумњам.
Бежи бре фашисто.
Значи да два одвојена појма, или две реалије, или шта већ, у својој глави третираш као једно.