Brisel : izjednacavanje fasizma i komunizma

Ако господа Украјинци продају те Лењине, и ако нису превелики, ја бих купио једног. Ставио бих га у предсобље, да остављам шешир на његовој ћели, кишобран у његовој херојски испруженој руци.

То би била највећа корист од Лењина, а и спречен би био културцид јер би се спасло једно тако значајно уметничко дело.

Najnovije stanje na terenu:

article-2567388-1BD0833C00000578-907_634x403.jpg

http://www.dailymail.co.uk/news/art...eveals-100-statues-Lenin-toppled-Ukraine.html

Kakvi su vam, bre, to gej stihovi :mrgreen:

Видећеш ти, контрареволуционар, кад дођу опет наши и кад кип Лењина буде стајао на сваком ћошку, да ли ћеш се тако изражават гледа поштовања и љубави за кероје наше револуције!

2014-mazda-3-lenin-statue.jpg

Sretene druže, ja znam da komunisti imaju nezdravu opčinjenost masovnim ubistvima, proterivanjima čitavih naroda, izglađivanjem, radnim logorima, prisilnom radu, cenzurom, ali dokle bre tako?

Zar niste do sas skapirali, da koliko god ubijali, proterivali, zabranjivali, opet ste na poraženoj strani i naravno omraženi od svih, koji su na svojoj koži osetili komunističke metode?

Ma opusteno, nece biti Ukrajine i svi ce Rusi i Ukrajinci ziveti u jednoj drzavi. Aj da igramo bilijar.

Него, хоћеш ли ти да ми објасниш зашто су они бандерашки кретени срушили споменик генералу Кутузову:

Ukraine’s anti-Russian drive targeting war monuments continues. The latest victim is the Russian army commander who fought against invading Napoleon troops and chased them back to Paris.

http://www.nation.lk/edition/breakin...-protests.html

Да није и Кутузов био ,,зли комуњара" па му зато ,,проевропски демонстранти" руше споменик?

Пази да ме не зезнеш.

Сви ви који видите конфлацију комунизма са Русима, па зато осећате дубоку душевну потребу да се заузмете за црвене, нисте сасвим нормални. И зато предлажем да гледате ова обарања и гажења Лењина бар једном дневно, у нади да ће вам бити боље.

Мада сумњам.

Док си ти јаукао и жалио се, господа срушила још деветнаест споменика В.И. Лењина.

Опет те прегазило време.

Ма брига ме за Лењина, мени није јасно зашто је та ,,господа" срушила споменик Кутузову? То ме занима и држим да би ти као ,,стручњак" за те ствари могао то да ми објасниш.

Пази да ме не зезнеш.

Сви ви који видите конфлацију комунизма са Русима, па зато осећате дубоку душевну потребу да се заузмете за црвене, нисте сасвим нормални. И зато предлажем да гледате ова обарања и гажења Лењина бар једном дневно, у нади да ће вам бити боље.

Мада сумњам.
Шта ти значи ова реч "конфлација"?

Бежи бре фашисто.

Ево, овим само показујеш колико си неозбиљан саговорник.

- - - - - - - - - -

Значи да два одвојена појма, или две реалије, или шта већ, у својој глави третираш као једно.

Па сем ових кретена нацоша (које ти називаш ,,господом" и хвалиш их), скоро па нико не изједначава Русе и Русију са комунизмом.

Back