Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
И шљиве рођени и шљиве.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је већ материјалистички начин размишљања и схаватања историјских појава. Код Срба, поред физике увек обитава и метафизика.
У крајњој линији оно је била српска револуција, са јасном назнаком на национално ослобођење и које је у себи укључивало све оно што је особено за српски народ: језик, културу, веру, историју, традицију... По ширини, обиму и значају та два догађаја не могу се поредити ни у ком смислу.
Слободно уместо комунизам напиши савремено европејство.
Ne secam se da sam ti mojim postovima dao povod da mislis da gajim ikakvu naklonost prema ulasku u EU.
Комунизам, фашизам и глобализам су из исте кухиње изашли. ЕУ је диретни наставак Трећег Рајха, али има доста сличности са СССР-ом. Зато многи национални и антиглобалистички покрети у само Европи називају ЕУ ,,глобалистичким СССР-ом".
Било како било ми Срби и Руси смо пропатили од обе идеологије које су настојале да униште Православне Русе и Србе.
И једна и друга идеологија су плод западне мисли и филозофије и немају никакве везе са нашим народом. Нити било која идеологија која долази са запада има везе са нашим народом.
I jeste isto,šta ima brisel da izjednačava.
Problem je sto Moskva ne deli to misljenje
predznaci te pobede su oliceni u reci "crveni"Москва је против изједначавања Стаљина и Хитлера и против омаловажавања руске победе у Другом светском рату.
Не брани Москва комунистичку идеологију, већ руску победу у Великом Отаџбинском рату.
У питању је национална, а не идеолошка одбрана.
predznaci te pobede su oliceni u reci "crveni"
crveni trg,crvena armija...
Moskva brani svoje interese a njihov interes svakako nije inicijativa iz Brisela koju proguravaju kroz fasisticke satelite Estoniju,Letoniju i Litvaniju
Доћи ће једном памети и ти несрећници, осим најматоријих које ће од глупости излечити иловача.
Све мање Лењинових статуа у свету. Не можеш а да не помислиш како неке ствари ипак иду како треба.
Ма у реду, него морам да ти кажем да ти, уместо да си лепо отишао у Украјину па да друговима бандерашима помогнеш да руше споменике и спроводе своју нацифашистичку револуцију, ти седиш овде и дрндаш по форуму.
Е ништа од тебе. Јадно ако мене питаш.
Ма у реду, него морам да ти кажем да ти, уместо да си лепо отишао у Украјину па да друговима бандерашима помогнеш да руше споменике и спроводе своју нацифашистичку револуцију, ти седиш овде и дрндаш по форуму.
Е ништа од тебе. Јадно ако мене питаш.
Москва је у одговор изјавила да оваква формулација питања не представља само извртање чињеница, већ и светогрдан однос према онима који су се борили против „смеђе куге“. „Овакви испади вређају сећање на милионе жртава злочина против човечности који су осуђени на Нирнбершком трибуналу“, каже се у изјави руског министарства. Осим тога, покушаји изједначавања комунизма и нацизма су правно неписмени, уверен је руководилац Центра за пружање правне помоћи сународницима „Москва-Руси“ Михаил Јофе.
На Смоленском тргу се још чудовишнијом сматра изјава европског посланика од стране Летоније Инесе Вајдере. По њеним речима, Чеченија је „поробљена европска држава“. С тачке гледишта руског МИП овакве изјаве говоре о неадекватном доживљају реалности од стране појединих чланова Европског парламента. Осим тога, ово је у суштини мешање у унутрашње ствари Русије. А да се не говори о томе да је чудно ако се прекори чују од стране представника балтичких земаља, сматра историчар Константин Залески:
Притом се помагачи нациста и данас у Прибалтици осећају прилично слободно. Довољно је рећи да се у Летонији и Естонији сваке године одржавају слетови и процесије легионара „Вафен-СС“. Међутим, по устаљеној традицији Брисел на оно што се дешава у овој земљи гледа кроз прсте.
A "ostali " ?!
"Zaostali ili izostali ..." ?!