Brisel:Beograd je u Albaniji!!!

Waterfall

Legenda
Poruka
51.860
Evropski parlament je poverovao Jelku Kacinu, izvestiocu te institucije za Srbiju, da je Beograd u Albaniji! U nizu prozivki kojima iz dana u dan obasipa našu zemlju, Kacin je juče uporedio osvajanje Dejvis kupa i hapšenje Mladića i Hadžića.

Na pitanje da li ova i slične Kacinove izjave o zvaničnom Beogradu izlaze izvan okvira diplomatske komunikacije koju gaji Evropski parlament, iz Generalnog direktorijata EP za medije nam je stigao odgovor da se obratimo članovima delegacije zadužene za odnose s Albanijom!
- Ukoliko želite bilo kakav komentar na opaske gospodina Kacina, predlažem da kontaktirate s bilo kojim drugim članom Evropskog parlamenta koji je član delegacije za odnose sa Albanijom - navodi se u dopisu Mardžori van den Broke, načelnice odeljenja za medije u Generalnom direktorijatu za komunikacije Evropskog parlamenta!
Na pismo u kojem smo im objasnili da je Beograd u Srbiji, a ne u Albaniji i da nas interesuju odnosi Evropskog parlamenta i Srbije, a ne Albanije, nije nam odgovoreno tokom jučerašnjeg dana.

Podsetimo, jedan od najvećih skandala Kacin je priredio 23. novembra prošle godine kada je kao gost u srpskom parlamentu pozdravio prisutne na albanskom. Na pitanje zašto je izgovorio „mirdita“, on je zapitao: „Zar se u Srbiji ne govori albanski jezik?!“
U najnovijoj brljotini uspeo je da u istu rečenicu stavi haškog begunca Ratka Mladića i srpske tenisere.
- Pitam se kako je Srbija mogla da osvoji Dejvis kup, a ne može da pronađe Mladića i Hadžića? To ne ide jedno s drugim - izjavio je Kacin.
Božidar Đelić, potpredsednik Vlade Srbije zadužen za evropske integracije, kaže za „Alo!“ da će se kao i dosad suzdržati od komentara kada je reč o Kacinu.
- Upravo ovakve izjave Jelka Kacina su razlog zbog kojeg njegove izjave ne komentarišem. Jedino je relevantan izveštaj Serža Bramerca - izjavio je on.
Kako „Alo!“ saznaje u vladi, upravo je Đelić bio najaktivniji lobista protiv novog izbora Kacina u Evropski parlament.
- Đelić je bio zagrižen da spreči njegov mandat i znam da je bio veoma blizu uspeha. Međutim, politički odnosi unutar Evropskog parlamenta imali su kombinatoriku po kojoj je Slovenac ipak uspeo da uđe - kaže naš izvor.
Suzana Grubješić, potpredsednica G17 plus, iskreno priznaje da veću glupost odavno nije čula.
- Je l‘ treba teniseri da traže Mladića i Hadžića? Ako ne želi da nam čestita, bolje neka ćuti! Nema načina da utičemo na izbor izvestioca u Evropskom parlamentu, te nam Jelko ostaje bar do narednih izbora za Evropski parlament - kaže ona.

nastavak na
http://www.alo.rs/vesti/33621/BriselBeograd_je_u_Albaniji
 
Ako neko prica o Jelko Kacinu onda mora da se zna ko je Jelko Kacin... Ovaj sto je pisao, mogao je da napise nesto vise o njemu...
Prvo i najvaznije Jelko Kacin je iz Slovenije... Po meni Slovenija je najveci krivac za raspad i rat Jugoslavije... Njihovi politicari zapoceli rat i onda se povukli... Ostavili nama i Hrvatima da izvucemo deblji kraj...
U glavi svakog Slovenca i Hrvata je razbijanje Srbije, tako da me ne cudi sve ovo sto je uradio...
"Zar se ne prica Albanski". Kakva pakost i drskost.. Jos Djelic odbija da odgovori, ma odgovorio bi mu samo tako.. Sramota bre za Srbiju.
 
za one koji ne znaju, jelko kacin je šef Slobodarske stranke (mislim da se tako zove), uglavnom šef je jedne ultranacionalističke slovenske partije. čak smo i mi imali loša iskustva s njima jer nas je drukao u Bruxelles. zanimljivo je da je veliki obožavatelj lika i djela J.B. Tita. da skratimo priču- kreten je. ali meni osobno su najbolji vicevi na račun njegove zemlje.
npr. gdje se gradi nova cesta formule 1?

oko slovenije
 
Jelko Kacin je nebroj puta potvrđeni srbofob. Od njega očekujte samo zlo. On Srbe i Srbiju mrzi patološki i na sve načine.
Ali - on je kažnjen već u startu: deca su mu naime teško retardirana. To mu je bila nagrada za sve stvari, koje će tek uraditi.
 
za one koji ne znaju, jelko kacin je šef Slobodarske stranke (mislim da se tako zove), uglavnom šef je jedne ultranacionalističke slovenske partije. čak smo i mi imali loša iskustva s njima jer nas je drukao u Bruxelles. zanimljivo je da je veliki obožavatelj lika i djela J.B. Tita. da skratimo priču- kreten je. ali meni osobno su najbolji vicevi na račun njegove zemlje.
npr. gdje se gradi nova cesta formule 1?

oko slovenije

Ajmo jos malo o tom EU velikanu .

Jelko Kacin je ratni zlocinac i ratni huskac - (to inace znaju i vlasti Srbije i vlasti u EU ) . U junu 1991 bio je sef propagandnog staba vlade SR Slovenije i ostao upamcen kao ,, slovenacki Gebels ,, . Sada samo nastavlja isti posao , laze , provocira, manipulise , mrzi .

Iz njegovog staba zapadnim dopisnicima su upucivne informacije o ,, stravicnim zlocinima srpsko-komunisticke JNA prema mirnom slovenackom stanovnistvu ,, . Kacin je medijski porusio pola slovenije , a direktno je organizovao inscenirane detonacije u blizini centara u kojima su se nalazili strani novinari . Iz njegovog pula izasle su vesti koje su obisle svet , tipa : ,, Agresija na sloveniju ,, ,,Vojni udar ,, , Brutalna ubistva civila ,, .. Kasnije je uplasio svet tvrdnjom da ,,JNA planira da bombarduje atomsku centralu u Krskom i tako izazove drugi Cernobilj ,, . . Kacin je tada alarmirao i Medjunarodnu agenciju za atomsku energiju u Becu ...

U Kacinovom stabu je radilo oko 150 ljudi , svakodnevno su sazivali 2 konferencije za stampu i sa svih punktova slali kataklizmaticne vesti u svet . Ono sto je vazno , Kacin je naredio svim lokalnim stanicama u sloveniji da moraju da prenose iskljucivo informacije centralnog Radio -slovenije , a uredniku ,, Radio Studenta ,, Robertu Gostinceru je pretio zatvorom ukoliko ne ispostuje direktivu vlade da ,, budu na jednoj strani jer novinar u ratu mora da se potcini patriotizmu ,a ne objektivnosti ,, . Ovakvim delovanjem Kacinje zasluzio epitet ratnog zlocinca i ratnog huskasa , ali dogura do visokog predstavnika EU . :think:

Uostalom , kad su mnogi Srbi pali na Kacinove lagarije sto ne bi pali slovenci ?? Ovce i treba sisati .. :ok:
 
Ту словеначку сељачину је требало ухапсити још у Скупштини када се измангупирао са поздравом на шиптарском. Јесте да је тај Европски парламент велико ништа, али да гаје тамо овакве будале то ми личи на нашу Скупштину.
 
Moram da primetim da je i Serz Bramerc niko i nista , isto koliko i to slovenacko gobvno . Da su Srbi narod vredan paznje , godinu dana niko ne bi kupio ni jedan slovenacki proizvod , Kacina bi poijeli za dorucak u Sloveniji . \


Kacin je jedan prostak , seljacina , sa teskim provincijskim kompleksom .

Jelku Kacinu se nikada ne bi pružila prilika da se izdrkva po Srbiji da mu ne idu na ruku lokalni evropejci koji su ga dovukli i dozvolili da se ponaša tako.

Uostalom, i sama EU je pokazala šta misli o Srbima postavivši jednog mamlaza koji ima očigledan pre svega srpski kompleks za posmatrača evropskog paralmenta.

On je svojim ponašanjem definitivno zaradio status persone non gratae.
 
Moram da primetim da je i Serz Bramerc niko i nista , isto koliko i to slovenacko gobvno . Da su Srbi narod vredan paznje , godinu dana niko ne bi kupio ni jedan slovenacki proizvod , Kacina bi poijeli za dorucak u Sloveniji . \


Kacin je jedan prostak , seljacina , sa teskim provincijskim kompleksom .

Kacin je čuvao koze na planini, pa mu je koza odgrizla jedno uvo, kad je bio mali.
Sad su mu prišili novo ali je ostalo malo iskrivljeno.
 

Back
Top