Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 59.206 05.11.2024. u 10:32 - Tramp je u pravu. Migranti jedu kucne ljubimce #26 Nikola Tajland: Istina.... Ali ovo svinjce je kupljeno u prodavnici kucnih ljubimaca. Kliknite za proširenje... Pa dobro, to ga ne čini manje prasetom.
Nikola Tajland: Istina.... Ali ovo svinjce je kupljeno u prodavnici kucnih ljubimaca. Kliknite za proširenje... Pa dobro, to ga ne čini manje prasetom.
N Nikola Tajland Primećen član Poruka 709 05.11.2024. u 10:36 - Tramp je u pravu. Migranti jedu kucne ljubimce #27 Sizif: Pa dobro, to ga ne čini manje prasetom. Kliknite za proširenje... Ni manje kucnim ljubimcem. Iskreno, i ja bih ga pojeo. Jedem samo svinjetinu. Iz verskih razloga.
Sizif: Pa dobro, to ga ne čini manje prasetom. Kliknite za proširenje... Ni manje kucnim ljubimcem. Iskreno, i ja bih ga pojeo. Jedem samo svinjetinu. Iz verskih razloga.
DarkMoon Buduća legenda Poruka 46.062 08.11.2024. u 03:44 - Tramp je u pravu. Migranti jedu kucne ljubimce #28 Sizif: Pa možeš i kokošku proglasiti za ljubimca. Ali supa što je ukusna.... Kliknite za proširenje... Naravno ali zavisi gde kupis, mora da se zna neki red i sam znas kako je u USA.
Sizif: Pa možeš i kokošku proglasiti za ljubimca. Ali supa što je ukusna.... Kliknite za proširenje... Naravno ali zavisi gde kupis, mora da se zna neki red i sam znas kako je u USA.
N Nikola Tajland Primećen član Poruka 709 08.11.2024. u 05:08 - Tramp je u pravu. Migranti jedu kucne ljubimce #29 DarkMoon: Naravno ali zavisi gde kupis, mora da se zna neki red i sam znas kako je u USA. Kliknite za proširenje... Vaistinu.
DarkMoon: Naravno ali zavisi gde kupis, mora da se zna neki red i sam znas kako je u USA. Kliknite za proširenje... Vaistinu.