NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Ti baš imaš inerciju kretanja.
Ja sam pustio vodu, još pre par postova![]()
super, e sad ti je lakse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti baš imaš inerciju kretanja.
Ja sam pustio vodu, još pre par postova![]()
super, e sad ti je lakse![]()
reci im dijenak, vis sta mi uradili ovde
a pola njih ne bi dalo da ga obrije partner al je zato srranje najuzviseniji cin ljubavnog predavanja![]()
e pa bilo je situacija kad smo u istom stanu vise dana. tad udjem u kupatilo i kazem da pozurii on pozuri, izadje, ondak udjem ja. i nikakav skandal nije pravio. ni on ni onaj drugi itd
.
i sta je tu vama nenormalno boli me dupe
ps. ne mesaj bebe u ovo ako moze![]()
E, moram da kazem da ni ja ne volim takve momente da delim sa zenom, i obicno pozurujemo jedno drugo upravo iz razloga koji si rekla.
Za 13 godina se nije desilo da imam toliko nezadrzivu potrebu da ne mogu da sacekam pet minuta da ona zavrsi kupanje.
Dakle, razumem sto to ne volis, ne volim ni ja.
Ali...
Ali, mislim da malo preterujes u tome, jer svi koji zivimo sa nekim imali smo situacije da ih cujemo ili vidimo kad obavljaju neku fiziolosku potrebu i naravno, nismo se sokirali misleci da oni to ne rade ili da piske parfeme.
I naravno, nismo ih zbog toga voleli manje niti su nam "pali" u ocima jer smo ih zaboga, zatekli u toj ponizavajucoj situaciji.Ako ces tako, gde ces vece "ponizenje" nego kad te momak divljacki ebe, vuce za kosu ili steze za si.se, svrsi po tebi, u tebi itd itd.
A dobro znamo da se tu ne radi o tome.
Ali eto, sve se moze posmatrati iz razlicitog ugla.
Detetu od pet godina to ce delovati kao cin krajnjeg ponizenja i nasilja.
Tako i odrasloj osobi prizor partnera koji piski ili kaki, ne treba da deluje odvatno i ponizavajuce.
Eto![]()
nikad ali nikad ne bih mogla da piskim pred nekim. cak ni da je sa druge strane vrata i da cuje zuborenje. ZASU
pa gde sam ja pomenula nesto poput ovog boldovanog, e svasta
i otkud paralela srranje-divljacko jebbanje. takva paralela je smesna.
a eto, za 13 godina braka sasvim je izvodljivo da svako ima 5 minuta svog mira na wc solji, dakle,pitanje samo ko sta hoce a sta nece da deli sa drugima.
Ma zbog ovoga sto si navela. Zato imam utisak da preterujes. Ajd da ne volis da te gleda, ok..ali rece da bi te bilo blam i da cuje.
A paralela nije smesna i u jednoj i u drugoj situaciji prepustamo se nagonskim potrebama i nemamo neku posebnu kontrolu nad tim sto radimo. I jedna i druga sitaucija nekom moze biti ponizavajuca, a moze biti i sasvim prirodna kao sto jeste.
Na primer, mnogi bi ti vernici rekli da se sexa samo zarad potomstva i da to treba raditi u mraku i ipak smerno i bogobojazljivo. Koje cimanje za kosu, drpanje za sesi i divlji krici![]()
Ma niko ti ne kaže da to treba da obožavaš, niti da je to seksi, samo da se to dešava kad ljudi žive zajedno,
da ne treba padati u nesvest od srama, stida, ženske uvređenosti ili čega kog drugog. Ja isto strašno čuvam svoju intimu, prosto sam takva, ali naučiš da živiš sa nekim..
Vraćam se na temu: radili to više puta-strašno erotično, duboko intimno, pena je deo erotike, nekako izgleda onda drukčije...
A i asocira na kadu, vodu, što je isto provokativno, erotično...Meni je lepo da gledam i da me gleda dok se kupam
Ma niko ti ne kaže da to treba da obožavaš, niti da je to seksi, samo da se to dešava kad ljudi žive zajedno, da ne treba padati u nesvest od srama, stida, ženske uvređenosti ili čega kog drugog.
Ja isto strašno čuvam svoju intimu, prosto sam takva, ali naučiš da živiš sa nekim..Vraćam se na temu: radili to više puta-strašno erotično, duboko intimno, pena je deo erotike, nekako izgleda onda drukčije...
A i asocira na kadu, vodu, što je isto provokativno, erotično...Meni je lepo da gledam i da me gleda dok se kupam
E, sad ti stavljaš meni neki reči koje nisam ni napisala ni mislila...Kako god...Laku noć
Ama nisam....gde ti to piše???? Čitaš ono što hoćeš da vidiš!
mir, mir, mir....niko nije kriv...i
uopšte nije tema, a tema je bila baš erotična...
Laku noć još jednom![]()
Inspirisana temama koje se ticu dlaka,brijanja,depiliranja.....evo jedne malo provokativnije.
Forumašice,kako bi ste odreagovale da vaš dečko,ljubavnik...zaželi da vas lično obrije?
Da li bi ste se upstile u takvu akciju,ako već niste?
Forumaši,da li ste nekada imali želje ili iskustva sa brijanjem lepse polovine?![]()