CobRa-SiC
Aktivan član
- Poruka
- 1.202
taj rad...
Čibe, bre, tamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taj rad...
Za pice coca-cola svakako, bez nje nema zivota!
sto se odece tice terranova je zakon
za patike- skecers
kola-audi(po mogucnosti roze kabrio!!!)!
da naravnoDa li patite od shoppinga,da li ste pristalica skupe garderobe,kola,nakita,bla,bla,bla,i ako da koji je brend po vama najbolji?
Verovatno su ti omiljeni Dolce & Gabanna,Chanel,Escada, Louis Vuitton,Dior,Prada...a ove tipa benetton,miss sixty,time out,replay,mexx ni ne gledas koliko su ti jeftini:grin::-D:-Dda naravno
luda sam za skupom odecom,tako da mogu da se takmicim sa mojim ljubomornim i zavidnim drugaricama ko se bolje obukao taj dan.
omiljene odevne kombinacije su mi helanke i tunika i neke cizmice i kratka jakna,po mogucstvu u zlatno roze kombinaciji.volim razne brendove,ali sto su skuplji radije ih kupujem 8)
MmM,obozhawam shoping...Stalno kupujem neshto nowo,ali ne patim od preskupe garderobe.Mjesham razne stiLowe,raznu garderobu...itd,jedan dan lichim na prawu dobricu obuchenu u rozim krpicama,poput Paris H.(taj stil),dok drugog dana se obuchem u rok fazonu,u crnom,itd...Da li patite od shoppinga,da li ste pristalica skupe garderobe,kola,nakita,bla,bla,bla,i ako da koji je brend po vama najbolji?
Ne...!! Ja,kao i vecina devojaka volim da idem u shopping,ali nisam opterecena time....Da li patite od shoppinga,da li ste pristalica skupe garderobe,kola,nakita,bla,bla,bla,i ako da koji je brend po vama najbolji?
Vazno mi je da mi se svidja, a sada da li je marka ili ne to mi je svejedno!![]()
Da li patite od shoppinga,da li ste pristalica skupe garderobe,kola,nakita,bla,bla,bla,i ako da koji je brend po vama najbolji?