2ličan
Domaćin
- Poruka
- 3.591
Jedno od pitanja koje se nameće jest...da li brend nužno znači i kvalitetu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na tom pitanju je zasnovana tema upravo.Jedno od pitanja koje se nameće jest...da li brend nužno znači i kvalitetu ?
Kako definirati...kvalitetu..!!??Na tom pitanju je zasnovana tema upravo.
Da, dobri su, samo ne znam zasto ih peglas ...
Ja uglavnom kupujem u Lisci kupaci.
Ja donji ves ne peglam, a kamoli kupaci.Peglanje donjeg vesa je dezinfekcija
Dok sam ja npr. uvek pronalazila Nike modele koji mi vise od Adidasa odgovarajuNike više ne kupujem, nekako se sama sebi osećam kao seljanka u nike patikama. Poslednje sam kupila pre 10 godina i nikad mi nisu legle na nozi, žuljale su me i poklonila sam ih ženi a ona ih još uvek nosi, tek su nedavno počele da popuštaju.
Adidas volim i generalno me dobro služe.
U poslednjih par meseci sam kupila dva para jeftinih Bench patika - jedne nosim na poslu i jako su udobre, druge za spaciranje i one su za sad totalno okej. Oba para su koštala po oko 35 evry.
Volela bih da nekad kupim Levis 501, sad imaju tu Curve ediciju, baš lepo izgleda, ali mi žao da dam tolike pare, isk. Ja platim farmerke maks 50 evra.
Generalno ne dajem velike pare na garderobu, ne bolujem od toga da nosim brendirano i u Srbiji sam dosta pazarila po SH šopovima (tu sam izbunarila neke predobre brendirane haljine). Ovde su SH šopovi krš.
A i skuplje su, objektivno. Bar 10 evra u odnosu na adidaskeDok sam ja npr. uvek pronalazila Nike modele koji mi vise od Adidasa odgovaraju.
Pamtim jos zuljeve od jednih adidaski belih koje sam jedva cekala da stignu, i kad su napokon stigle odrale su mi stopala bukvalno, ..
Slican model Nike sam posle toga kupila i nikad problema. Za patike mi je nekako Nike najsigurniji.
Mozda, nisam sigurna. A znam toliko ljudi koji vise vole Adidas (nesto kao onaj ko navija za Zvezdu ili Partizan).A i skuplje su, objektivno. Bar 10 evra u odnosu na adidaske
To si dobro primetila. Ja sam se svičovala na adidas, pre toga sam bila team nike. Kao osnovka sam bila team asicsMozda, nisam sigurna. A znam toliko ljudi koji vise vole Adidas (nesto kao onaj ko navija za Zvezdu ili Partizan).
Ja volim malo boje na patikama.Pogledajte prilog 1773248
Sad su mi ove lepe.
Mada ja sve slicno uvek i kupujem, a obuca mi dugo traje.
Ok su sasvim mislim da nisu ni skupe.. ako je ovo sadasnja cena..Ove su mi ekstra ali su mnogo džombaste na nozi. Možda za žene koje nose 37 maks.
https://www.deichmann.com/de-de/p/fila-sneaker-offwhite-79409
Brend pravi robu u Kini i prodaje je 1000% skuplje,pradina torba od 1000 eura se moze kupiti i za 50 eura iz iste kineske fabrike u stvari brend samo prodaje samopostovanje ljudima koji ga nemaju i hodaju kao reklamna tabla po cesti.Jedno od pitanja koje se nameće jest...da li brend nužno znači i kvalitetu ?
A gde ces je naci za 50e? U Kini?Brend pravi robu u Kini i prodaje je 1000% skuplje,pradina torba od 1000 eura se moze kupiti i za 50 eura iz iste kineske fabrike u stvari brend samo prodaje samopostovanje ljudima koji ga nemaju i hodaju kao reklamna tabla po cesti.
Iz Kine da ,mene to ne interesuje ali znam ljudi koji probaju sve u Holandiji i onda traze istu iz Kine tj iz iste fabrike gdje se pravi ta poznata marka.A gde ces je naci za 50e? U Kini?
I kako dodjete do te robe u Holandiji?Iz Kine da ,mene to ne interesuje ali znam ljudi koji probaju sve u Holandiji i onda traze istu iz Kine tj iz iste fabrike gdje se pravi ta poznata marka.
SadasnjaOk su sasvim mislim da nisu ni skupe.. ako je ovo sadasnja cena..
Pa naruce postom,sve danas i dolazi iz KineI kako dodjete do te robe u Holandiji?
Nikada nisam nista narucivala tako, ok…Pa naruce postom,sve danas i dolazi iz Kine
Nisam ni ja te skupe tasne np ali mozes dobiti iz iste fabrike istu tasnu samo nema Prada na njoj za 50 eura koja kosta 1000 ako pise Prada na njoj.Ostalo sve narucujem iz KineNikada nisam nista narucivala tako, ok…
Uzmi aplikacije Ali Expres ili Temu , mozes sve da narucis osim nekih bitnih stvari np dijelova za motocikl.Ima ljudi koji sve narucuju kao sto sam vec naveo istraze koje fabrike prave te skupe stvari.Nikada nisam nista narucivala tako, ok…