Brendovi

Vracjam se ja neko jutro od drugarice, i skontam usput ispred neke radnje super pantalone. Zapishem ja lepo u telefon kojim trolama mogu da dodjem tamo, gde treba da sidjem...
...i danas posle predavanja se uputim na Vrachar, a sve zarad pantalona.
Nadjem prodavnicu, upadam unutra...
...kad ono Kinezi :lol:

Epilog: imam fenomenalne crne pantalone od vracharskih Kineza :mrgreen:

Da li patite od shoppinga,da li ste pristalica skupe garderobe,kola,nakita,bla,bla,bla,i ako da koji je brend po vama najbolji?
da naravno
luda sam za skupom odecom,tako da mogu da se takmicim sa mojim ljubomornim i zavidnim drugaricama ko se bolje obukao taj dan.
omiljene odevne kombinacije su mi helanke i tunika i neke cizmice i kratka jakna,po mogucstvu u zlatno roze kombinaciji.volim razne brendove,ali sto su skuplji radije ih kupujem 8)

da naravno
luda sam za skupom odecom,tako da mogu da se takmicim sa mojim ljubomornim i zavidnim drugaricama ko se bolje obukao taj dan.
omiljene odevne kombinacije su mi helanke i tunika i neke cizmice i kratka jakna,po mogucstvu u zlatno roze kombinaciji.volim razne brendove,ali sto su skuplji radije ih kupujem 8)
Verovatno su ti omiljeni Dolce & Gabanna,Chanel,Escada, Louis Vuitton,Dior,Prada...a ove tipa benetton,miss sixty,time out,replay,mexx ni ne gledas koliko su ti jeftini:grin::-D:-D
@tema
Pa recimo da kupujem sve sto mi se svidja.Znaci,imam nekoliko markiranih stvarcica,ali njih nisam kupila zbog etikete nago zato sto su mi se svidjale...Jedino su mi patike sve markirane...

pa volim imam stvari nike zara puma ....tako vecinu sportsko..miss sixty imam samo 2 majce ali to sam dobila...inace sam im isekla etikete gde pise ime miss sixty zato sto ne vidim razlog da zato sto ima natpis miss sixty koji i ovde pisemo pantalone i majce kostaju po 20 000....onda bi i ovi postovi mogli da se vide jedino ako platis 10 000...

Da li patite od shoppinga,da li ste pristalica skupe garderobe,kola,nakita,bla,bla,bla,i ako da koji je brend po vama najbolji?
MmM,obozhawam shoping...Stalno kupujem neshto nowo,ali ne patim od preskupe garderobe.Mjesham razne stiLowe,raznu garderobu...itd,jedan dan lichim na prawu dobricu obuchenu u rozim krpicama,poput Paris H.(taj stil),dok drugog dana se obuchem u rok fazonu,u crnom,itd...;)Owim sam samo htjela da kazhem da wolim da mjesham stilowe,marke,skupu i jeftinu garderobu.A,shto se tiche koLa_neki sladak kabriolet bi mogao da dodje u obzir(da ga ja imam);)...mmm

Volim modu,ali nisam zaludjenik!Omiljeni brendovi su mi BERSHKA(delta city),ONLY(delta city-Vera Moda),AMERICAN EAGLE,H&M...Odecu ove poslednje dve marke sestra mi donosi iz inostranstva u velikim kolicinama,tako da nemoram ovde mnogo da shopingujem...A obuca-NIKE,BERSHKA,SKECHERS...

Pa iskreno-Jako patim od shoppinga! :shock:To je strashno lopshe jer svaki put kad proshetam gradom svidi mi se barem 50 stvarchica(uglavnom nepotrebnih)....:rolleyes:
Ali ne patim od brendova,mada su mi te stvari preterane. Volim velike svetlucave satove(Irony,D&G itd...)
Volim Nike,Miss 60,Replay ...:heart
:

Ja nije da patim od skupe odece, ali volim da nosim firmirane stvari...Obozavam Pumu i Sweet Years...Od Pume imam dosta stvari, ali Sweet Years nemam jer u Zr-u nema prodavnica... :( Da li neko zna gde u Bg-u ili NS-u ima Sweet Years stvarcica...?

Pozz swima

Back