Džo Blek 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Džo Blek
![]()
Tu je zemaljski lijep,nije nebeski.Ovo je ljepota muskarca kojeg mozes da sretnes u obicnom zivotu.Al u Troji ima ljepotu filmske zvijezde,jer u svim drugim filmovima on ima ljepotu obicnog muskarca ili manekena ili sportiste al nema tu glumacku ljepotu sa talentom al u Troji to ima
Baš uopšte nije tačno. Kao Džo Blek ima neuhvatljivu, odsutnu lepotu.
![]()
U Troji je sav seksualan, sirov i glup.
Kako asocijalni kad se u celom filmu trudi da spozna ljudski život iako mu to nije priroda.
Možda.Jesi li depresivna ?
Možda.
Rekla sam - možda
Ne znači.
Tu je zemaljski lijep,nije nebeski.Ovo je ljepota muskarca kojeg mozes da sretnes u obicnom zivotu.Al u Troji ima ljepotu filmske zvijezde,jer u svim drugim filmovima on ima ljepotu obicnog muskarca ili manekena ili sportiste al nema tu glumacku ljepotu sa talentom al u Troji to ima
Preach it, sistah!prestani da sereš.
prestani da sereš. lep je kao anđeo
Solidan,ja u kraju mom znam ljepse likove od njega.Al vidi kada gledas preko tv idealizujes ga.Da takvog lika sretnes uzivo rekla bi samo pa ok lijep je lik.Al na tv kada ga vidis onda waaaauu kakav je
Uzivo nije lijep kao pred kamerom
nešto je duboko pogrešno sa svetom
To ti je sve dao Bog, a ono što je do tebe: da biraš eskort dame i baviš se horoskopom- tu si sam uprskao.
Ali sa druge strane ja citam ozbiljnu Astrologiju