analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.392
E sad si se, akademiče, ozbiljno ukopao.
Imaš još jedan pokušaj da se izvadiš i kažeš da ti horoskop služi da muvaš ribe.
![]()
Za muvanje riba se ne koristi horoskop to je vec neka druga tehnika.A astrologijom se bavim ne horoskopom
A ja nema potrebe da muvam ribe,imam harizmu prirodnu da ih unervozim.Iako nisam pobjednik u zivotu niti uspjesan.Imam auru takvu koja ljude cini uznemirenim iako ne pravim probleme
Ja ne mogu nikada da se osramotim ni pred jednom osobom,cak i da se upisam u gace na sred ulice niko se nece smijati niti cu ja ici zbog toga posramljen
Imam harizmu koja kompenzuje sve moje nedostatke a imam ih,cak mogu da radim gadosti na sred ulice koje ce drugi ljudi da kopiraju,to ide uz mene.Cak sam znao da jedem i prstima jelo u sred restorana,da sam mamio uzdahe zena,prosjecno obucen i razbacan ,sto 99 posto zena odbija,nehigijena muskarca.E ja to mogu tako da radim a da vlaze.Biti Skorpija je moc
Svaku zenu izludjuje nehigijena muskarca,ja sam imao periode kada se nisam dugo brijao,kosa do isijasa,sav nearedjen zanesen,raspusten al svaka zena se okrece iako nisam najljepsi niti najbolje gradjen muskarac.Jbg Skorpija
Glibav,musav,znojav mogu da probudim strast u zeni,sa malo para u dzepu i bez auta i posla jakog.Sve to brisem harizmom i a hodam elegantno i pijem iz case super elegantno kontrast sa time sto nekada kada sam bezboljan znam se sisam i brijem pola godine ili vise.I sto pijem iz flase sve nista iz case u restoranu pa cak i kisjelu al tako je elegantno survam u sebe
Poslednja izmena:

) astrologije je naučno pobijeno odaaavno. Ptolomej&co su bili pametni za ono vreme ali nisu imali ni stoti deo mog obrazovanja iz prirodnih nauka, a ja sam čak i laik. Ljudi su onda brkali astrologiju i astronomiju, tj. astronomija se još nije izdvojila kao posebna nauka, a nekim je astrologija služila da gataju vladarima iako su i sami još onda skapirali da je to smeće.