Bred Pit

:hahaha:
E sad si se, akademiče, ozbiljno ukopao.
Imaš još jedan pokušaj da se izvadiš i kažeš da ti horoskop služi da muvaš ribe.
😁

Za muvanje riba se ne koristi horoskop to je vec neka druga tehnika.A astrologijom se bavim ne horoskopom

A ja nema potrebe da muvam ribe,imam harizmu prirodnu da ih unervozim.Iako nisam pobjednik u zivotu niti uspjesan.Imam auru takvu koja ljude cini uznemirenim iako ne pravim probleme

Ja ne mogu nikada da se osramotim ni pred jednom osobom,cak i da se upisam u gace na sred ulice niko se nece smijati niti cu ja ici zbog toga posramljen

Imam harizmu koja kompenzuje sve moje nedostatke a imam ih,cak mogu da radim gadosti na sred ulice koje ce drugi ljudi da kopiraju,to ide uz mene.Cak sam znao da jedem i prstima jelo u sred restorana,da sam mamio uzdahe zena,prosjecno obucen i razbacan ,sto 99 posto zena odbija,nehigijena muskarca.E ja to mogu tako da radim a da vlaze.Biti Skorpija je moc

Svaku zenu izludjuje nehigijena muskarca,ja sam imao periode kada se nisam dugo brijao,kosa do isijasa,sav nearedjen zanesen,raspusten al svaka zena se okrece iako nisam najljepsi niti najbolje gradjen muskarac.Jbg Skorpija

Glibav,musav,znojav mogu da probudim strast u zeni,sa malo para u dzepu i bez auta i posla jakog.Sve to brisem harizmom i a hodam elegantno i pijem iz case super elegantno kontrast sa time sto nekada kada sam bezboljan znam se sisam i brijem pola godine ili vise.I sto pijem iz flase sve nista iz case u restoranu pa cak i kisjelu al tako je elegantno survam u sebe

Poslednja izmena:
Koristi se, zgodna tema da se započne razgovor. Ali na sreću (tj. nesreću) u poslednje vreme je sve više muškaraca horoskoplija, pa ne mogu da nas zezaju kako je ezoterija ženska sklonost, dok su oni, muškarci racionalni.
Ali, ne bi vredelo da ti o tome pričam, iako se cela ta "nauka" može raskrinkati u nekoliko stavki bez potrebe za ozbiljnim poznavanjem fizike i psihologije. Ukratko, to ti je kao da se ozbiljno baviš alhemijom. Džaba što je "ozbiljno" kad se bazira na pogrešnim premisama.
Intelektualna tropa. Batali na vreme.

Ovo ostalo neću da komentarišem, smešno je. Ja pa ja.

Koristi se, zgodna tema da se započne razgovor. Ali na sreću (tj. nesreću) u poslednje vreme je sve više muškaraca horoskoplija, pa ne mogu da nas zezaju kako je ezoterija ženska sklonost, dok su oni, muškarci racionalni.
Ali, ne bi vredelo da ti o tome pričam, iako se cela ta "nauka" može raskrinkati u nekoliko stavki bez potrebe za ozbiljnim poznavanjem fizike i psihologije. Ukratko, to ti je kao da se ozbiljno baviš alhemijom. Džaba što je "ozbiljno" kad se bazira na pogrešnim premisama.
Intelektualna tropa. Batali na vreme.

Ovo ostalo neću da komentarišem, smešno je. Ja pa ja.

Pa ko to kaze da je to zenska sklonost.Ja znam astrologiju zato sto sam Skorpija.A nisam hvalisav nego brutalno realan.A najveci broj imas astrologa nemas astroloskinja

Muški šovinisti kad hoće da dokažu da je ženski mozak intelektualno slabiji.

Ja u zivotu nisam vidio ili sreo covjeka koji se bavi astrologijom ili zenu,a zene vecinom smatram povrsnima,al ne mislim zene ko ti koje gledaju horoskop i jeftinu modernisiticku astro nego zene koje se ozbiljno bave astro i citaju literaturu.Znaci nisam sreo osobu koja se ozbiljno zanima za Astro a da je povrsna glupa itd.Ti mozes naci ogranicenog covjeka ili tupavog da je zavrsio istoriju,ekonomiju, pravo pa cak i medicinu itd.Ali za Astro ne mozes naci,to su uvijek super pametni ljudi sa velikim potencijalom da zavrse mnogo skola

E sada da je mnogo zena glupih i povrsnih tacno,al ja se nadam da ne citas americke astrologe jer svodis astro time na gatanje iz solje i na zabavu

Halo: ne postoji ozbiljno bavljenje horoskopom, astrologijom, nazovi kako god oćeš. Ozbiljnim bavljenjem se samo dokazano blamiraš, ovako možeš da izvadiš i kažeš da se zezaš.
Ti mozes naci ogranicenog covjeka ili tupavog da je zavrsio istoriju,ekonomiju, pravo pa cak i medicinu itd
Dobro, da, ovo je istina.
Ali za Astro ne mozes naci,to su uvijek super pametni ljudi sa velikim potencijalom da zavrse mnogo skola
Da, pametnjakovići. 😄

I ne budi nestrpljiv i brzoplet nego smisli dobro poruku pre nego što klikneš plavo dugme. 😁

Halo: ne postoji ozbiljno bavljenje horoskopom, astrologijom, nazovi kako god oćeš. Ozbiljnim bavljenjem se samo dokazano blamiraš, ovako možeš da izvadiš i kažeš da se zezaš.

Dobro, da, ovo je istina.

Da, pametnjakovići. 😄

I ne budi nestrpljiv i brzoplet nego smisli dobro poruku pre nego što klikneš plavo dugme. 😁

Jesi svjesna gluposti koju si izjavila.Ne mozes ozbiljno da se bavis Astro

Ako nemaš još da dodaš u post, da ponovim: Astrologijom ne možeš ozbiljno da se baviš. To je oksimoron.
Možeš ozbiljno da gubiš vreme i zamlaćuješ narod. I sebe.

Kakvo neznanje,pa kada nisi citala ozbiljnu astro literaturu i velikane astroloske kao El Birunija,Abu Masara,Vetije Valensa,Ptolomeja itd.Nego citas casopise,i jeftine modernisticka sranja i na osnovu toga baziras svoju glupu teoriju

Kakvo neznanje,pa kada nisi citala ozbiljnu astro literaturu i velikane astroloske kao El Birunija,Abu Masara,Vetije Valensa,Ptolomeja itd.Nego citas casopise,i jeftine modernisticka sranja i na osnovu toga baziras svoju glupu teoriju

Ne čitam uopšte ništa u vezi astrologije. To na šta se pozivaju ozbiljni proučavaoci (:mrgreen:) astrologije je naučno pobijeno odaaavno. Ptolomej&co su bili pametni za ono vreme ali nisu imali ni stoti deo mog obrazovanja iz prirodnih nauka, a ja sam čak i laik. Ljudi su onda brkali astrologiju i astronomiju, tj. astronomija se još nije izdvojila kao posebna nauka, a nekim je astrologija služila da gataju vladarima iako su i sami još onda skapirali da je to smeće.
Ali niko te nije pitao. Nisi ti tema.

Ne čitam uopšte ništa u vezi astrologije. To na šta se pozivaju ozbiljni proučavaoci (:mrgreen:) astrologije je naučno pobijeno odaaavno. Ptolomej&co su bili pametni za ono vreme ali nisu imali ni stoti deo mog obrazovanja iz prirodnih nauka, a ja sam čak i laik. Ljudi su onda brkali astrologiju i astronomiju, tj. astronomija se još nije izdvojila kao posebna nauka, a nekim je astrologija služila da gataju vladarima iako su i sami još onda skapirali da je to smeće.

Ali niko te nije pitao. Nisi ti tema.

A nisi citala pa logicno,i onda tako proizvoljno lupetas gluposti.Pa onda nacrtaj natalnu kartu neciju bez koriscenja kompjutera i nisu znali nista.Msm ovo su komentari na nivou guske neke.Taman se ponadao nije povrsna,a ono guskaris i blatis veliku tradicionalnu astro

analiticki, ti nabacuješ neke svoje fix-ideje i ostrašćene stavove koji pritom nemaju veze sa temom.
Američka publika glupa jer nije gledala italijansku seriju...itd itd. Naprosto pišeš ono što ti se trenutno piše u skladu sa psihološkom potrebom a ne sa potrebom teme.

analiticki, ti nabacuješ neke svoje fix-ideje i ostrašćene stavove koji pritom nemaju veze sa temom.
Američka publika glupa jer nije gledala italijansku seriju...itd itd. Naprosto pišeš ono što ti se trenutno piše u skladu sa psihološkom potrebom a ne sa potrebom teme.

Ne sto nije gledala seriju koja nije americka,nego sto nemaju dubinu da razumiju nista sto je duboko i smislenije od zabave ili jeftine komedije.Povrsni i infantilna derista su nebitno koliko godina imaju.Znam o cemu pricam

Njih tretiras kao malu samozivu djecu

Back