sintagma
Obećava
- Poruka
- 71
ma ja to pitam zbog informacija, inače neživim u srpskoj, hvala za odgovor,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
markidjani:Pozdrav za BJJ borce od CDS Bijeljina
StepskiVuk:Pozdrav za Murilla! Nismo se odavno culi. Kako je sa treninzima kod vas u SWE? Sta ima novo? Dolazis li skoro u BG?
Optimus:Jel bi mogao da napises par reci o tome sta je sve potrebno jednom borcu od papira da bi mogao da ucestvuje na, recimo submission wrestling turniru sada u septembru, ili uopste na jednom kvalifikacionom ADCC turniru? Jel mu treba neka potvrda od saveza (kao sto mu treba registracija u svom nacionalnom savezu u ostalim sportovima, kad je reprezentativac), da li postoji neki ograniceni broj ljudi koji mogu ucestvovati iz jedne zemlje itd. Nemam pojma nista o ADCC organizaciji, pa zato ovoliko bombardujem sa pitanjima(Mozda su ti i glupa, nemam pojma.) Jel mislis da postoji nacin srediti vizu preko ADCC organizacije ako bi se uopste islo na to takmicenje u Svedskoj ili nekoj drugoj zemlji EU? Ne pitam trenutno toliko zbog sebe, ja sam nov u BJJ, ali me interesuje sve to, pa bih te zamolio da napises koju rec o ovome ako nije problem.
Posebno me interesuje ovo za vizu, ako bi neko odavde uopste isao jednog dana, pitanje kako srediti taj prokleti papir.
Pozdrav
Geos:Zna li neko kako je prosao Milan Zerjal na Svetskom prvenstvu, cujem da je izgubio u finalu na poene?
Angriff:Znači li nekome nešto ime ITAY GIL?
Reklamira se kao svetski prvak u FREESTYLE JIUJITSU pa me zanima jel to u BJJ, pošto u ovom koji ja treniram ne postoji freestyle svetsko prvenstvo (ili jednostavno nisam upućen...).
Pozdrav ekipi iz BJJ "Crvena Zvezda"![]()
Pozdrav Stepskom Vuku.
Goran, Nemačka