Brak izmedju rodjaka jaca ljubav i potenciju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Abdullah

Domaćin
Banovan
Poruka
3.616
Pozdrav,

Brak izmedju rodjaka jaca ljubav i potenciju. Nema sladje seksualne potencije od seksualnog odnosa sa rodjakom. Naravno izuzimajuci uze clanove porodice. Na primjer sestre od ujaka, sestre od strica itd ssu dozvoljene. Ali da bi takav brak bio uspjesan mora se posjedovati orijentalni mentalitet to znaic juznjacku mentalitet u kome bi se ta ljubav pretvorila u jedno bratstvo i sestrinstvo. Zato je Indija izvor kulture. Kod sjevernjaka brak izmedju rodjaka nailazi na prijezir i zato sirenje Islama nailazi na otpor zbog tih orijentalnih sloboda.

Poslednja izmena:
mda tako su rezonovali i habsburzi po spaniji, pa su svi licili jedni na druge sa fiokama od vilica dok nisu izumrli od dusevnih i fizickih izoblicenja izazvanim generacijskim mesanjima istih poganih gena :bljak:
Pa nisu samo Habzburzi, sve kraljevske loze pa i ove danasnje su neka braca, sestre, tetke, stricevi.

U Egiptu ( al ne u danasnjem Mingovom) medju faraonima brakovi izmedju brata i sestre su bili valjda i obavezni.
Ja prvi put cujem da su u Indiji dozvoljeni brakovi izmedju bliskih rodjaka.

Crnogorci su zbog toga mnogo tezak narod i oni hoce da ubiju zbog toga, ne zbog ljutine nego zbog neke svoje zamisljene casti. Kako Crnogorci mogu njegovati plemstvo ako se ne budu rodbinski mijesali??? Arapi su po pitanju plemstva veoma strogi i stroziji od Crnogoraca ali oni kad rijese da njeguju pleme oni se onda mijesaju na rodbinskoj osnovi.

Pa nisu samo Habzburzi, sve kraljevske loze pa i ove danasnje su neka braca, sestre, tetke, stricevi.

U Egiptu ( al ne u danasnjem Mingovom) medju faraonima brakovi izmedju brata i sestre su bili valjda i obavezni.
Ja prvi put cujem da su u Indiji dozvoljeni brakovi izmedju bliskih rodjaka.
ma ne kazem da nisu, nego sam imala priliku da se nagldam njihovih kraljevskih slika pa su mi oni najupecatljiviji primer degeneracije.

Pozdrav,

Brak izmedju rodjaka jaca ljubav i potenciju. Nema sladje seksualne potencije od seksualnog odnosa sa rodjakom. Naravno izuzimajuci uze clanove porodice. Na primjer sestre od ujaka, sestre od strica itd ssu dozvoljene. Ali da bi takav brak bio uspjesan mora se posjedovati orijentalni mentalitet to znaic juznjacku mentalitet u kome bi se ta ljubav pretvorila u jedno bratstvo i sestrinstvo. Zato je Indija izvor kulture. Kod sjevernjaka brak izmedju rodjaka nailazi na prijezir i zato sirenje Islama nailazi na otpor zbog tih orijentalnih sloboda.

Tebe je sigurno rodila takva jedna kombinacija vidi se iz aviona........

Zbog toga se rodjaci ne trebaju udaljavati i trebaju se druziti ali da se ne cude kad se desi ljubav izmedju sa sestrom od tetke. :) To trebaju odmah spojiti i ozeniti.

- - - - - - - - - -

rodjak,hm,nijednog ne bi kresno

E ne znas zato sto nisi orijentalnog mentaliteta a nema ljepse kad te sestra od tetke zove bratom. Pa te ljubi i grli. :)

- - - - - - - - - -

Kad te seka od ujaka zove bratom a u tebi samo tinja ljubav i potencija. Nema sladje od toga. :)

Pozdrav,

http://www.kurir-info.rs/tuga-incesta-decak-14-u-telu-dede-od-110-godina-clanak-1271267

Procitaj ovo.
Priroda se postarala da to onemoguci ali se pojavio covek sa svojim ludim idejama i stvorio je katastrofu.

ma ne kazem da nisu, nego sam imala priliku da se nagldam njihovih kraljevskih slika pa su mi oni najupecatljiviji primer degeneracije.
Ma to su ih dvorski slikari ( Goya i kompanija) namerno tako slikali;)
Usput, u pravu si , i ja sam bas u Spaniji primetila na tim svim mogucim slikama da su stvarno svi od reda kao idioti.
Medjutim kad pogledas one Lujeve isti slucaj. Jedino su nasi ( ne mislim sada na ovog poslednjeg) bili stasiti;)

- - - - - - - - - -

Pricao mi je jedan Crnogorac musliman, da se jedan tako ozenio sa rodjakom i svi ga odbacili i toliko su Crnogorci zadrti da su ga kaznili tako sto su mu istjerali oko. To je bila kazna za njega.
Pa nije to bas dozvoljeno, mislim ta udaja i zenidba sa rodjacima. Prema tome taj te laze.

- - - - - - - - - -

Ma genijalan je Mingo, i ja umirem od smeha:D

Pozdrav,

fali ti daska

- - - - - - - - - -

LOCK...

Pozdrav,

Abdulase ili trolujes za medalju ili si stvarno papan.Ja sam u dilemi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back