BRAK IZ INTERESA DA/NE?

Iron Lord:
Zipa sad kosku:

Dve ribe ko avion.

PRVA:
Materijalno obezbedjena, razvedena i ima dvoje dece i ne pada joj na pamet da ima još.

DRUGA:
Nije materijalno obezbedjena, nema šaje da bude ali nema dece.

U oba slučaja dodati: super sise, dupe i oči i osmeh, inteligenciju, briju se dole...

Šta je ovde interes na duže staze?

Druga naravno, pa obezbedicu ja ako treba u rudnik cu da idem da kopam za tako sta. Sta ce mi ova sa decurlijom tudjom, blam bi me bio da ista trazim sa njom...

Zefirra:
...ne volish obrijane? ...svaka cast :)
...cenim takve muskarce , mada iskreno cistije i lepse se osecam kad sam izdepilirana dole , ali nemam uvek vremena da budem skroz tip top...jerbo nije lako to sredjivati aparatom...
Ma volim svakakve.
Nego, vise volim kad ribica ima svoju fizionomiju, svoju licnost, svoju posebnost, svoje JA... da bude karakter. Da bude slobodna i divlja...
Ih, mogao bih ja jos o tome... do sutra.

sinmbad:
...Emily,puno filozofiraš bre....
...ne mož' se od ljubavi živeti,puno gledaš one sapunice...
...a stvarnost je surova,to je borba za goli opstanak i tu nema milosti......
Ja iskreno ne bih mogla da zamislim da svoj zivot delim sa nekim koga uopste ne volim,prema kome ne gajim ni trunku osecanja,a opet jedino sto me vezuje za njega jeste novac.To bi mi bilo nezamislivo.
Moj bivsi muz ima puno novca,i dok smo bili u braku ziveli smo dobro,ali bilo je tu i teskih momenata.Da li sam tada trebala da ga ostavim,zato sto su kola krenula nizbrdo?Ili sad mozda treba da mu se vratim zato sto pored njega bih zivela lagodno i ne bih morala nista da radim?

Back