Браћо СРБИ

Eee...Srbi,braco moja nesrecna,unistice nas ova nesloga nasa !

Није Брате...неслога....него када обиђеш..Српска стратишта...и бавиш се са тиме...видиш..како су узалуд...изгинули силни Срби...сада су Српска села пуста...јер нема Срба..изгинули...а нису морали...

ebt...sad si postao, ne samo sindikalac, nego i misionar.
Oko mene se džabe trudiš. Ja sam odavno zaradio put u pakao. Prekršio sam bar tri od 10 zapovesti, a koliko sam počinio od onih 7 smrtnih grhova ne smem ni da pomislim.

Nađi nekoga kome još nisu otpala bela krila da ga poučavaš.
Брате не очајавај, неисказана је милост у Бога, не постоји неопростив лични грех, постоји само неокајан грех(грех за који се човек не покаје).

Што се тиче теме, лепо си питање поставио која је разлика између идеолошки црвено обојеног Шпанца и црвеног нарко побуњеника Јашарија? Овај први је изрод, а други терориста. Први мрзи Српство због идеје бескласног друштва(легалне отимачине), а други због вековне мржње Шиптара према Србима на њега пренешене.

Eee...Srbi,braco moja nesrecna,unistice nas ova nesloga nasa !
Око зла(комунизма) се није добро слагати. Ево речи једног од најмудријих Православаца Јована Златоустог:

Постоји добар рат и лош мир. „Бољи је славни рат него мир који одваја од Бога“ каже свети Григорије Богослов14. И свети Јован Златоусти саветује: „Ако негде видиш да се наноси штета благочешћу, не претпостављај једномислије истини, него стој храбро до смрти... нипошто не издајући истину“. И још саветује наглашавајући: „Ни један кривотворени догмат не прихватајте, изговарајући се притом на љубав

Није Брате...неслога....него када обиђеш..Српска стратишта...и бавиш се са тиме...видиш..како су узалуд...изгинули силни Срби...сада су Српска села пуста...јер нема Срба..изгинули...а нису морали...

Znas Marty,kad su cetnici i partizani u pitanju ja ne mogu da se slozim ni sam sa sobom a kamo li sa nekim drugim...mislim da su nasi ljudi (obicni mali,dobri,posteni i vredni Srbi,seljaci i gradjani) i u cetnicima i u partizanima verovali da se bore za slobodu,svako na svoj nacin ali Nemce i ostale okupatore sigurno nisu voleli ni jedni ni drugi ! Kralj nije smeo da pobegne iz zemlje morao je da ostane sa narodom pa makar poginou medju prvima !To sto je tada imao samo 18 godina,nije nikakvo opravdanje i moj otac je otisao u rat sa 17 a mnogi drugi i sa manje !

Србија гори,..откида ко стигне од ње парче по парче земље,
странци присвајају (наводно купују) најбоља наша предузећа
а моји Срби,:?:...... стално иду корак у назад.

Један дан из нафталина извлачимо партизане, а други дан четнике.
Манимо се ћорава посла!
Шта је било било је,...важно је ово ДАНАС.
Мене брину ови жути који нас доведоше до ивице провалије,..
па још само да сами скочимо у њу,...е
то нас сада неки наговарају да урадимо.

Буђење....
180px-Windup_alarm_clock.jpg

• Podržavam
Reactions: 27E

Манимо се ћорава посла!

Буђење....

Bombonice...ne radi ti dobro sat,kasni bre! Vreme za budjenje je proslo odavno...sad je vreme za polaganje racuna!

Манимо се ћорава посла!

Буђење....

Најпаметнији коментар оставимо се ћоравог посла и прошлости када нам је будућност животно угрожена

Најпаметнији коментар оставимо се ћоравог посла и прошлости када нам је будућност животно угрожена

Tako je,a nije...Nasa proslost je uvek bila zalog za nasu buducnost...i ova nasa sadasnjost je zalog za nasu buducnost ! Za nekoliko desetina godina neki novi klinci i neke nove generacije raspravljace o ovom vremenu isto kao sada mi o onom !O proslosti treba pricati i treba je se secati da bi smo izvukli neke pouke iz nje i da bi smo bar pokusali da ne ponavljamo stalno iste greske...ali mi smo izgleda jako losi djaci ili mi se samo tako cini !?

Bombonice...ne radi ti dobro sat,kasni bre! Vreme za budjenje je proslo odavno...sad je vreme za polaganje racuna!

...А ја намерно поставила сат са најнормалнијим временом
за буђење,...мука ми од оних "пет до 12"....а
ти ме критикујеш да ми сат не ради добро.

Море, треба овај народ прво да се пробуди,...а ко ће затражити
то полагање рачуна, ако не

народ који сада спава, спава....
2.gif
2.gif
2.gif

.

...А ја намерно поставила сат са најнормалнијим временом
за буђење,...мука ми од оних "пет до 12"....а
ти ме критикујеш да ми сат не ради добро.

Море, треба овај народ прво да се пробуди,...а ко ће затражити
то полагање рачуна, ако не

народ који сада спава, спава....
2.gif
2.gif
2.gif

.

Ma probudio se narod samo jos uvek dosta njih sanjaju budni i sto je najgore jos uvek veruju u te ruzicasto-zuckaste snove !

narod je podrzao komuniste jer su mu se gazde ogadile za sva vremena..ljudi su i danas zivi koji se secaju vremena gazdi predratnih..i koji mogu da svedoce kako su ziveli pod gazdama..i kako su ceo dan kopali da bi im gazda dao pregrst zita od koje ce zena sutra moci deci hleba da umesi..

To su gazde koje su komunisti voleli da uzimaju za primer klasnog neprijatelja, i kao obrazac ponašanja imućnih ljudi u kraljevini. A, sve to je daleko od istine. Niti su sve gazde bili takvi, niti je većina bila takva. Ali, ko je imao imao je, i zašto bi delio sa onim koji nema? Ako su nam se toliko gadile gazde industrijalci i zemljoposednici, i ako oni iskorištavaju rad i znoj i nemaštinu drugih, zašto naši ljudi nisu ostajali u raju zvanom socijalistička republika, nego su hrlili na zapad da rade za nekog gazdu?

Tačno. Na današnji dan je bilo zasedanje u Stolicama, kada je Broz proglasio dizanje ustanka, a kriminalac Žikica je ubio žandara Kraljevine Jugoslavije 7. jula 1941.

Ма какво заседање у Столицама, одлука је донета у једној кући на Дедињу која је иначе стотинак метара удаљена од "куће цвећа"!

Ма какво заседање у Столицама, одлука је донета у једној кући на Дедињу која је иначе стотинак метара удаљена од "куће цвећа"!

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Саветовање_у_Столицама
:ok::ok::ok:

http://sr.wikipedia.org/wiki/4._јул
1941. - У Београду, у вили Владислава Рибникара, одржана седница Политбироа Централног комитета Комунистичке партије Југославије на којој је донешена одлука о подизању устанка против окупатора. У СФРЈ се овај дан славио као "Дан борца".

To se desilo nekoliko dana ranije, a 4. jula je bilo zasedanje u Stolicama, gde je Broz samo obznanio svoju odluku.
Није бре Доне!!!
Ево ти и линкови испод твог поста!!!
А У Столицама су донете одлуке о организацији и начину деловања партизанских јединица!!!

Back