Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
sloboda ili smrt
nema samo sa četništvom veze
marti mnogi ne dočekaše
СЛОБОДА И ЖИВОТ Брате....то је мој мото.....знам ја дс су сви ..то говорили!
Мудро одиграти...игру....и дочекати жив..слободу!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sloboda ili smrt
nema samo sa četništvom veze
marti mnogi ne dočekaše
Eee...Srbi,braco moja nesrecna,unistice nas ova nesloga nasa !
Брате не очајавај, неисказана је милост у Бога, не постоји неопростив лични грех, постоји само неокајан грех(грех за који се човек не покаје).ebt...sad si postao, ne samo sindikalac, nego i misionar.
Oko mene se džabe trudiš. Ja sam odavno zaradio put u pakao. Prekršio sam bar tri od 10 zapovesti, a koliko sam počinio od onih 7 smrtnih grhova ne smem ni da pomislim.
Nađi nekoga kome još nisu otpala bela krila da ga poučavaš.
Око зла(комунизма) се није добро слагати. Ево речи једног од најмудријих Православаца Јована Златоустог:Eee...Srbi,braco moja nesrecna,unistice nas ova nesloga nasa !
Није Брате...неслога....него када обиђеш..Српска стратишта...и бавиш се са тиме...видиш..како су узалуд...изгинули силни Срби...сада су Српска села пуста...јер нема Срба..изгинули...а нису морали...
...... стално иду корак у назад.Србија гори,..откида ко стигне од ње парче по парче земље,
странци присвајају (наводно купују) најбоља наша предузећа
а моји Срби,...... стално иду корак у назад.
Један дан из нафталина извлачимо партизане, а други дан четнике.
Манимо се ћорава посла!
Шта је било било је,...важно је ово ДАНАС.
Мене брину ови жути који нас доведоше до ивице провалије,..
па још само да сами скочимо у њу,...е
то нас сада неки наговарају да урадимо.
Буђење....![]()
Србија гори,..откида ко стигне од ње парче по парче земље,
странци присвајају (наводно купују) најбоља наша предузећа
а моји Срби,...... стално иду корак у назад.
Један дан из нафталина извлачимо партизане, а други дан четнике.
Манимо се ћорава посла!
Шта је било било је,...важно је ово ДАНАС.Мене брину ови жути који нас доведоше до ивице провалије,..
па још само да сами скочимо у њу,...е
то нас сада неки наговарају да урадимо.
Буђење....![]()
Најпаметнији коментар оставимо се ћоравог посла и прошлости када нам је будућност животно угрожена
Bombonice...ne radi ti dobro sat,kasni bre! Vreme za budjenje je proslo odavno...sad je vreme za polaganje racuna!
...А ја намерно поставила сат са најнормалнијим временом
за буђење,...мука ми од оних "пет до 12"....а
ти ме критикујеш да ми сат не ради добро.
Море, треба овај народ прво да се пробуди,...а ко ће затражити
то полагање рачуна, ако не
народ који сада спава, спава....![]()
![]()
![]()
.
Ma probudio se narod samo jos uvek dosta njih sanjaju budni i sto je najgore jos uvek veruju u te ruzicasto-zuckaste snove !

Друго је то....нисам ја рекао да су демократе добре..напротив..ово су деца комуниста...још гори..са комунистима си био на чистац..а ови се продају за Србе!
narod je podrzao komuniste jer su mu se gazde ogadile za sva vremena..ljudi su i danas zivi koji se secaju vremena gazdi predratnih..i koji mogu da svedoce kako su ziveli pod gazdama..i kako su ceo dan kopali da bi im gazda dao pregrst zita od koje ce zena sutra moci deci hleba da umesi..
e a sto se vi ne bi malo manuli cetnistva..cetnistvo nije bilo nikada niti ce biti ikada srpski nacionalni pokret

Tačno. Na današnji dan je bilo zasedanje u Stolicama, kada je Broz proglasio dizanje ustanka, a kriminalac Žikica je ubio žandara Kraljevine Jugoslavije 7. jula 1941.
Ма какво заседање у Столицама, одлука је донета у једној кући на Дедињу која је иначе стотинак метара удаљена од "куће цвећа"!
Ма какво заседање у Столицама, одлука је донета у једној кући на Дедињу која је иначе стотинак метара удаљена од "куће цвећа"!

1941. - У Београду, у вили Владислава Рибникара, одржана седница Политбироа Централног комитета Комунистичке партије Југославије на којој је донешена одлука о подизању устанка против окупатора. У СФРЈ се овај дан славио као "Дан борца".

Није бре Доне!!!To se desilo nekoliko dana ranije, a 4. jula je bilo zasedanje u Stolicama, gde je Broz samo obznanio svoju odluku.