BRACO SRBI I SESTRE SRPKINJE!

• Začetnik teme Začetnik teme vuk80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BRAVO,UPRAVO TAKO!

ZA KRST CASNI I VJERU PRADJEDOVSKU!

A MACA SE NISMO MI LATILI PRVI!

GDE BI MI SAD BILI,KAKO BI SE ZVALI,KOJIM BI JEZIKOM GOVORILI,KAKO BI ZIVELI,DA SE NASI OCI NISU MACA HVATALI KADA JE BILO POTREBNO?!

MOZDA BI KLANJAO U DZAMIJI ILI BI PEVAO "DANKE DEUTSCHLAND"!

E pa bili bi isto ovde samo bi nas bilo duplo vise ,ti takvi pozivi su doveli do toga da vecina srba muhamedanske vere i katolicke ,postanu druga nacija.
Rat i ubistva nikom dobro nisu doneli niti ce ikad ,a najtuznije je to sto ni mi ni siptari nece imati nista od rata vec neko treci neko pametniji.
Nasa slavna istorija nas je naucila da smo sve bitke dobijene u ratu u vecini slucajeva izgubili u miru.

E pa bili bi isto ovde samo bi nas bilo duplo vise ,ti takvi pozivi su doveli do toga da vecina srba muhamedanske vere i katolicke ,postanu druga nacija.
Rat i ubistva nikom dobro nisu doneli niti ce ikad ,a najtuznije je to sto ni mi ni siptari nece imati nista od rata vec neko treci neko pametniji.
Nasa slavna istorija nas je naucila da smo sve bitke dobijene u ratu u vecini slucajeva izgubili u miru.

LEPO SI TO PRIMETIO.
ZATO CEMO MI SAD NAUCITI IZ SVOJIH GRESAKA.
I BITI PAMETNIJI POSLE RATA,U MIRU.

"OVO ZA NJIH NIJE OBICNA BITKA!"

"A ZAR ZA NAS JESTE?!"

"OVO JE ZA NJIH SVETI RAT!"

"A ZAR ZA NAS NIJE?!"
Nijedna bitka nije obicna ,ni jedan rat nije sveti ,rat je rat prljav ,podmukao i najvise stradaju neduzni i predstavlja zlo nikad nesto sveto .
Nema svetog rata Najveca svetinja je ljudski zivot .
Nisam veliki vernik ali znam da je Bog dao zivot coveku i da samo on ima pravo da ga oduzme ,nikad drugi covek.

QUOTE]

DRUGA NACIJA SU POSTALI ZATO STO SU TAKO HTELI!
I SADA NECE DA PRIZNAJU KO SU I STA SU,A VRLO DOBRO ZNAJU!
SRAMOTA IH JE,IMAJU KOMPLEKSE,I ZATO NAS MRZE!
MI NJIH NISMO MRZELI,A ONI NAS JESU,I MRZE NAS I DALJE!
AKO UNISTE NAS,UNISTICE GLAVNI DOKAZ O SVOJOJ IZDAJI!
IZDALI SU NAS JEDNOM,IZDACE NAS OPET!

Nijedna bitka nije obicna ,ni jedan rat nije sveti ,rat je rat prljav ,podmukao i najvise stradaju neduzni i predstavlja zlo nikad nesto sveto .
Nema svetog rata Najveca svetinja je ljudski zivot .
Nisam veliki vernik ali znam da je Bog dao zivot coveku i da samo on ima pravo da ga oduzme ,nikad drugi covek.

DAO TI JE PRAVO I DA SE BRANIS!
TI SI IZGLEDA POBRKAO MALO LONCICE!
NE ZOVEM NIKOG JA OVDE DA NEKOG SA MNOM NAPADNE!
OVO JE POZIV NA ODBRANU!
ILI SE TI NE OSECAS NAPADNUTIM?!

kkao izgleda vojska predvodjena djerijem i vukom?
Farm%20Park%20-%20Empty%20Field-thumbnail.jpg

HEHE,VICKAST NEKI MLADIC!
HOCES TI U EVROPU ILI NA KOSOVO?

Вуче, било какво УЗИМАЊЕ ОРУЖЈА долази у обзир једино у случају да шиптарске животиње ОРУЖЈЕМ НАПАДНУ НА СРБЕ - дакле, једино у самоодбрани. Али све те сценарије су надлежни државни органи већ и предвидели.

Иначе сам велики противник било каквих паравојних формација.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back