SDG, kako Vi gledate na zene hriscanke koje tolerisu muskarceve preljube,i odlucuju da ipak ostanu u braku??
Jel to ispravna odluka??
Iskreno mi je žao kada dođe do izdaje (bilo koje vrste)...
nastavak života nije nikada isti, niti može biti.
Greh nije našto što bi trebali olako da shvatimo...
UNIŠTAVA DRUGE A UNIŠTAVA I NAS
Da li je ispravna odluka?
Ako bih ja bio sudija da presudim..
pitao bih prvo te žene za razloge zašto odlučuju da nastave život sa takvim čovekom.
Poznajem dosta zena koje redovno idu u crkvu.....i imaju muzeve koji imaju ljubavnice,a one nece da se razvedu- jer nisu finansijski samostalne, nece da se sramote pred svetom, nece da deca pate itd....
Iskreno, meni je to hula na Boga...jer pise da je nase telo hram Svetog Duha.....
A hula je da pistas nekog da bude tvoj muz,i da ima ljubavnicu sa strane ??
To je jeste užas! Ko bi voleo takav scenario da doživi...
hoću da verujem da su te žene molile Boga za pravu odluku i dugoročno rešenje i da su na kraju izabrale ono što je manje zlo..
možda je njihov motiv bio ljbav prema svojoj maloj deci.
Ako su finansijski zavisne i imaju malu decu, zamislite mene kao sudiju da ih prezirem...
mislim da bi to bilo odvratno!
Bilo bi lepo kada bi svi mi imali FAIR-PLAY uslove na ovoj planeti (da se lako zaposlimo i imamo mogućnosti da od jedne plate izdržavamo sebe i decu), ali kao što znate Sotona proganja crkvu (pravu crkvu)...
Rev 12:17 Aždaja se razgnevi na ženu pa ode i povede rat protiv ostalih njenih potomaka - onih koji se drže Božijih zapovesti i imaju Isusovo svedočanstvo.
Jedan od napada na porodicu jeste i INFLACIJA i spuštanje standarda ispod egzistencijalnog minimuma.
A da je odvratno da otvoreno žive u takvom "braku"...
: (
(srećom da ja nisam sudija... neka se Bog smiluje takvim osobama)