Ali zašto kažeš ako neko ne veruje u tebe? Misliš da si neki mesija ili tako nešto?put, istina i život ...ko i svi...svako ima svoj put, svoju istinu i svoj život...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zašto kažeš ako neko ne veruje u tebe? Misliš da si neki mesija ili tako nešto?put, istina i život ...ko i svi...svako ima svoj put, svoju istinu i svoj život...
Možda kriv sam uz iskreno kajanje. Pretpostavljam samo.i koji odgovor bi ga spasio?
možda bi ga spasio odgovor da nije prebacio odgovornost na evu?oprosti mi Bože jer ne znam šta radim![]()
bockam te da vidim tvoju reakciju na ono što je za tebe bogohiljenje...a za lokalne sektaše bogosinohuljenje...nego dosta si umeren...ne znam dal ćeš tako mlak da zaslužiš raj...Ali zašto kažeš ako neko ne veruje u tebe? Zamišljaš da si neki mesija ili tako nešto?
ali kažu da posle nema kajanja. i ubica se ne kaje dok ga ne uhvate.Možda kriv sam uz iskreno kajanje. Pretpostavljam samo.
Страшни суд није нешто што представља "осуду" већ само потврду фактичког стања нечијег живота.Čemu služi?
ako ćemo nemo stajati pred Sudijom i samo čuti presudu, onda je to više obaveštenje nego sud.
sud podrazumeva suđenjenje proces sa svedocima, zastupnicima, odbranom, tužiteljima itd.
Мешаш две различите ствари.zar mitarstva baš upravo ne opisuje pravi proces suđenja???
Адам и Ева су приказани као светитељи без обзира на то што су урадили.možda bi ga spasio odgovor da nije prebacio odgovornost na evu?
Postoje neke ubice koje se predaju. Retki slučajevi ali postoje.ali kažu da posle nema kajanja. i ubica se ne kaje dok ga ne uhvate.
Ne znam zašto imaš potrebu to da radiš.bockam te da vidim tvoju reakciju na ono što je za tebe bogohiljenje...a za lokalne sektaše bogosinohuljenje...nego dosta si umeren...ne znam dal ćeš tako mlak da zaslužiš raj...
dosadno mi danas...Ne znam zašto imaš potrebu to da radiš.
Tebi je dosadno ali onu tvoju poruku mogu drugi da protumače kao da ozbiljno misliš.dosadno mi danas...
pa svako je odgovoran za to u šta poveruje...nemam ja ništa sa time...Tebi je dosadno ali onu tvoju poruku mogu drugi da protumače kao da ozbiljno misliš.
Pa navodiš druge da poveruju u to što pišeš, a ti se šališ jer ti dosadno.pa svako je odgovoran za to u šta poveruje...nemam ja ništa sa time...
mislim da je vreme za pauzu za kafu...prispavalo mi se od ove diskusije...Pa navodiš druge da poveruju u to što pišeš, a ti se šališ jer ti dosadno.
sta nagadjateNagađamo, odnosno pretpostavljamo.
Jedna je istina a izvor je Bogput, istina i život ...ko i svi...svako ima svoj put, svoju istinu i svoj život...
svako ima svoju istinu a primarni Izvor svesnosti, života i ljubavi je BogJedna je istina a izvor je Bog
Od suda dolazi presuda.slažem se, pitam samo koja je poenta suda da me obavesti nagraiso si, zašto se spominje onda sud kad je klasično obaveštenje.
svako ima svoj put a istina je jednasvako ima svoju istinu a izvor je Bog
i baš put koji si ti odabrala je istina, a ovi što ti se suprotstavljaju su u laži?svako ima svoj put a istina je jedna
tako jei baš put koji si ti odabrala je istina, a ovi što ti se suprotstavljaju su u laži?
e kad ga rasčlaniš (post)Страшни суд није нешто што представља "осуду" већ само потврду фактичког стања нечијег живота
mitarstvo opisuje proces suđenja, zbog toga je spomenuto. suđenje je proces, a faktično stanje nije sud.Мешаш две различите ствари.
Кад Христос дође настаће вечност. Васкрсење мртвих. Суд. Преображење тела. Ти пишеш о стању после смрти.
Кад Христос поново дође доћи ће до раздељења оних који су у животу били уз њега и који нису. И то је крај, нема репризе, то је то. Свако иде на своју страну.
šta to ima veze što ih neko proglašava za svece. dobili su kaznu samo je pitanje zašto, da li zbog neposlušnosti, da li zbog prebacivanja odgovornosti.Адам и Ева су приказани као светитељи без обзира на то што су урадили.
problem je što svi vernici ma koje religije misle da su samo oni u istini a svi ostali u laži....otud sukobi među vernicima a i inače među ljudima....ako prihvatiš da svako ima svoju istinu onda imaš toleranciju za tuđe verovanje i nema sukoba...tako je
pa onda nije strašni sud već strašna presudaOd suda dolazi presuda.
Od strasnog suda moze da dodje strasna presuda .pa onda nije strašni sud već strašna presuda
kad izbaciš ideju o paklu i raju iz tvoje vere šta ti ostaje?Od strasnog suda moze da dodje strasna presuda .
To ti ide po principu: Kojom merom meris - onom ti se meri.
Pa ti sad gledaj kako ces. Hoces lepo ili strasno?