A-LEX
Primećen član
- Poruka
- 802
Kako Srbija nije postojala.
E moj ti Srbija postoji od davne 788 tada priznata od Vizantije.
A sto se tice 1995,97,99,2001 sa EP pa 1996 drugi na OI pa 1998 2002 na SP u kosarci to je osvojila Srbija i pod imenom Jugoslavija sa Crnom Gorom a Crnogorci su Srbi. Beograd tada bio glavni grad kao i sad, Srbi igrali za tu drzavu, svaki od njih dali iz Crne Gore ili Srbije slavi krsnu slavu dakle srbin je svaki od njih i to je to.
Volite da nam dajete krivicu za sve lose iz 90ih a ono dobro kao eto sportski uspesi e to ne, kao nije Srbija postojala. Ma daj a sta su bili svi oni koji su harali svetskom kosarkom? Arapi....?
A sto se arapskih imena tice, pa imam 3 drugara od koji su dvojica arapi ali aramejci (kao Isus Hristos) a jedan egipcanin i svi su pravoslavci. Shukri, Mustafa i Jusef toliko o tome da su svi arapi muslimani.
E moj ti Srbija postoji od davne 788 tada priznata od Vizantije.
A sto se tice 1995,97,99,2001 sa EP pa 1996 drugi na OI pa 1998 2002 na SP u kosarci to je osvojila Srbija i pod imenom Jugoslavija sa Crnom Gorom a Crnogorci su Srbi. Beograd tada bio glavni grad kao i sad, Srbi igrali za tu drzavu, svaki od njih dali iz Crne Gore ili Srbije slavi krsnu slavu dakle srbin je svaki od njih i to je to. Volite da nam dajete krivicu za sve lose iz 90ih a ono dobro kao eto sportski uspesi e to ne, kao nije Srbija postojala. Ma daj a sta su bili svi oni koji su harali svetskom kosarkom? Arapi....?

A sto se arapskih imena tice, pa imam 3 drugara od koji su dvojica arapi ali aramejci (kao Isus Hristos) a jedan egipcanin i svi su pravoslavci. Shukri, Mustafa i Jusef toliko o tome da su svi arapi muslimani.

a prica je ta da imas arapa i crnaca i belaca i naravno onih koji su arapskog izgleda. Takodje ima arapa svakakve vere, a aramejci spadaju pod arapski narod, semitski im je jezik i srodan sa jevrejskim i arapskim...

tako je to sve vas mali inat koji sada vodite po pederaciji.
strava kako negirate sve.