Rekao sam da ne uzimas u usta jr nemas pojma o Handzaru...
Ne sumnjam da ti imaš neke dodatne informacije o tim svojim herojima bez presedana... Ipak je najbolje čuvaj to za sebe i za potomstvo, ako progutaju sve te montirane priče i falsifikate zašto ne bi i tu!...
Nemoj generalizirati...svako ima svoje misljenje.
Evo ja smatram Austrougare okupatorima,kao i Srbe...
Ne generalizujem nego iznosim činjenice. Ti smatraj šta hoćeš, ali Srbi na ovim prostorima su kao narod, nacija i hrišćani malo stariji od one kamile koju je jahao onaj vaš idol kom se svaki dan klanjate. Doduše da ne generalizujem, sumnjam da si ti neki vjernik, čim imaš obraz da tako bezobzirno govoriš neistinu. Što se tiče Austrougara, oni su ono što jesu, a taj samoprozvani narod kom pripadaš misli drugačije. Ja ne pričam o tebi, nisi vrijedan neke diskusije, već o kolektivnoj bolesti i lažima na čemu gradite neku jadnu budućnost.
Sta dodje ispod Srednje Bosne
Budala ostaje budala. Šta dođe iznad Stare Hercegovine ili šta dođe iznad Dalmacije? Malo nezgodno pitanje, je li da. Ono što se zove, zove se tako, a to što ti prosipaš teze koje nemaju veze sa mozgom, to je tvoj problem i onih sa kojima dijeliš životni prostor.
Htio sam reci,bio ateista.
Da li si rekao ili se sada ispravio, ne mijenja suštinu poruke koja je napisana i koja ima svoju istoriju i lako je dokaziva. Ti žmuri otvorenih očiju, tvoj problem maleni.
Ne,samo ste vi pametni...
Da nije vas ko bi znao da su Rusi srpsko pleme ili da ste vi otkrili Ameriku...